Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kikušk a jeje..no budu ráda když bude venku, mám strach i já a to z toho že by se na mě nemusel koukat tak jako ted-madoni reflex
@dituleska píše:
@Kikušk a jeje..no budu ráda když bude venku, mám strach i já a to z toho že by se na mě nemusel koukat tak jako ted-madoni reflex
Mám kamaradku ta tam taky nechtela manzela ani on tam nechtel byt
kazdy to má jinak no
já byla opravdu statsna ze tam byl spojilo nas to jeste vic ![]()
Přeju ti at mas porod v poradku a at i ty i mimčo ste zdravé
pak se hlavně pochlub
![]()
@marci85 píše:
@Kikušk omlouvám se že se vtírám do rozhovoru ale mě nikdy sama od sebe voda nepraskla. takže to máš takovej pocit jako by se ti chtělo na malou? a nemůže se ti stát že to třeba při čurání praskne a nepoznám to?
mně vždy rupla voda v noci a je cítit takové zřetelné křup,jak se protrhnou plodové obaly to mně vždy vzbudilo a pak se voda vyvalila a odtéká až do porodu
Ahoj přidávám se do diskuze dneska jsem 39+3 tt každý večer mi bříško tvrdne (teda dneska už i ráno) při jídle je mi na zvracení, na wc chodím furt, funím jak mašina, občas cítím tlačení v podbřišku… piju maliníkový čaj, sex s manžou taky nezabral, jím meruňky (ty prý vypuzujou) no pořád nic a to mi dr. říkal, že je prcek velký a bude se mu chtít dřív ![]()
Ach jo… místo abych se s každým dalším dnem víc těšila, spíš přemýšlím jestli není něco špatně…
eště nejsem ani na prst! KO mám v úterý…
Tak mne kdyz praskla voda, tak to taky kruplo a lilo to ze mne, ze nebyl pochyb, jestli je to voda. Sedela jsem tenkrat vecer u tv a najednou krup ![]()
Jsem ted zvedava, jak to prijde, jestli zase voda nebo to budou kontrakce, to vlastne ani neznam
Kontrakce mi museli po te vode vyvolat.
Ahojky holky, jsem 39+1 dneska. Pred tydnem jsem mela prumernou vahu miminka 3700 g… uz nemuzu vuuubec spat otocim se doleva boli me zada a bricho otocim se doprava a to same… fakt hrozne! A plus ty vedra! Jak se spi vam? Dokazete jeste zabrat vubec? A co vahy miminek jake mate? Ktereho mate terminek porodu? Ja 14. 7. ale kamaradka co mela stejny termin uz ma tri dny miminko na svete… kez bych se taky dockala. Piju malinik kazdy den, sex kazdy druhy den! Jeste mi pritel masiruje body na vyvolani porodu na noze, co mi poradila pani na masazi… a nic
Ta moje mala Isabellka asi chce opravdu na svet v den terminu nebo co ![]()
@hokejka1987 jsem 39+5..jaké jsou ty body na noze??jdu masírovat!!
@hokejka1987 píše:
Ahojky holky, jsem 39+1 dneska. Pred tydnem jsem mela prumernou vahu miminka 3700 g… uz nemuzu vuuubec spat otocim se doleva boli me zada a bricho otocim se doprava a to same… fakt hrozne! A plus ty vedra! Jak se spi vam? Dokazete jeste zabrat vubec? A co vahy miminek jake mate? Ktereho mate terminek porodu? Ja 14. 7. ale kamaradka co mela stejny termin uz ma tri dny miminko na svete… kez bych se taky dockala. Piju malinik kazdy den, sex kazdy druhy den! Jeste mi pritel masiruje body na vyvolani porodu na noze, co mi poradila pani na masazi… a nicTa moje mala Isabellka asi chce opravdu na svet v den terminu nebo co
Mě pomohlo dobíhani na salinu druhej den rano mi praskla voda ![]()
Ahoj holky, tak se taky hlasim do klubu ![]()
Jsem 39+1tt a furt nic!!! Akorat jsem zjistila, ze kdyz poradne uklidim byt, tak ze mne odejde velky kus hlenove zatky…takze to tak provozuju uz paty den a naivne verim, ze neco zmuzu ![]()
@hokejka1987 ahojky, taky mám termín 14.7., váhu miminka nevím nikdo nás neměřil naposledy v 30tt
, vedra mě zabíjí jako každou z nás..noci jsou za trest je mi horkem až špatně a k tomu jsem pěkně protivná..
@hokejka1987 : Ja taky 14.7.
A vaha byla v 38+2tt cca 3000g, ale je to holcicka, tak muze byt asi mensi.
Příspěvek upraven 08.07.12 v 11:17