Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj
Jsem zítra taky 40+0 a zatím nevypadá, že by se něco chystalo.. To čekání mě ubíjí
Už chci mít malou u sebe ![]()
Ahojky, já byla 40+4 týdnu když malá přišla na svět
bylo to hrozný to čekání ![]()
Ahoooj…já jsem zítra 40+0 a pořád se nic neděje…stále se cítím stejně. časté poslíčky, bolest celého spodku…příšerný…už se fakt nemůžu dočkat. zítra jdu na monitor, tak jsem zvědavá…už aby to bylo. ten konec je fakt šílenej…všem čekatelkám přeju, ať to co nejdřív přijde! ![]()
Holky, tak já jsem rodila dneska v noci, přesně na termín! V devět mi praskla voda a v jednu byla malá na světě. Porod nádhera, mimi je úžasné. ![]()
@MissBIG Blahopřeji
To je krásný čas, takovýhle porod si určitě představujeme každá
Ať Ti miminko dělá jenom radost
![]()
@MissBIG teeeda jen 4 hodiny? A to bylo první mimčo? To je skoro zázrak teda! A předtím nějaké kontrakce byly?
@verulicek nn, je to už druhé dítě. Ale první porod byl skoro podobný. Měla jsem už týden občas Poslíčky, kontrakce přišly až praskla ta voda, ale jestli jich bylo dohromady dvacet, tak je to moc. A na poslední dvě jsem tlačila. Holky, fakt bych vám moc přála, abyste to měly taky takhle rychle. Je mi líto maminek, co se u porodu trápí dlouhé hodiny. Držím pěsti ať vám to všem taky tak pěkně jde.
@MissBIG jezis dekuju za tyto informace, že i takové porody existují!!! PROSÍM, NAPIŠ DENÍČEK
![]()
Ahoj, tak já jsem dnes 38+0 a přijde mi že ten poslední měsíc se vleče úplně neskutečně. Je teda pravda, že nemám vůbec žádné potíže, bříško oproti minulým těhotenstvím dost malé. Ale stejně, už bych to chtěla mít za sebou, ale pak mě zabolí břicho a úplně se vyděsím a říkám si „ještě ne, dnes ne, radši až zítra“
TAk doufám, že mě tyhle pocity brzy přejdou ![]()
Děvčata, tak já dneska 39+0. Už se nemůžu dočkat! A manžel stresuje nehorázně!!!
Neřekne to, ale je více nervozní než já ![]()
@missmiri to chlapi bývaj
ten můj to taky nepřizná, ale pokaždý, když zafňukám, tak šílí, jestli už jedem
ale já už mám po termínu, tak to čekáme fakt každým dnem…
@Šťopík Celé těhotenství hrozně rychle letělo, ale čím blíže konci, tím více se to vleče…
@Šťopík
Já taky, hlavně vždycky večer a v noci, když mě všechno bolí. Přes den je to většinou ok, ale spíše bych to ráda už měla za sebou-první porod, tak nevím, do čeho jdu ![]()