39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2060
12.7.12 14:35

Mne odesla zatka po tom pondelnim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
12.7.12 14:41

Ahoj holky :mavam:

no me zatka odhcazi uz asi sedmy den a nejak nechapu, kolik toho furt je 8o

A citim se den ode dne lip :pocitac: Nic me neboli, sem tam tvrdnuti (kdyz lezim na gaucu)…termin v sobotu. No, pak ze druhej porod je driv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.7.12 08:33

Ditul, podezřívám tě, že už je to za tebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
14.7.12 08:49

@dituleska Tak co? už? :D

• Citovat
  • Upravit
217
15.7.12 10:15

Dle prvního termínu jsem 41+6tt a začínám být mírně nervozní, že ještě nepadlo ani slovo o vyvolání. Zítra jdu na kontrolu tak už se nenechám vyhnat domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
15.7.12 13:45

Ahoj holky, přidávám se k vám čekajícím a nedočkavým maminkám. Dnes jsem 40+0. Zítra a pozítří mám termín, taky se obávám toho, že se broučkovi ven moc nechce… naštěstí jsou teď ty pařáky na chvíli pryč, tak doufám, že to stihneme, než zase začnou :zed: Už to čekání začíná být za trest…člověk by neřekl, jak týden může být dlouhý :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
15.7.12 13:46
@Sajmulina píše:
Dle prvního termínu jsem 41+6tt a začínám být mírně nervozní, že ještě nepadlo ani slovo o vyvolání. Zítra jdu na kontrolu tak už se nenechám vyhnat domů…

To tě nechávají tak dlouho čekat? 8o… mě v porodnici říkali, že nechávají přenášet max 10 dní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
17.7.12 10:58

Markét, jsi ještě celá? No já mám 2termíny a docela od sebe… můj doktor a i v nemocnici říkali, že se řídí radši tím prvním termínem (42+1tt). Jenže teď nám porodnici zavřeli kvůli malovaní a tak jezdím do jiné na ctg kde mi zase tvrdí, že se budou řídit druhým termínem (40+4tt)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
17.7.12 11:23
@Sajmulina píše:
Markét, jsi ještě celá? No já mám 2termíny a docela od sebe… můj doktor a i v nemocnici říkali, že se řídí radši tím prvním termínem (42+1tt). Jenže teď nám porodnici zavřeli kvůli malovaní a tak jezdím do jiné na ctg kde mi zase tvrdí, že se budou řídit druhým termínem (40+4tt)…

Celá ještě jsem :zed: :lol: termín jsem měla včera a dneska, ale zatím stále nic. :roll:
No tak to máš teda pěkně na prd.. asi by se spíš měli řídit termínem poslední menstruace ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
17.7.12 12:08

No právě taky si myslím a to je právě 42+1 což mi přijde, že je zbytečný takhle přenášet… Uvidíš, že mě předběhneš i ty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
17.7.12 12:35
@Sajmulina píše:
No právě taky si myslím a to je právě 42+1 což mi přijde, že je zbytečný takhle přenášet… Uvidíš, že mě předběhneš i ty :D

Aha… no to je zajímavé… :roll: to tě nechávají dlouho, neřeknu kdyby to bylo podle UZ, ale takhle… :nevim: Napíšeme si a uvidíme kdo koho předběhne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
17.7.12 12:59

Taky se přidávám, termín mám sice 27.7,ale už teď mi radila doktorka ty babské recepty na přípravu por. cest, sexík, červené víno, takže víno by šlo, schody z 9. patra akorát sejdu, že bych je šla nahoru se mi teda fakt nechce, sexík to bude horší mužíčka mám mimo na celý týden :(, tak budu čekat snad se to samo rozjede, u prvního mám císaře a u druhého těh. cukrovku tak mě přenášet teda určo nenechají, ale vyvolávat to bych taky nerada, to jsem zažila u prvního a nakonec to skončilo tím císařem, por. bolesti jo, ale cesty nebyly připravené :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
17.7.12 14:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
17.7.12 17:23

Krásný video :-) kěž by to bylo tak jednoduchý tak jak to tam vypadá :D

• Citovat