Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Distingovaný v tomto případě znamená, že nesmí prdět?
A proč to vlastně musí být Čech? Vždyť píšeš, že ho hledáš na sex, ne na konverzaci.
Ve vedlejší diskuzi to nějak nevyšlo co? Neříkala jsi náhodou že už si s tim chlapem píšete soukromě?
Hlavně se nehlašte všichni ![]()
Zn. vášnivé léto 2025🤦♀️ To je jak inzerát prostitutky z Annonce z 90. let ![]()
@Jazmine píše: Více
Psali jsme si do doby, než jsi do toho začala vrtat, potom, místo toho, aby se mě na pár věcí zeptal, tak začal psát veřejně a mně už nenapsal, tak se charakter nechová a dobře, že se projevil. Já se nechci obklopovat slabochy, i když jde jen o sex.
Moc chytrá nebudeš, prostitutce je nějaká vášeň fuk, ta chce prachy.
Nebo že by nechtěl být x tisící v jedné rouře? Je naprosto neuvěřitelný jaké máš sebevědomí a úplně překroucené vnímání reality. On patrně jen nechce spát s rozhoďnožkou, co se živila prostitucí a dá kde komu, ale on je ten kdo má špatný charakter🤦♀️Apropo, nenapsala jsem tam o tobě nic, co by jsi o sobě nepsala v minulosti sama…jen jsem ho ušetřila rozčarování, možná i kvasinek a tobě ušetřila čas. No nemáš za co ![]()
@Klopotkova píše: Více
Tak jestli se chytrost omezuje na znalosti prostituční terminologie, tak to pak joo
Uznávám, v tomto ohledu jsem se opravdu nevzdělávala
Nicméně, spíš jsi prd pamětník (ale mám pochopení bylo ti teprve 11), páč jako někdo kdo v 90tkách hledal v Annonci každou chvíli brigády vím, že podobnými nadpisy se tam škapky prodávaly za peníze. Nějakou slovní fazónu tomu holky holt dát musely ![]()
@Klopotkova Ale, ale. Ono je možné dotknout se hrdosti „ex“prostitutky?
@Klopotkova píše: Více
Tohle je fakt vtipný.
Vždyť ten inzerát vyzněl, že hledá něco trvalejšího, trávení volného času a nabídne se mu vdaná ženská jen za účelem sexu. ![]()
Klopino vzhledem k tomu, že tady platíš za dobytka roku, Ti tady pšenka rozhodně nepokvete. Takový prase, co by na Tebe vlezlo se tady na 99% nevyskytuje ![]()
však to tak je, ne?
prostě pokračuje v tom, jak to má zažité ![]()
Zdravím všechny zajíce.
Nikdy jsem nebyla na mladší muže, ale nyní se mnou šijí, jak se říká všichni čerti a já si říkám: proč nezkusit někoho mladšího…
Je mi 42 let, mám jedno dítě, jsem vdaná za distingovaného muže a můj zajíc musí být distingovaný též. Ideálně výška nad 180 cm, sportovní postavy. Ústecký kraj výhodou.
Jen tedy Čech, cizí jazyky neumím. Jen na sexuální hrátky. Věk 23+
Zn: vášnivé léto 2025
Zajíček v své jamce sedí sám, sedí sám, už nemusíš, zajíčku, ozvi se.