39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kikušk
7.7.12 16:05

Me zaroven s vodu odchazela i hlenova zatka takze voda a krev dohromady :-) neboj poznas to protoze to tece celou dobu az uplne do samotneho porodu :-)

• Citovat
  • Upravit
126
7.7.12 16:05

@Kikušk 8o 8o chichichi no tak snad to poznám a malá nebude mít v rodném listě napsáno místo narození wc :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
7.7.12 16:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
7.7.12 16:06
@marci85 píše:
@Kikušk 8o 8o chichichi no tak snad to poznám a malá nebude mít v rodném listě napsáno místo narození wc :lol: :lol:
:D :D to se nemusis bat :D me hned 15 minut na to zacali kontrakce :-)
  • Citovat
  • Upravit
126
7.7.12 16:08

@Kikušk no tak to je dobře bo mě ji vždy propichovali což nebylo zrovna příjemné :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk

Drzím palecky at vse dobre dopadne holky :-) já už to mám pres 7 mesicu za sebou a mám to v zive pameti :D a pak se pochlubte prckama :-)

• Citovat
  • Upravit
Kikušk
@marci85 píše:
@Kikušk no tak to je dobře bo mě ji vždy propichovali což nebylo zrovna příjemné :poblion:

to verim :/

• Citovat
  • Upravit
126
7.7.12 16:09

@Kikušk a ty máš kolik dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
7.7.12 16:11
@marci85 píše:
@Kikušk a ty máš kolik dětí?

Já mám jedno :-) Já vzdycky chtela jedno ted kdyz vidim tehulky tak jim zavidim to cekani ale bohuzel druhy dite už nebude

• Citovat
  • Upravit
217
7.7.12 16:35

Holky a jak jste na tom byly s vymýšlením jména? já jsem se v půlce těhotenství rozhodla, že budeme mít Vanesku ale jak si to pořád opakuju tak si nejsem teď už tak jistá jestli to byla správná volba… Co myslíte? Jde vidět, že mám houby co na práci a řeším blbosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
7.7.12 16:42

@Sajmulina tak se jmenuje moje neteř, je to krásné jméno ale dneska už ho slyším všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.7.12 16:50

Fakt? Já právě naštěstí žádnou neznám tak proto se ptám… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
7.7.12 16:52

@Sajmulina jj, když jdu po ulici denně slyším někoho říkat Vanesko, nebo Sofinko, nebo Nelinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.7.12 16:56

@dituleska máš pravdu dnes se s těmito jmény roztrhl pytel…copak čekáš ty, já chlapečka Ondřeje..už aby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
7.7.12 16:58
@dituleska píše:
@Sajmulina jj, když jdu po ulici denně slyším někoho říkat Vanesko, nebo Sofinko, nebo Nelinko

přesně tak my mae v baraku dve Vanesky :-) Moje dcera se jmenuje Sandra do te doby dokud se nenaroodila tak sem ani nevedela ze se tak nekdo jmenuje a nejednou to slysim casto :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100