AD Elicea před porodem?

Anonymní
5.7.12 12:10

AD ELICEA před porodem?

Ahoj. Mám stavy úzkosti, občas se ani nezvednu z postele, moje 3 leté dítě mi vadí a unavuje mne. Jsem zoufalá, nechci na něj řvát teď jsem těsně před porodem, nezvládám domácnost, starání se o dítě dr. mi předepsala AD ELICEA. Nevíte, zda je dobrý nápad brát ji ještě před porodem? za 3 týdny mám termín
Těhotenství a kojení

Poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete užívat jakýkoliv lék.

Informujte svého lékaře, jestliže jste těhotná nebo plánujete otěhotnět. Neužívejte přípravek Elicea, jestliže jste těhotná, pokud jste se svým lékařem nediskutovala rizika a prospěch, který toto užívání zahrnuje.

Jestliže jste užívala přípravek Elicea během posledních 3 měsíců svého těhotenství, měla byste si být vědoma, že můžete u svého novorozence pozorovat následující účinky: problémy s dýcháním, modravá kůže, záchvaty, změny tělesné teploty, obtíže s krmením, zvracení, nízká hladina cukru v krvi, ztuhlé nebo ochablé svaly, prudké reflexy, třes, nervozita, podrážděnost, netečnost, nepřetržitý pláč, ospalost a potíže se spaním. Má-li Váš novorozenec kterýkoliv z těchto příznaků, spojte se, prosím, neprodleně se svým lékařem.

V případě používání v těhotenství by se léčba přípravkem Elicea nikdy neměla náhle ukončit.

Neužívejte přípravek Elicea, jestliže kojíte, aniž byste se svým lékařem diskutovala rizika a prospěch související s touto léčbou.

Mám to začít brát teď? nebo raději až po porodu?

Děkuji za Vaše rady.

PB

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
5.7.12 12:23

Toto je napsano u vsech leku. Mluvila jsi o tom s dr, jsi seznamena?? Jestli ne, informuj se u dr. Kdyz ti to predepsala, asi vi proc, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.12 12:28
@palapa píše:
Toto je napsano u vsech leku. Mluvila jsi o tom s dr, jsi seznamena?? Jestli ne, informuj se u dr. Kdyz ti to predepsala, asi vi proc, ne?
řešila jsem na poradně v porodnici dr. říkal, že by neměl být problém akorát si malého víc ohlídají. Asi lepší brát těs než spadnout do nějaké poporodní deprese, že? Nějak se těch léků bojím.- :roll:
  • Citovat
  • Upravit
2947
5.7.12 12:30
@Anonymní píše: řešila jsem na poradně v porodnici dr. říkal, že by neměl být problém akorát si malého víc ohlídají. Asi lepší brát těs než spadnout do nějaké poporodní deprese, že? Nějak se těch léků bojím.- :roll:

Zalezi na tobe preci, z nejakeho duvodu ti to napsal preci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.12 12:32

Mám pocit, že jsem selhala-že jsem neschopná, když musím brát antidepresíva :zed:

• Citovat
  • Upravit
2947
5.7.12 12:35
@Anonymní píše:
Mám pocit, že jsem selhala-že jsem neschopná, když musím brát antidepresíva :zed:

To se stane, kdyz nejde o zivot ;-) ber to tak. Hormony, vedra. Mame to kazda!! Jedine se z toho zkus dostat sama. Dite nech manzelovi a odjed si odpocinout treba na jeden den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí