39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2060
10.7.12 21:49

Mne taky nic nepomaha, chjo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.7.12 08:20

Mi taky ne… na ten sex moc nevěřím, tak si říkám jestli to není jen fáma, aby si tatínci ještě před šestinedělím užili :jazyk: Už mám vypitou 3. krabičku maliníkového čaje, každý den jím meruňky, teda běhat po schodech nezvládám :oops: ale dneska si dám asi ten svařářek, to jsem ještě nezkoušela… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.7.12 10:31

Holky prdim na babský rady bych se asi uhonila páč jsem stále v celku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
11.7.12 14:44

Taky myslím, že jsou to babský tlachy, mě nepomohlo vůbec nic a týden jsem přenášela. Maliník jsem taky pila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
11.7.12 14:46

Holky mě pomohlo krátký doběhnutí na šalinu:D druhej den ráno mi praskla voda a jeli sme :D tak to zkuste :-)

• Citovat
  • Upravit
1254
11.7.12 17:32

Dneska jsem zašla se psem ráno na procházku a odpoledne jsem jela do porodky na kontrolu - otevřená na 2 cm, pustili mě domů pro věci a v 19 hod. mám zas dojet zpět! :think: Ale fakt nevím jestli je to tou procházkou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.7.12 18:29

@Lucmic tak už to bude alespon brzy!!! já mám zítra ráno kontrolu tak doufám že už si mě tam budou chtít nechat. Každopádně přeji bezproblémový porod!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.7.12 21:32

Taky mám ráno kontrolu tak doufám, že už tam zůstanu protože kodrcat se 50km tam a pak zase zpět třeba obden se mi vážně nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
11.7.12 21:38

Holky, tenhle konec těhu mě děsně štval. A ty kontroly ob den, blééé. Už jsem se těšila, až to budu mít za sebou.Ten konec je nepříjemnej, to znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
12.7.12 11:04

A i prd velebnosti :D miminko mám stále u sebe v pupku. Dneska jsem ráno jela na kontrolu, jako první do poradny, teda, mě se ti soktoří střídaj to je děs a hrůza. Mno-moč i tlak ok, pak že mi zkontroluje čípek, povídá že je polotuhý -CS3,pak mi tam ještě vrtal-bolelo to jako pjasátko, kroutila jsem se tam na křesle div že jsem neslítla, prej pokud do dtředy neporodím, tak mi to ve středu začnou vyvolávat :lol: Poté monitor-vtipné-malá opět nespolupracovala, takže jsem tam byla hodinu, a jela jsem domu. ŃAjednou jsem cítila hrozný vlhko v kalhotkách-paráda, myslea jsem že se mi zase rozjel výtok-a zase prd velebnosti-KREV!!!tak jsem se otočila a pádila zpátky do porodky.Tam mi koukli na monitor, prý je mimi v pořádku a že krvácím nejspíš po kontrole, protože mi nejspíš pan doktor udělal Hamiltona-oooo děkuji milý pane doktore, takže už vím proč mě to tak strašně bolelo, a taky jste mi to mohl říct-mohla jsem si ušetřit cestu :zed: no jsem zvědavá kdy porodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
12.7.12 13:03

Ditul, tak já taky nic… I mě poslali domu a další kontrola v pondělí (to bude 42tt)… Akorát mi řekli, že by bylo dobré už porodit ale o vyvolání ani slovo… A když jsem se zeptala jestli mám teda přijít v to pondělí i s věcma tak na mě koukala jako na blba… Nevím jak dlouho mě chtějí takhle nechat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
12.7.12 13:05

@Sajmulina no snad porodím sama po tom Hamiltonu-holky kdo ho chcete odmítejte-kurník to bolí jak pjaaaaseee!!!-já myslím že by ses měla zeptat svého gyn. co na to říká, přece jen už by měli plánovat indukci, já budu ve středu 41+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
12.7.12 14:01

Jsou to kreténi, oni ti ho nesmí udělat, aniž by ti o tom řekli a ty jim to musíš dovolit.Ale dělají to automaticky. :cert: To znám, je to nepříjemný a taky jsem po tom krvácela, ale jen několik hodin a pak to přestalo. Tak snad to brzo bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
12.7.12 14:23

Tak holky, ja jsem taky porad cela. Dneska na kontrole druhy Hamilton a taky jsem se tam teda kroutila bolesti. Objednali me na stredu na vyvolani, ale vypadalo to, ze si byli docela jisti, ze to bude driv, tak doufam, ze to ten Hamilton treba nastartoval. Pry je vsechno dole pripravene, at jsem aktivni a ze to pujde. Jako bych uz ted nevytirala, nechodila na prochazky, nebehala po schodech apod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
12.7.12 14:23

Mě po něm jen minulý týden odešla zátka a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí