Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, dneska jsem 39+1 a nic se zatím neděje. Občas mi tvrdne bříško, občas píchne na čípku a bolí mě kosti tam dole:D je tu někdo kdoje na tom stejně a miminku se nechce ven??
Já vím že mám čas, jen už bych to ráda měla za sebou
žebra mam okopaný, dýchání mi taky dává zabrat a malá pořád v bříšku ![]()
Já rozumím, zvlášť v tehle bouřkových dusných časech, já už jsem si strašně přála porodit, tyhle tepla mě už ničily
. Připadala jsem si jako velryba ![]()
Hehe, nechci být škodolibá, ale já rodila 41+6
Takže fůůůůra času ![]()
@pate81 píše:
Hehe, nechci být škodolibá, ale já rodila 41+6Takže fůůůůra času
Jééé, tak to byla moje noční můra, že budu takhle přenášet ![]()
@yum-yum26 -přesně tak, noční můra, bylo to v červenci v největších vedrech. Nikomu to nepřeju ![]()
@pate81 píše:
@yum-yum26 -přesně tak, noční můra, bylo to v červenci v největších vedrech. Nikomu to nepřeju
Já jsem rodila teď v červnu a podle ultrazvuku jsem měla termín až na 7.července, no já se úplně děsila, naštěstí se malá rozhodla jít na svět dokonce o 3 dny dřív ![]()
Já porodila v srpnu 39+0 a myslím, že nejvíc mi pomohla jízda přes Prahu a zpátky, já byla z těch děr tak vyklepaná, začlo mi tvrdnout břicho a večer odcházet zátka, další den jsme tomu pomohli sexíkem a dopoledne už jsem rodila ![]()
@pate81 píše:
Hehe, nechci být škodolibá, ale já rodila 41+6Takže fůůůůra času
jj…to znám, já rodila 41+4…byly to nejdelší dny v mém životě
…a taky v červenci ![]()
@dari74 já gruntovala, skákala, nachodila kilometry denně, sexovala jsem a stejně nic…porod mi vyvolávali, protože jsem měla přezrálou placentu, malá prostě za žádnou cenu nechtěla ven ![]()
@Najarka píše:
jj…to znám, já rodila 41+4…byly to nejdelší dny v mém životě…a taky v červenci
Jojo. A to se ještě říká, že druhý děti jdou dřív, tak já byla připravená od 36 týdne, že už to musí být(1. syn se narodil 37 tt) ![]()
No a holka mi to takhle osladila ![]()
A to sem taky dělala psí kusy, abycj jí dostala ven.
Lila do sebe svařák, horká vana, sex, sekala sem zahradu, chodila ne několika km tůry v lese, Prahou jsme taky drncali furt a nic nepomohlo ![]()
Ahoj já jsem 38+4 a už bych taky ráda porodila
, včera mi začala odcházet zátka a bolel mě podbřišek a dnes nic tak jsem začala doma velký uklid když není takový pařák abych ho popohnala…nechci přenášet..to už znám ![]()
Tak to koukám, že jsem měla kliku. Ted čekáme mimčo v březnu, zařekla jsem se, že už na léto néé ![]()