Hledám distingovaného zajíce

Klopotkova
30.6.25 22:02

Hledám distingovaného zajíce

Zdravím všechny zajíce.
Nikdy jsem nebyla na mladší muže, ale nyní se mnou šijí, jak se říká všichni čerti a já si říkám: proč nezkusit někoho mladšího…
Je mi 42 let, mám jedno dítě, jsem vdaná za distingovaného muže a můj zajíc musí být distingovaný též. Ideálně výška nad 180 cm, sportovní postavy. Ústecký kraj výhodou.
Jen tedy Čech, cizí jazyky neumím. Jen na sexuální hrátky. Věk 23+
Zn: vášnivé léto 2025
Zajíček v své jamce sedí sám, sedí sám, už nemusíš, zajíčku, ozvi se.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
819
30.6.25 22:16

Distingovaný v tomto případě znamená, že nesmí prdět?
A proč to vlastně musí být Čech? Vždyť píšeš, že ho hledáš na sex, ne na konverzaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.25 22:31
@Klopotkova píše: Více

23+ může byt i 70 letý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5975
30.6.25 23:48
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
1.7.25 00:13

Ve vedlejší diskuzi to nějak nevyšlo co? Neříkala jsi náhodou že už si s tim chlapem píšete soukromě? :lol: :lol: Hlavně se nehlašte všichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
1.7.25 00:17

Zn. vášnivé léto 2025🤦‍♀️ To je jak inzerát prostitutky z Annonce z 90. let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.7.25 00:20
@Jazmine píše: Více

Psali jsme si do doby, než jsi do toho začala vrtat, potom, místo toho, aby se mě na pár věcí zeptal, tak začal psát veřejně a mně už nenapsal, tak se charakter nechová a dobře, že se projevil. Já se nechci obklopovat slabochy, i když jde jen o sex.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.7.25 00:21

Moc chytrá nebudeš, prostitutce je nějaká vášeň fuk, ta chce prachy.

• Citovat
  • Upravit
3618
1.7.25 00:38

Nebo že by nechtěl být x tisící v jedné rouře? Je naprosto neuvěřitelný jaké máš sebevědomí a úplně překroucené vnímání reality. On patrně jen nechce spát s rozhoďnožkou, co se živila prostitucí a dá kde komu, ale on je ten kdo má špatný charakter🤦‍♀️Apropo, nenapsala jsem tam o tobě nic, co by jsi o sobě nepsala v minulosti sama…jen jsem ho ušetřila rozčarování, možná i kvasinek a tobě ušetřila čas. No nemáš za co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.7.25 00:40

Starej se o sebe. :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3618
1.7.25 00:55

Tak jestli se chytrost omezuje na znalosti prostituční terminologie, tak to pak joo :mrgreen: Uznávám, v tomto ohledu jsem se opravdu nevzdělávala :mrgreen: Nicméně, spíš jsi prd pamětník (ale mám pochopení bylo ti teprve 11), páč jako někdo kdo v 90tkách hledal v Annonci každou chvíli brigády vím, že podobnými nadpisy se tam škapky prodávaly za peníze. Nějakou slovní fazónu tomu holky holt dát musely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
1.7.25 00:57

@Klopotkova Ale, ale. Ono je možné dotknout se hrdosti „ex“prostitutky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
1.7.25 06:32

Tohle je fakt vtipný. :lol: Vždyť ten inzerát vyzněl, že hledá něco trvalejšího, trávení volného času a nabídne se mu vdaná ženská jen za účelem sexu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
1.7.25 06:56

Klopino vzhledem k tomu, že tady platíš za dobytka roku, Ti tady pšenka rozhodně nepokvete. Takový prase, co by na Tebe vlezlo se tady na 99% nevyskytuje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
1.7.25 07:48

však to tak je, ne? :mrgreen: prostě pokračuje v tom, jak to má zažité :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová