Jaká hodnota činnosti dělohy?

6094
5.7.12 09:51

jaká hodnota činnosti dělohy?

Holky ted jsem se vrátila z monitoru, jsem 39+2,hodnoty činnosti dělohy mi lítaly nad 90,sestřička mi říkala že je to i docela pravidelný, ale že prý když mě nic nebolí tak at jdu domů, žádné vyšetření spodem, pohmatem-nic. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
5.7.12 10:00

Vydrž co se z toho vyvine. Třeba si dej horkou vanu a jiné „osvědčené“ rady. ;) Pokud necítíš že je něco špatně, tak ti nezbývá než vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.7.12 10:03

Já se právě už 3 dny cítím nějak jinak, ale mám taky práh bolesti pomalu jak dřevorubec, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.7.12 10:06
@dituleska píše:
Já se právě už 3 dny cítím nějak jinak, ale mám taky práh bolesti pomalu jak dřevorubec, tak nevím :nevim:
;) ;) treba to vecer prijde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.7.12 10:07

@pipiinka kéž by…jsem z toho zmatená. co jsem koukala na net tak u porodu hodnoty jsou okolo 100… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
5.7.12 10:09

Třeba se pomalu něco rozjíždí. Takhle ke konci je to dost únavné. Pamatuju si to živě. Navíc u druhého jsem měla tři týdny nechutné poslíky. Vydrž. Tu delší část máš za sebou. :kytka:

Přeju ať to rychle uteče a máš miminko u sebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.7.12 10:09
@dituleska píše:
@pipiinka kéž by…jsem z toho zmatená. co jsem koukala na net tak u porodu hodnoty jsou okolo 100… :think:
:) kamoska byla v porodce na monitoru,pry ji to taky litalo,cinnost delohy tam byla,a za tri hodky uz jeli,vecer mi psala smsku,ze je malej na svete
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.7.12 10:11

Tak snad to příjde co nejdřív, už je to doopravdy namáhavý. MOc děkuju holky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
5.7.12 10:17
@dituleska píše:
Já se právě už 3 dny cítím nějak jinak, ale mám taky práh bolesti pomalu jak dřevorubec, tak nevím :nevim:

Ja mam tez snizeny prah bolestivosti, ale tohle zarucene poznas ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.7.12 10:19

No sedim tady a soustředim se na ty bolesti..je to nepříjmený, asi jako při zácpě ale nic hroznýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
5.7.12 10:20

Jinak ja jsem rodila a mela jsem cca okolo 80% sem tam ta 100 tam vlitla, takze to taky nemusi nic znamenat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
5.7.12 10:20

Tak já mám taky dost velký práh bolesti, nikdy mně nic nebolelo :mrgreen: ha i vykloubený malíček jsem si srovnala sama a to že to bolelo…ale toto opravdu poznáš, pač takovou bolest jsem nikdy nepoznala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
5.7.12 10:21
@dituleska píše:
No sedim tady a soustředim se na ty bolesti..je to nepříjmený, asi jako při zácpě ale nic hroznýho :nevim:

Pocky, takze ty citis stahy? Ja myslela, ze nic necitis :think:
A stopujes si ty stahy?
Ja mela stahy a rikam v pohode, to jsou jen poslicci, trosku silnejsi, ale pohoda, zhasli jsme a z a5 minut mi praskla voda :lol: a kdyby se mala neotocila oblicejem nahoru, tak rodim do 2 hodin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.7.12 10:23

@Weru stahy??no tvrdne mi břicho, občas lehce zabolí tam dole ale jinak nic…no tyvoe já jsem případ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
5.7.12 10:24
@dituleska píše:
@Weru stahy??no tvrdne mi břicho, občas lehce zabolí tam dole ale jinak nic…no tyvoe já jsem případ :D

napodobne :lol:, uplne te chapu, tak zkus to tvrdnuti aspon stopovat. A dala bych si byt tebou horkou sprchu. Ono to pomuze, bud s eti to zastavi, anebo rozjede :dance:. mas enkoho po ruce, kdyby nahodou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí