39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5226
4.7.12 14:29
@pate81 píše:
Jojo. A to se ještě říká, že druhý děti jdou dřív, tak já byla připravená od 36 týdne, že už to musí být(1. syn se narodil 37 tt) :mrgreen:
No a holka mi to takhle osladila :lol:

Přesně…první dcera se narodila na termín, ale ta druhá ne a ne ven, opravdu mi z toho hrabalo :zed:…ale stojí to čekání za to :* :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
4.7.12 15:26

Já jsem první rodila 41+0 druhé 39+0 takže máš relativně času dost, ale vypuknout to může kdykoliv :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2390
4.7.12 15:50

První jsem rodila 41+5 a druhý 41+0 takže máš fakt čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
4.7.12 15:51

@pate81 Jasně jdou dřív :-) Ta moje šla o 5 dní :-) Takže jsem se nad tím jen zasmála :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
4.7.12 16:38

Ježííš holky nestrašte :D už ted se sotva hýbu!! mě břicho tvrdne-tak dvakrát denně :zed: a zátka??ta taky neodchází :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
4.7.12 16:44
@dituleska píše:
Ježííš holky nestrašte :D už ted se sotva hýbu!! mě břicho tvrdne-tak dvakrát denně :zed: a zátka??ta taky neodchází :zed:

Večer před porodem mi břicho tvrdlo o 106 :) a hlenová zátka začala odcházet 2 dny před porodem, ale to je u každého individuální, vodu mi musela prasknout až porodní asistentka.

• Citovat
  • Upravit
6094
4.7.12 16:52

Asi ani nepoznám až to přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
4.7.12 16:55

:mrgreen: Já jsem ještě dopoledne v den, kdy jsem porodila psala kamarádce e-mail, že mám takové pravidelné bolení v zádech po 10-8 minutách, ale že nevím, jestli jsou to ty kontrakce, že jsem první v téhle zemi, kdo nepozná, že rodí a opravdu jsem se bála, že je to pravda :D. Pořád jsem váhala, jestli jo nebo ne, ležela jsem ve vaně, v posteli, uklízela, byla venku na procházce a pořád přemýšlela, jestli jako rodím nebo ne, ale nakonec jsem to poznala a šup do porodky. Ono se to pak už nějak nedá zaměnit s ničím jiným :mrgreen: ;)

• Citovat
  • Upravit
6094
4.7.12 16:59

Mno jen aby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
4.7.12 17:03

Ne, nedá se to zaměnit, to mi věř :dance:

• Citovat
  • Upravit
6094
4.7.12 17:05

By byla prča…halo??může přijet záchranka??nepoznala jsem porod a ted mam hlavičku mezi nohama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
4.7.12 17:08

No, počkej, nedělej si legraci :lol:, já si volala záchranku, protože jsem to nechala „nadoraz“ 8o

• Citovat
  • Upravit
6094
4.7.12 17:13

@yum-yum26 no tak to se bude historie opakovat :D ale já už budu nastupovat s hlavou navíc:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
5.7.12 13:13

Ahoj holky, tak se pridam do diskuse. Uz bych to taky mela rada za sebou. Od 37. tydne cekam, kdy to prijde a porad nic. V tom tydnu jsme se stehovali, takze jsem mela docela fyzicky zahul no a krome poslicku zadny posun. Na kotrolach stale otevrena na prst, cipek 1,5cm, ale tuhy. Uz jsem zkousela vanu, cervene vinko, dneska jsem luxovala a vytirala, delam squaty kazdy den no a mala nic. Obcas citim bolesti v cipku, ktere me donuti se az zastavit, dokonce mi i vystreluji bolesti do stehen, tak si vzdycky rikam, dneska uz to bude a pak zase nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
5.7.12 13:30

Ahoj holky, kdo to nechce mít už za sebou, co, obvzláště v těchto vedrech…
Já rodila prvního syna ve 38+0 (zcela nečekaně), teď jsem 40+2 (s druhým synem) a pořád nic, taky to byla moje noční můra, ale co mám dělat…nijak se neomezuju, dělám všechno, v podstatě mi nic není, jsem na prst, to je tak vše, zátka taky neodešla, tak čekám a čekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí