39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.8.12 19:47

Ahoj muzu ti rict jednu vec bud nachystana do porodnice rodit muze na povel ja byla to same.
to co z tebe vyteka je plodova voda a bat se nemusis je to normallni jev me odtekala 4dny a pak hura do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.8.12 22:36

Ahojky holky tak jsem byla v Podoli doktorka i sestra super opravdu mile skontrolovali mi miminko a vysetrili mne bohuzel ani oni si nejsou jiste co to bylo udelali mi test prvny ten byl pul na pul ze nakousku tamponu je jak kdyby plodovka ale je to opravdu male pak mi udelali po pul hodince dalsi a tam uz nebylo nic ale rekli ze to plodovka byt muze no kazdopadne nastesti mne pustili domu protoze chvili uvazovali ze si mne tam nechaj to by jsem fakt nechtela no a v pondeli opat na kontrolu takze tak. Jsem kazdopadne klidna rekla mi re pokud to je tak male mnozstvo vody ze to miminku nevadi ze se dotvari a hlavne skontrolovali jak monitor tak ultrazvukem vse ok :lol: vsem z vas ktere rodi hodne sily :nevim: a dufam ze brzy taky pudu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.8.12 11:17

No cekatelky i maminky tak dnes rano v 3.00 jdu na zachod a najednou po maly voda + trochu krve plus zrazeninka. Tak si rikam super jdu spat a uvidime rano. Rano 7.30 zas jdu na wc a po ceste ze mne zacala tect voda s primesi krve a zrazenina o poznani vecsi, samozrejme vse na podlahu zavolala jsem pritele a ten chudak se vydesil kdyz to vydel v sekunde oblecenej kosile naruby ze jdem ja ze ne ze zas pudem a zas mi reknou ze nic tak ze pockame az to zachytim ted zas nic netece ale rano to uz nebyly rozhodne kapky ale louzicka. Furt si ale rikam jestli to mohla byt ta zatka nebo je to blbost ach joooo ja se z toho zblaznim ted jsem obesla tri lekarny v okoli a ani jedna nema tu tinkturu na zisteni plodovy vody prej na objednani tak to mi je na dve veci tak cekame uvidime ale myslim ze zase az vecer vytece louze ted uz jsem ale nachystana tak snad to zachytim protoze mne uz trefi jestli ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.8.12 11:20

Cauki tak u tebe to byla 100% zatka a plodovka se uvolnuje asi postupne..ja to mela jako tuhou tkaničku primo a dneska nic jen poslicci a bolesti tvrdnuti bricha ale manzilkek je v praci takze budem taky cekat jestli se neco rozjede ale celou noc jsme mela silene krece a jako by mi tlacila na spodek..tak se drž pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.8.12 11:46

Ahoj nic byleho tam nebylo( v noci jsem precetlka snad vse o uvolneni zatky) ale jestli to mas za sebou myslim uvolneni tak to rozeznas asi lip :lol: ted mam kontrakce ale ne silne po 15min teda ted jsem si to zrovna merila v 11. 20 a ted 11.35 tak uvidime kez by to uz bylo ono :dance: Dofam ze to zvladnes a v kterem si dni myslim 39+? a kde rodis? Mne muj mazel taky terorizoval celou noc :lol: ale aspon jsem byla v pohode ze se hybe ze tam je a ze je vse ok :D taky se drz :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.8.12 12:02

Jo tak o kontrakcich u mne nic moc jen to tlaceni a bolest v podbrisku no 38+1.tak se drž u tebe to vypada na blizici se porod tak hooodne stesti a mas jake kontrakce v krizi..nebo jak..sem tam mne pichne ale to kdyz vstavam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.12 21:12

porod

Ahoj jak popisujes tak byse mohlo jednat o hlenouvou zatku ale pro jistotu bych si zasla na kontrolu, pokut ti vyteka cira tekutina jedna se o polodovou vodu jinak ti preji klidny porod jak sem mela ja. Neboj neni to tak zle jak nekdo vyklada ze je to starasna bolest, neni to prijemne, ale jednu vec ti reknu jak se male narodi tak se ti ulevi od krizi to je jedina cas tela cco te bude bolet jak se bude drat ven :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
5.8.12 10:25

Zdravím všechny. Jsem ráda za tuhle diskuzi. Jsem 37+5. Ve středu jdu na kontrolu, tak uvidíme. Připadám si jak parník, jsem tak těžká, že to snad ani nemůže být pravda. Nohy a teď už i ruky mi statečně otékají, v noci nevím, jak si lehnout, protože mě bolí celý spodek, kříže, chvilí mi trvá, než se rozchodím. A ani tak to nemám na dlouhé procházky, protože mě začne pobolívat podbříšek, doktor říkal, že už je prcek docela dole (už asi 3 týdny). Taky se bojím, že nepoznám, až to přijde. Přítel hodně cestuje, tak nevím, kdyby mě to náhodou chytlo si mám zavolat taxi nebo raději pohotovost. :)
Hlavně je víc nervozní jak já. K účasti na porodu ho nenutím, řekla jsem mu, ať si to sám rozhodne. :)
Všichni v mém ukolí uzavirají sázky na den a hodinu mého porodu. :lol: A prcek stále odolává. 8.srpna mám narozky, tak třeba vydrží. Už se na něho moc těším. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.8.12 14:03

chci už porod :)

Ahoj holky,
Já jsem 40 plus 2, břicho mám pořád nahoře, nevypadá že by se něco chystalo :?: .Taky jsem měla narozky 31.7. a to jsem na mimi čekala a nic. Přibrala jsem už 25kg-to mě trápí nejvíc a pořád přibírám, tak už chci opravdu aby to skončilo :) Vyzkoušela jsem všemožné triky a stejně nic. A to se docela do porodnice těšim, ani nemám strach. :mrgreen: A ještě sem asi jediná, kdo neví co to bude, když to nebylo na UZ ani jednou vidět. :lol: AŤ už to přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111111111
5.8.12 14:29

Na porod muzes pouzit skorici ale zeptejse doktoru popripade ti s tim pomuzou :)

• Citovat
  • Upravit
263
5.8.12 14:51

Ahojky jsem dneska 39+1tt a už asi hodunu mam tlak na konečník jako když potřebuju na velkou ale v kuse a k tomu jakoby menstruační bolest ne moc silnou. když by bolest byla v intervalech myslíte že už by to mohl být začátek porodu děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
5.8.12 18:22

Berbly:
Tak s tou vahou jsem na tom podobně. už mám navíc 26 kg. Je to síla. Ale bude to nejspíš tou vodou. hodně vypiju, jsem celá taková nateklá, hlavně nohy a prsty na rukou, prstýnky už musely dolů. :-) už jsem měla strach, že mám třeba něco s ledvinami, ale doktor říkal, že tlak a moč je v pořádku, tak to asi tím nebude. :-)
Už taky jen čekám, až to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.8.12 18:34
@luluza píše:
Připadám si jak parník, jsem tak těžká, že to snad ani nemůže být pravda. Nohy a teď už i ruky mi statečně otékají, v noci nevím, jak si lehnout, protože mě bolí celý spodek, kříže, chvilí mi trvá, než se rozchodím.

Laluzo, to je jako bych to psala já! Já nevím, jestli je to tím počasím, ale je to síla. Dneska jsem 39+0 a na porod čekám jako na smilování :lol:.

Berbly, taky už mám víc než 20kg nahoře, tolik jsem v životě neměla. Holky jsem zvědavá, jak nám to půjde dolů.

Pett, taky mám různý tlaky, ale myslím, že když bolesti budou pravidelné, po 5 minutách, trvající alespoň 45sec., tak je to jasný a jede se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.8.12 18:46

Jj kdo se ma v tom vedru hybat a jeste s temi kily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.12 20:16

Jestli ti muzu poradit tak zvedni nohy kdyz se des odpocinout drobecek ti tlaci na hlavni cevy u patere takze krev se nemuze dostat a nejlepsi je kdy chlap masiruje nohy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí