39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
8.7.12 11:17

Já 4 dny před vámi holky ale porodím až po vás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.7.12 11:18

@dituleska já si myslím že nikoho nepředeběhnu i když bych strašně ráda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
8.7.12 11:18

@hokejka1987 buď v klidu, odhad váhy nemusí nic znamenat, ve 39+6 říkali 3.500g, ve 41+0 se narodila s 3.300g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
8.7.12 11:23

Lolinka: Ja taky cekam holcicku :-D Jinak hlenova zatka mi jeste ani neodesla, proste vuuubec nic se nedeje :-(

Petule: Tak to ja jsem zvedava, takze se vzdycky ptam na vahu… Protivnka jsem taky sem tam… horko je hnus, to neni asi dobre ani normalnim lidem natoz nam no…

Dituleska: No to je tezke popsat ty body :D haha mela jsem to nakreslene na papirku :-D hlavne u kotniku smerem k pate silne tlacit pak kolem kotniku nahoru dolu pak mackat silne malicek a pod palcem jak mas takovy ten kopecek tak kolem toho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
8.7.12 11:24

Já chci taky ty masážní body!!! Šupky sem s nima!!! PROSÍÍÍM :dance: Termín mám 11.7. a odhad váhy 3 850 g.
Spím teda dobře (klep, klep) musím mít hlavu na 3 polštářích, spím na boku a mám kojící polštář po straně… jen musím chodit na wecko, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
8.7.12 11:25

Micelinka: fakt??? tak to je fakt jako asi vahu budu vedet az porodim :-D protoze to jsou takove blbe odhady :-D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
8.7.12 11:25

@hokejka1987 tak tu zátku-ani nevim jak vypadá…taky nic..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
8.7.12 11:26

Lucmic: Me nefunguje asi ctyri polstare a dva plysaky… a nic uz nepomaha… :-( No na Wc v noci chodim petkrat!!! SILENE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
8.7.12 11:29
@dituleska píše:
@hokejka1987 tak tu zátku-ani nevim jak vypadá…taky nic..:D

to bys poznala, je to vetsi nebo mensi kousek takoveho slizu :oops: Prirovnala bych to k vajecnemu bilku. A muze to byt cire nebo bile, muze byt i troska krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.7.12 11:34

Mě zátka odešla v uterý a byl to hnědý hustý hlen dva větší kusy a potom do středy odcházely ještě malý kousky + k tomu mě bolelo 24 hodin břicho jak při menstruaci a od tý doby nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
8.7.12 11:36

Tak já mám krémovitý bílý-prostě těhu výtok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
8.7.12 11:36
@dituleska píše:
Tak já mám krémovitý bílý-prostě těhu výtok :mrgreen:

Ne, to fakt poznas..je to jine konzistence a byva toho vic, ze si vsimnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
8.7.12 11:37

Holky, já už tak chci porodit…jsem 40+5, nic ze mě ještě nevyteklo (nebo jsem si toho nevšimla) - i když to zas tak neřeším, při prvním jsem to nezaznamenala vůbec, zítra jdu na monitor a kontrolu, tak jsem zvědavá, ale příznaky zatím žádné, už mě tento stav nebaví… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
8.7.12 11:43

Nám zavřeli ve městě (Cheb) porodnici tak na jednu stranu vlastně doufám, že to ještě ty 3dny vydržím než mě pošle doktor někam na vyvolání protože jestli mě to teď chytne a než se dostanu do nejbližší porodnice tak asi porodím doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
8.7.12 11:47

Holky taky sem si stezovala :D nadavala a modlila se at uz porodim :D nastesti už to mám za sebou :Dale kdyz nad tim ted tak premyslim my si stezujem a co by jine za to daly aby byly tehotne klidne by i trikrat prenasely jen aby byly v tomto stavu :/ tak se spíš radujte :-) :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100