39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
8.7.12 11:47

Hokejka1987 já chodím jen 3× za noc, i to mi stačí!

Mi odcházela hlenová zátka pomaličku asi 5 dní v kuse - jak někdo psal takový bílek :palec: ke konci už to spíš vypadalo jako snoplík :oops: Je to různé, někdo to ani nepozná, někomu odejde až zároveň s prasknutím vody, může mít barvu od průhledné - bílou-žlutou-nahnědlou-krvavou…

Maarlen ty jo 40+5 ooopravdu nezávidím! Tak přeju kladné zprávy z monitoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.7.12 11:49

@Maarlen tohle bude můj 4 porod a uklidním tě v předešlých 3 těhu ze mě nikdy žádná zátka neodešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
8.7.12 12:27

NECHCI PRENASET! V tech vedrech fakt to nezavidim nikomu prenaseni o tyden dele neli vice… Ale muj gyndar mi rekl predem, ze me necha klidne prenaset, ale maximalne tyden a pak by mi vyvola porod :-D takze vim jiste, ze nejpozdeji do 21.7 porodim :-) Bojite se? Ja jsem z toho ponekud nervozni, byla jsem porad v klidu, ale jak jsem zjistila, ze kamoska se stejnym terminem porodila uz pred tremi dny, tak jsem si vlastne uvedomila, ze je to uz opravdu otazka dnu… Coz jsem trosku znervoznela a zacala si chystat znova tasku, uz ani nevim, co tam mam sbaleneho, ale tak pokud bude neco chybet, vyslu pritele :-). Chcou byt vasi milacci u toho? Ten muj jo :-D tak jsem na nej zvedava :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.7.12 14:03

Ahojky maminky. no já mám pocit že jsme pořád dole nějaká mokrá nevíte co to může být? nemá to žádnou barvu. a v noci chodím tak minimálně 8krát na wc je to děs :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
8.7.12 14:16
@marci85 píše:
Ahojky maminky. no já mám pocit že jsme pořád dole nějaká mokrá nevíte co to může být? nemá to žádnou barvu. a v noci chodím tak minimálně 8krát na wc je to děs :zed: :zed:

pár dní před porodem se může těhotenský výtok ještě znásobit… tělo si připravuje cestu…n pokud nesmrdí nesvědí, bude to ončo a už se tělo chystá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.7.12 14:20

@Lucmic no kéž by dneska mi je k tomu dost zle od noci pořád lítám na wc bolí mě hlava a šíleně se potím snad na mě ještě k tomu něco neleze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
8.7.12 23:14

Holky, tak ja mam termin dneska a uz to asi nestihneme :roll:
Mala ma podle utz odhad 3660g, tak bych rada odrodila co nejdriv, at me moc nepotrha!
Jinak myslim, ze mi zatka odchazela posledni 3 dny, spis po malych kouskach takovy hlen v barve vytoku, co jsem mela behem celeho tehotenstvi. U minuleho jsem nejakou zatku vubec neregistrovala.
Jinak musim zaklepat, ale spim docela dobre. Akorat musim mit nastavenou klimu na 23st, manzel chudak mrzne a ja lezim naha na perine a je mi akorat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
9.7.12 09:39

Tak dnes 41tt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
9.7.12 10:50

Holky, tak já jsem dnes 40+5 a byla jsem v porodnici na kontrole, monitor ok, vyšetření - na prst, hrdlo 1-1,5cm, řekla jsem si o kontrolu plodové vody - čirá (nevím, zda dělají normálně) a na středu jsem domluvená na indukci - to budu 41tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
9.7.12 13:17

Hoj holky!!u mě to už dlouho trvat nebude!!začala mi odcházet zátka a bolí mě celej spodek…mám pocit že se začnu i čistit…no už aby to bylo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
9.7.12 13:38

Ditul, takhle se cítím od pátku co mi odešla zátka a nic… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
9.7.12 13:39

@Sajmulina ale já to budu mít hned :D nestraš!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
9.7.12 13:59

Holky taky sem si stezovala :D nadavala a modlila se at uz porodim nastesti už to mám za sebou:D ale kdyz nad tim ted tak premyslim :think: my si stezujem a co by jine za to daly aby byly tehotne :nevim: klidne by i trikrat prenasely jen aby byly v tomto stavu :/ tak se spíš radujte :palec:

• Citovat
  • Upravit
220
9.7.12 14:08

Holky, ja dneska byla na prohlidce, miminko ma pres 4kg a ja jsem uuuplne uzavrena! Takze ve ctvrtek jdu na dalsi prohlidku a podle toho se uvidi, ale zrejme bude cisar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
9.7.12 14:32

@hokejka1987 tyhle odhady jsou plus mínus půl kila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie