Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@dituleska no to je taky možné ale momentálně mi to přijde divné. tobě to dělali? ale zase kdyby mi to pomohlo tak bych šla asi na to hned. už bych malou chtěla vidět. jsem hrozně na ní zvědavá ![]()
@marci85 nene, termín mám ted v úterý, malá se zatím neškrábe. KO mám až ve čvrtek tak si dyžtak o něj povím. Sama s ním nemám zkušenost-jsem prvorodička
@dituleska aha takže první dítko
tak to musíš být úplně nervozní co?
@marci85 no to jsem, čekám každou chvíli kdy to konečně přijde a ono nic ![]()
Ja čekam 4 dítě a jsem nervozni jak prvnička
je to už dlouho co jsem rodila, asi o tom i víc přemýšlím než předtím
Ja cekam druhe a jsem teda nervoznejsi nez u prvniho. Ted uz vim, do ceho jdu a uprimne se ted bojim te bolesti. Je teda ale fakt, ze jak se posledni dny porad jen soustredim na to, kdyz uz to prijde, ze na tu bolest pomalu zapominam ![]()
Me hrozil od 33 tydne predcasny porod doktorka me furt strasila nakonec sem v 37 tydnu uz prosila malou aby sla ven
a snazila sem se ji trochu pomahat nic nezabralo
39+4 sem mela jit na kontrolu do porodnice na monitor tak sem dobihala na salinu a druhej den rano sem vztala a praskla mi plodovka a uz sme jeli takze ja rodila 39+5
jeste mas cas
do terminu mas jeste par dni ![]()
Tak jsem třetí den po Hamiltonovi a den jsem špinila a druhý den mi odešla zátka jinak nic… Takže je to dost individuální a pomáhá to asi jak komu a jak kdo má tělo k porodu nachystané…
Pořád v celku
prdim na to, až vyleze, vyleze..při mym štěstí mi prdne voda někde na náměstí ![]()
S tou vodou to vidím podobně
a taky už kašlu na její vypuzování… Někdy jít ven musí ![]()
@Sajmulina přesně..ale jesli se mi to stane někde na veřejnosti…apropoo-holky znáte někoho takového komu prdla voda venku?
@dituleska píše:
@Sajmulina přesně..ale jesli se mi to stane někde na veřejnosti…apropoo-holky znáte někoho takového komu prdla voda venku?
to se vestinou stava v noci a nebo kdyz rano vztanes:-) ja rano vztala s tim ze se mi chce hrozne na zachod a ono houby praskla mi voda hned co sem vysla z pokoje ![]()
@Kikušk omlouvám se že se vtírám do rozhovoru ale mě nikdy sama od sebe voda nepraskla. takže to máš takovej pocit jako by se ti chtělo na malou? a nemůže se ti stát že to třeba při čurání praskne a nepoznám to? ![]()
@marci85 píše:
@Kikušk omlouvám se že se vtírám do rozhovoru ale mě nikdy sama od sebe voda nepraskla. takže to máš takovej pocit jako by se ti chtělo na malou? a nemůže se ti stát že to třeba při čurání praskne a nepoznám to?
to není zadny vtirani
proste ses zeptala
no ja se probudila s tim ze se mi chce hrozne ale hrozne na zachod tak sem manzelovi rekla ze jdu na wc a na jednou otevru dvere a podemnou mokro
v tu chvili sem si to neuvedomila byla sem asi v soku a sla jsem normalne na zachod az tam mi doslo ze mi praskla voda
neboj to poznas i pri curani proste z tebe vytece louza vody a nepresnae to tect dokud neporodis prcka ![]()