39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
7.7.12 16:59

Já čekám holčičku Viktorii Timeu /přítel je cizinec, je u nich běžné dávat dvě jména. a pro kluka jsme měli vybraného Olivera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
7.7.12 17:04

@Kikušk tu znám akorát jednu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
7.7.12 17:11

@dituleska
My už Timeu máme 5 let :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6094
7.7.12 18:26

@sophinka ty :D jsi taky všude vid :D no a ted jí budeme mít taky.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
7.7.12 18:28

@dituleska ale já jí mám dřív :mrgreen: :jazyk: :mrgreen:
nudím se, dne sjsem nevařila, venku poprchává celý den :nevim: děti si hrají na školu. Chtěli jsme opíkat buřtíky, ale z toho bude kulový, za chvilku si otevřeme lahvinku a uděláme si pěkný večer :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6094
7.7.12 18:33

@sophinka o prázdninách si hrát na školu??páne jo :D ten můj když si prohlížel moje vysvědčení tak mi řekl že jsem pěkně blbá mít dvojky a trojky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
7.7.12 19:21
@dituleska píše:
@Kikušk tu znám akorát jednu :palec:

Tak to je super :palec: asi jich je malo

• Citovat
  • Upravit
6094
7.7.12 19:22

@Kikušk asi ano :D jé já se těšim na tu princeznu!! :srdce: koukám na tvojí fotku-jak si se dostala po dítěti na takovouhle váhu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
7.7.12 19:25
@dituleska píše:
@Kikušk asi ano :D jé já se těšim na tu princeznu!! :srdce: koukám na tvojí fotku-jak si se dostala po dítěti na takovouhle váhu??

No ono to jde samo :D mala už od 5 mesice lozí po ctyrech takze za ni furt beham :D za dva mesice sem zhubla 3 kila a mam jeste min jak pred tehotenstvím :D nemam porste cas na jidlo :D v klidu se najím az vecer az malicka spí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kikušk
7.7.12 19:25

A vubec se ti nedivim ze se tesis :D ja z toho teseni nemohla ani spát :D

• Citovat
  • Upravit
126
7.7.12 19:26

@Sajmulina ahojky tak třeba já mám petra, sebastianka a ted čekáme Terezii :) a kdyby to byl kluk tak je to matyáš :)jinak Vabeska je pěkné jméno ale celkem už časté tak jak naše Terka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
7.7.12 19:27

@Kikušk no však už má i na čase :D těšim se jak malá, přítel ten je ještě víc nervní, mám pocit že j bude i kojit kdyby to šlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
7.7.12 19:29
@dituleska píše:
@Kikušk no však už má i na čase :D těšim se jak malá, přítel ten je ještě víc nervní, mám pocit že j bude i kojit kdyby to šlo :D

presne tak manzel si chtel vzit aji dovolenou :D už byl od 37 tydne nervozni :D a u porodu byl vic vystrasenej jak ja :D

• Citovat
  • Upravit
6094
7.7.12 19:30

@Kikušk tak já ho u porodu mít nebudu, on se bojí a já ho tam ani nechci..prostě podle mě to neni chvíle kdy musí být se mnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
7.7.12 19:33
@dituleska píše:
@Kikušk tak já ho u porodu mít nebudu, on se bojí a já ho tam ani nechci..prostě podle mě to neni chvíle kdy musí být se mnou :nevim:

nekdo to tak má no :-) já sem za nej byla rada rodila sem dvanact hodin hodin :( byla sem rada ze tam byl prestrihl male pupecni snuru a pro nej stejne jako pro me to byl nejhezci den v zivote :-) obzvlast po porodu sem byla rada ze tam je nak se mi to zkomplikovalo totiz :/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100