Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky ![]()
no me zatka odhcazi uz asi sedmy den a nejak nechapu, kolik toho furt je ![]()
A citim se den ode dne lip
Nic me neboli, sem tam tvrdnuti (kdyz lezim na gaucu)…termin v sobotu. No, pak ze druhej porod je driv ![]()
Dle prvního termínu jsem 41+6tt a začínám být mírně nervozní, že ještě nepadlo ani slovo o vyvolání. Zítra jdu na kontrolu tak už se nenechám vyhnat domů…
Ahoj holky, přidávám se k vám čekajícím a nedočkavým maminkám. Dnes jsem 40+0. Zítra a pozítří mám termín, taky se obávám toho, že se broučkovi ven moc nechce… naštěstí jsou teď ty pařáky na chvíli pryč, tak doufám, že to stihneme, než zase začnou
Už to čekání začíná být za trest…člověk by neřekl, jak týden může být dlouhý ![]()
@Sajmulina píše:
Dle prvního termínu jsem 41+6tt a začínám být mírně nervozní, že ještě nepadlo ani slovo o vyvolání. Zítra jdu na kontrolu tak už se nenechám vyhnat domů…
To tě nechávají tak dlouho čekat?
… mě v porodnici říkali, že nechávají přenášet max 10 dní. ![]()
Markét, jsi ještě celá? No já mám 2termíny a docela od sebe… můj doktor a i v nemocnici říkali, že se řídí radši tím prvním termínem (42+1tt). Jenže teď nám porodnici zavřeli kvůli malovaní a tak jezdím do jiné na ctg kde mi zase tvrdí, že se budou řídit druhým termínem (40+4tt)…
@Sajmulina píše:
Markét, jsi ještě celá? No já mám 2termíny a docela od sebe… můj doktor a i v nemocnici říkali, že se řídí radši tím prvním termínem (42+1tt). Jenže teď nám porodnici zavřeli kvůli malovaní a tak jezdím do jiné na ctg kde mi zase tvrdí, že se budou řídit druhým termínem (40+4tt)…
Celá ještě jsem
termín jsem měla včera a dneska, ale zatím stále nic. ![]()
No tak to máš teda pěkně na prd.. asi by se spíš měli řídit termínem poslední menstruace ne? ![]()
No právě taky si myslím a to je právě 42+1 což mi přijde, že je zbytečný takhle přenášet… Uvidíš, že mě předběhneš i ty ![]()
@Sajmulina píše:
No právě taky si myslím a to je právě 42+1 což mi přijde, že je zbytečný takhle přenášet… Uvidíš, že mě předběhneš i ty
Aha… no to je zajímavé…
to tě nechávají dlouho, neřeknu kdyby to bylo podle UZ, ale takhle…
Napíšeme si a uvidíme kdo koho předběhne ![]()
Taky se přidávám, termín mám sice 27.7,ale už teď mi radila doktorka ty babské recepty na přípravu por. cest, sexík, červené víno, takže víno by šlo, schody z 9. patra akorát sejdu, že bych je šla nahoru se mi teda fakt nechce, sexík to bude horší mužíčka mám mimo na celý týden
, tak budu čekat snad se to samo rozjede, u prvního mám císaře a u druhého těh. cukrovku tak mě přenášet teda určo nenechají, ale vyvolávat to bych taky nerada, to jsem zažila u prvního a nakonec to skončilo tím císařem, por. bolesti jo, ale cesty nebyly připravené ![]()
Krásný video
kěž by to bylo tak jednoduchý tak jak to tam vypadá ![]()