39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kikušk
17.7.12 17:40

@jannaa přesně :D

• Citovat
  • Upravit
16
17.7.12 18:38

Přidávám se, termín jsem měla první včera, druhý dnes, hlen. zátka mi odešla včera ráno, občas mě píchne, občas lehké bolesti, ale jinak nic :(, už aby to bylo za námi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
18.7.12 19:59

@dituleska tak co? tak co? už to máš určo za sebou už si tady dlouho nebyla :-) tak až budeš mít čas čekáme na fotečky :-) naší malé už bude 8 měísícu fuuu to utíka :D

• Citovat
  • Upravit
573
19.7.12 07:12

Tak dneska od 5-ti ráno slabej tlak v podbříšku, jde to do zad a do nohou, ale fakt slabej i když jsem ležela tak mě to vzbudilo, teď když mám bohyb tak to moc nevnímám, buď poslíčci, nebo se to pomalu začíná rozjíždět a to jsem chtěla jet na výlet, manža se synkem jsou na rybách tak jsem chtěla jet na otočku za něma :), no počkám dopoledne a uvidím, aby ještě oni nejeli za mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.7.12 09:12

Hm, já furt nic, včera na kontrole hamilton, sice špiním až až, ale jinak nic, kéž by to už přišlo :zed:, přenáším sice jen druhý den, ale malý má míň plodové vody než má mít tak se o něj bojím :(. Jani, přeji aby to už bylo ono ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.7.12 09:22

Ahoj holky,
mohu se přidat mezi Vás? Do termínu mám čtyři dny, a taky to už očekávám každý den. Břiško mi tvrdne tak ňák celý den, občas bolesti do zad, ale zatím žádná pravidelnost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.7.12 09:32

To čekání je fakt šílený…asi se vydám na houby, abych tomu pomohla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.7.12 09:35

@SAJMONEKF - díky snad :),já jdu na kontrolu až v pondělí a zatím to vypadá, že nic, klid když se hýbu tak nic nevnímám, jen když si lehnu, ale je to fakt slabý :(
@kristýnaM - přesně jak píšeš, bolesti do zad, nic pravidelnýho, ale zatím nepřenáším, tak mám čas, ráda bych rodila 25.7 to má můj syn svátek :), podle UZ mám termín 27.7.,ale podle MS 24.7. tak uvidíme do kterýho data se na naše malá trefí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.7.12 09:38

@SAJMONEKF - já včera prošmejdila 2 obchoďáky, pak horká vana a deci červeného, no a dneska ty tlaky :) - takže asi pojedu na ten výlet a uvidíme, třeba se to rozjede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.7.12 09:42

Tak mi praskla právě voda, holky, držte mi pěsti :-))))))))))))))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.7.12 09:46

@jannaa já mám termíny podle UTZ 21.7. a podle MS 23.7, takže bych chtěla porodit 22.7, je to mezi a navíc hezký datum :). 24.7. má svátek moje dcerka a já, to by bylo taky dobrý :lol:.
Manžel chtěl jet dnes na výlet, ale já mám strach, že co kdyby to náhodou přišlo, tak bych byla daleko od domova asi 100km, ale pak si zase říkám, že při mém štěstí, když nepojedem, budeme hnít akorát doma a rodit se nebude, tak nevím jestli jet nebo nejet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.7.12 09:47

@SAJMONEKF jé tak držím pěsti, ať to máš brzy za sebou a hlavně co nejmíň bolestivě :hug:No a tiše závidím, že budeš mít už miminko u sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.7.12 09:48

@SAJMONEKF - jejda :) tak se drž nezapomeň na tašku a doklady a upaluj do porodnice :) držím moc palce ať je to rychlé a jen málo bolestné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
19.7.12 09:49

@SAJMONEKF držím pěsti

• Citovat
  • Upravit
573
19.7.12 09:54

@kristýnaM - no krásný data, kéž by to vyšlo podle našich představ :), no s tím výletem asi jo, pokud to není do úplný divočiny, tak se to dá, vem si tašku sebou a uvidíš, porodice jsou přece skoro v každém větším městě, no bylo by to dobrodrůžo, kdyby jsi rodila jinde než jsi měla v plánu, projistotu si najdi nejbližší porodnici tam kde chcete jet a ven si telefon a budeš klidnější a výlet si užiješ, nevím proč bychom měli sedět doma na zadečku a čekat až to příjde :) nejsme nemocné, ale těhotné :) tak hurá do pohodlných botek a sláva nazdar výletu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí