Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hokejka1987 noo taťka si dal asi záležet
ikdyby to byl císař ber to kladně, je to pro tvé dobro
však ještě uvidíš, ono se fakt ty odhady dost liší od skutečnosti… můj dr. třeba vůbec odhad váhy nechce dělat protože to není přesné. ale tak tento týden už půjdu do porodky na kontrolu a tam ho dělají, tak jsem taky zvědavá, protože je malý taky veliký… už od 30.tt mi to říkají
kam si šáhnu na břiše tam je on ![]()
@hokejka1987 ahojky. ti budou dělat císařak kvůli velikosti miminka?
To nee, ale ja se vubec neotviram a termin mam v sobotu, takze pokud se nebudu vubec otvirat tak asi zrejme udelaji cisare… no to je fuk
je mi to jedno, hlavne at je vsechno v poradku
Ve ctvrtek mi reknou co a jak. Uz to vypada, ze na chvili nebudou ty hnusne paraky, coz by bylo fajn, v porodnici zrovna klimatizaci nemaji
@hokejka1987 v porodnici ani klimošku nebudou mít, je tam horko kuli miminkům..hle já mám termín zítra a taky se neotvírám..
Ahojky maminky. tak jak se máté a cítíte? já jdu dneska na kontrolu tak jsme zvědavá co mi řekne pan dr. ![]()
Ahoooj ![]()
tak jsem 39+3tt a dneska na kontrole porad otevrena na 1cm, hlavicka nahore ![]()
Takze asi zase nic…
Tak já dneska 39+6.tt hrdlo hladké 1 cm, ale to mám už 3 týdny… tak žádná změna
a zítra kontrola v porodnici - to budu akorát v termínu ![]()
Já dneska termín ale kontrola až ve čtvrtek
jinak jsem pořád v celku ![]()
Já 41+1tt, zítra kontrola a pak šup někam do porodnice na vyvolání… ![]()
Ahojky. tak dneska jsem byla na kontrole a malá je v pořádku má už asi 3800g takže to bude další macek až se dr začal smát. no jinak já mám jen nález cukru v moči jinak se u mě nic neděje ![]()
Holky, já zítra 41+0 a ráno nastupuju do nemocnice na vyvolání…tak začínám být nervní, i když vím, do čeho jdu
@Maarlen píše:
Holky, já zítra 41+0 a ráno nastupuju do nemocnice na vyvolání…tak začínám být nervní, i když vím, do čeho jdu
Ahoj, já to měla stejný.40+0 a mazala jsem na indukci. Byla jsem z toho docela zaskočená, ale pak jsem si řekla, že je vlastně fajn, že vím, že večer budu mít prcka v náručí a vše za sebou. Bylo to v pohodě. Super personál. V osum zavedli tabletku a v šest večer se malej narodil. Krásnej zážitek. Jen doporučuju psychickou pohodu a epidural. Přeju rychlej porod a hodný a zdravý miminečko.
Dneska 40+0..už po stopáté vyběhnuté schody do 3.patra, sex také…a nic:D