Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky maminky. pokud můžu tak se přidám. já prvního i druhého přenášela. prvnímu jsem pomohla sexíkem na nemocničním pokoji a druhého mi museli vyvolávat
a ted jsem ve 38týdnu a modlím se at jde malá už ven. mám křížové bolesti a tvrdnutí břicha a jsem na prst otevřená ale to je tak všechno. sice také čekám třetí už ale také mám někdy strach že to nepoznám
![]()
@marci85
ahojky já čekám 4 a připadám si jako prvnička
jsem 38+5 a pořád nic když mi tvrdne břicho hned se pozoruju co se bude dít abych to nepropásla ![]()
Také se přidám jestli můžu…
podle prvního termínu jsem 39tt dle druhého 40+4tt… Předevčírem mi dělali v nemocnici,,Hamiltona,, že prý bych mohla do 2dnů rodit… včera ráno mi odešla zátka tak jsem ještě nachodila 4km na procházce, lítala po nákupech, uklízela, zkoušela sex i horkou sprchu (pak padla únavou
) a zatím nic… Ve středu jdu na poslední kontrolu (jestli ještě budu celá) a pak rovnou na vyvolání… Takže teď si budu užívat poslední chvilky lenošení… ![]()
Holky je to únavný což???já jsem taky včera zkoušela co se dalo a jsem pořád v celku ![]()
@Sajmulina
ahojky mně odešla zátka v uterý a celý den jsem měla menstruační bolesti to bylo radosti že to začne… a nic z toho
sex nezabírá, víno mi nechutná a teplou vanu nemůžu to by semnou křáplo ![]()
@dituleska ani mi nemluv. mám strach že tu zátku nepoznám bo mám pořád nějaké výtoky. a břicho mám pocit že je pořád tvrdé
dnaska dělám úklidy a pak půjdu ven a do bazénu tak doufám že něco s toho pomůže ![]()
@marci85 máme to samý, břuch pořád napnutej, výtoky-ted jsem letěla na záchod že tam mam nějaký vlhko a on opět jen výtok ![]()
Holky já taky stále celá, ale zase si říkám že trápit to malé v těch vedrech že v bříšku je mu líp, čekám třetí a taky mám pocit že jsem jak prvorodička, u dcerky mi ani zátka neodešla prostě rupla voda a bylo
v 39 plus 0 u syna jsem přenášela týden, tak teď fakt netuším kdy se rozhodne vylézt ![]()
udajně jak více ustávají pohyby porod se blíží a je fakt že malá je už 3 den méně aktivní, ale jestli to něco znamená nevím, ale doufám
@saminomimino ahojky no tak malá se také pár dnů už moc nehejbe spíš mě tlačí a o bolesti ve spod a nutkání na velkou ani nemluvím. k tomu mám dole křečové žíly a je to fakt hnus u těch dvou jsem to nikdy neměla. ![]()
Holky tak mne dneska v noci porodila kamaradka, ktera mela termin 14 dni po mne ![]()
Jeste mi rikala, at na ni v porodnici pockam a ona me nakonec predbehla…Asi dneska znasilnim manzela a v pondeli na kontrole poprosim o Hamiltona…
![]()
@Marketa2008 já mam ko ve čtvrtek a pokud neporodím chci ho taky-hamiltona, sex nezabírá
@marci85 to ti doktor prstem objede hrdlo aby se to vše uvolnilo, ne každému to pomůže a prý to ani není moc příjemné