Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky ted jsem se vrátila z monitoru, jsem 39+2,hodnoty činnosti dělohy mi lítaly nad 90,sestřička mi říkala že je to i docela pravidelný, ale že prý když mě nic nebolí tak at jdu domů, žádné vyšetření spodem, pohmatem-nic. Co si o tom myslíte?
Vydrž co se z toho vyvine. Třeba si dej horkou vanu a jiné „osvědčené“ rady.
Pokud necítíš že je něco špatně, tak ti nezbývá než vydržet.
Já se právě už 3 dny cítím nějak jinak, ale mám taky práh bolesti pomalu jak dřevorubec, tak nevím ![]()
@dituleska píše:
Já se právě už 3 dny cítím nějak jinak, ale mám taky práh bolesti pomalu jak dřevorubec, tak nevím
@pipiinka kéž by…jsem z toho zmatená. co jsem koukala na net tak u porodu hodnoty jsou okolo 100… ![]()
Třeba se pomalu něco rozjíždí. Takhle ke konci je to dost únavné. Pamatuju si to živě. Navíc u druhého jsem měla tři týdny nechutné poslíky. Vydrž. Tu delší část máš za sebou. ![]()
Přeju ať to rychle uteče a máš miminko u sebe. ![]()
@dituleska píše:
@pipiinka kéž by…jsem z toho zmatená. co jsem koukala na net tak u porodu hodnoty jsou okolo 100…
Tak snad to příjde co nejdřív, už je to doopravdy namáhavý. MOc děkuju holky!!
@dituleska píše:
Já se právě už 3 dny cítím nějak jinak, ale mám taky práh bolesti pomalu jak dřevorubec, tak nevím
Ja mam tez snizeny prah bolestivosti, ale tohle zarucene poznas
.
No sedim tady a soustředim se na ty bolesti..je to nepříjmený, asi jako při zácpě ale nic hroznýho ![]()
Jinak ja jsem rodila a mela jsem cca okolo 80% sem tam ta 100 tam vlitla, takze to taky nemusi nic znamenat ![]()
Tak já mám taky dost velký práh bolesti, nikdy mně nic nebolelo
ha i vykloubený malíček jsem si srovnala sama a to že to bolelo…ale toto opravdu poznáš, pač takovou bolest jsem nikdy nepoznala ![]()
@dituleska píše:
No sedim tady a soustředim se na ty bolesti..je to nepříjmený, asi jako při zácpě ale nic hroznýho
Pocky, takze ty citis stahy? Ja myslela, ze nic necitis ![]()
A stopujes si ty stahy?
Ja mela stahy a rikam v pohode, to jsou jen poslicci, trosku silnejsi, ale pohoda, zhasli jsme a z a5 minut mi praskla voda
a kdyby se mala neotocila oblicejem nahoru, tak rodim do 2 hodin ![]()
@Weru stahy??no tvrdne mi břicho, občas lehce zabolí tam dole ale jinak nic…no tyvoe já jsem případ ![]()
@dituleska píše:
@Weru stahy??no tvrdne mi břicho, občas lehce zabolí tam dole ale jinak nic…no tyvoe já jsem případ
napodobne
, uplne te chapu, tak zkus to tvrdnuti aspon stopovat. A dala bych si byt tebou horkou sprchu. Ono to pomuze, bud s eti to zastavi, anebo rozjede
. mas enkoho po ruce, kdyby nahodou? ![]()