39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2760
23.7.12 12:25

@Sajmulina a asi čekáš v porodnici že? a to kdyby se nic nedělo, tak tě nechaji do ctvrtka čekat? A kdy jsi mela termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.7.12 13:17

Tak dneska kontrola, mimčo si na ozvách hrnělo, tak musela sestra trochu zamlet bříškem :),kontrakce slabé, jinak jsem s doktorkou domluvená když do čt. neporodím, tak 26.7. v 7.00 nastupuji na vyvolání, tabletka atd. mám těh. cukrovku léčenou inz. tak proto, jinak mi před kontrolou řekla, že tomu trochu pomůžeme jestli souhlasím, tak mi provedla Hamiltona, vůbec to nebolelo, né víc než kontrola jiné doktorky z mé jediné návštěvy, tam už nikdy :(, takže uvidíme jak se to rozjede, jinak teď trochu špiním a tlak v podbříšku takový pravidelný, ale kontrakce to nejsou zase jen poslíčci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.7.12 13:33
@verrru píše:
@Sajmulina a asi čekáš v porodnici že? a to kdyby se nic nedělo, tak tě nechaji do ctvrtka čekat? A kdy jsi mela termin?

http://www.naseporodnice.cz/…i-porodu.php - tak jak čtu tak raději ať se mi porod rozjede než absolvovat tohle :(,„@Sajmulina“ - držím palce ať dlouho nečekáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
23.7.12 13:54

@jannaa no tak jasne ze idealni to je vlastni cestou..by me zajimalo jak to delali kdysi, kdyz nebyly zadne leky k dispozici.. a asi si zacnu masirovat bradavky, to jsem jeste nezkousela, prima plan na odpoledne.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.7.12 14:02

@verrru - jo kdysy to bylo úplně jiné, moje maminka dodnes vzpomíná jak se mnou v bříchu (je mi 37) kopala na poli řepu, porod to sice nerozjelo, ale byl to mazec, jo bradavky jsem taky nemasírovala :),jinak zkouším všechno, teda na procházku to se mi taky moc nechce, asi půjdu ty schody z 9 patra nahoru a dolů :) a uvidím, to by bylo aby se to samo nerozjelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
23.7.12 14:17

@jannaa mě odešla ta zátka, a trochu špiním, ale nic extra. Bolesti v podbříšku jsou, ale taky jen poslíci, i když ta bolest už je větší ale tak 3× do hoďky. No uvidíme, nejraději bych už dneska jela, malou dávám pro jistotu už k našim, ať pak neplaším někdy v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.7.12 15:31

@kristýnaM - no teď jsem vylezla z vany, taky mám jen poslíčky, pár vteřin a klid do hod.tak 2-3×, synka mám ještě doma, ale babička je kousek, tak noční scénář zvládnem, no a ve středu pak synek pojede s babičkou na chalupu :) no to čekání na silnější bolest, na ty pravé kontrakce je fakt děs :(, jsem si musela prostudovat kdy jako mám jet do porodky, u druhorodičky je to jinak než když rodíš poprvé, prej po asi 1 hod pravidelných 1 min. trvajících kontr. v 10 min. intervalech :) uf je to teda fakt věda :) já na počítaní nikdy nebyla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
23.7.12 17:13

@jannaa tak to je teda věda, já teď měla asi 4 silné kontrakce během chvilky-bolest v podbřišku, která přestupovala do křížové části zad, ale nekoukala jsem na hodinky, protože jsem šla pěšky z krámu a do krámu. Tak uvidím, jestli přijde teď další, tak to zkusím zapisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.7.12 18:36

@kristýnaM - tak to máš dobrý :), já pořád stejně, zatím jen poslíčci, ale otravní, tak uvidím v noci :), je to děsně otravná tak asi 20 ti vteřinová bolest v podbříšku a jde do zad a pak přejde, nijak nezesiluje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
23.7.12 20:39
@Sajmulina píše:
Tak jsem dnes nastoupila do porodnice na vyvolání. Myslela jsem, že se teda jako bude něco dít a ono nic… Jen monitor a zachvilku UZ. Zítra zátěžový test a čekání do čtvrtka jestli se to samo rozjede.

Tak miminku se na svět moc nechce koukám :( my už to máme za sebou..Náš malinký se narodil 18.7., pár hodin po termínu :srdce: :dance: …Tak ti budu držet palečky ať už to příjde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.7.12 07:18

V noci se nic kromě těch poslíčků nedělo, ráno už už, silný 45 vt. trvající stah, tak jsem čekala, že za 10 min. budou další a nic :(, no a teď je taky klid, kdybych se aspoň trochu vyspala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
24.7.12 08:29

Tak ja hlasim ze jsem dnes v 5.26 porodila Jiricka, dal mi pekne zabrat vaha 3850g a 51cm, jak me se do meho miniaturniho bricha vesel nikdo nechapal:-). Vsem cekatelkam preji, aby to uz taky brzo prislo a meli jste sve zlaticka taky u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.7.12 09:26

@kristýnaM -moooc gratuluji a přeji Vám oběma hodně zdraví a klidu ať je všechno v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.7.12 13:52

:kytka: :kytka: Čauki maminky, tak ja jsem 36+4tt a asi jak to tu tak čtu tak si ještě počkáme zatím tomu nechávám volný průběh ale spis mam strach kdy to muze zacit manžekl chodi normálně do prace a do nemocnice to budu mit snazsi jet sanitkou aon tam za mnou prijedepracuje v ostrave nebo jestli mne to chytne v noci..no mam sem tam nejake pichani v podbrisku a sem tam krizove bolesti ale zatim nic strasneho ale kazda bolest mne vyleka jestli už náhodou nemám počítat kontrakce.na jednu stranu mám vše připravene pro naší princezničku ale na druhou mam šílený strach z porodu., ale kdo ne ze? no nic všem vám přeju rychlý a pěkný porod..jestli teda budete mít nějake zažitky o ktere se chcete podelit piste rychleji to utika kdyz si to tu ctu.. díky všem a držím pěsti a Těm co už porodily hodně sil a zdraví papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.7.12 19:19

No vypadá to na začátek kontrakcí, už asi hod.si počítám kontrakce a začíná to být slibné :) ještě tomu dám tak hodinu a uvidíme :)zatím nejsou stejně pravidelné, ale na netu je prima web kde se dají měřit :) http://www.contractionmaster.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí