39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5354
6.3.14 18:19

Ahoj :mavam: Jsem zítra taky 40+0 a zatím nevypadá, že by se něco chystalo.. To čekání mě ubíjí :roll: Už chci mít malou u sebe :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.3.14 18:41

Ahojky, já byla 40+4 týdnu když malá přišla na svět :) bylo to hrozný to čekání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
7.3.14 11:45

Ahoooj…já jsem zítra 40+0 a pořád se nic neděje…stále se cítím stejně. časté poslíčky, bolest celého spodku…příšerný…už se fakt nemůžu dočkat. zítra jdu na monitor, tak jsem zvědavá…už aby to bylo. ten konec je fakt šílenej…všem čekatelkám přeju, ať to co nejdřív přijde! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.3.14 16:19

Holky, tak já jsem rodila dneska v noci, přesně na termín! V devět mi praskla voda a v jednu byla malá na světě. Porod nádhera, mimi je úžasné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
7.3.14 16:20

@MissBIG Blahopřeji :) To je krásný čas, takovýhle porod si určitě představujeme každá :) Ať Ti miminko dělá jenom radost :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.3.14 16:37

@MissBIG teeeda jen 4 hodiny? A to bylo první mimčo? To je skoro zázrak teda! A předtím nějaké kontrakce byly?

• Citovat
  • Upravit
1295
7.3.14 16:39

@MissBIG velkáá gratulace! to je teda porod snů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.3.14 09:50

@verulicek nn, je to už druhé dítě. Ale první porod byl skoro podobný. Měla jsem už týden občas Poslíčky, kontrakce přišly až praskla ta voda, ale jestli jich bylo dohromady dvacet, tak je to moc. A na poslední dvě jsem tlačila. Holky, fakt bych vám moc přála, abyste to měly taky takhle rychle. Je mi líto maminek, co se u porodu trápí dlouhé hodiny. Držím pěsti ať vám to všem taky tak pěkně jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.3.14 11:21

@MissBIG jezis dekuju za tyto informace, že i takové porody existují!!! PROSÍM, NAPIŠ DENÍČEK :hug: :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
4672
9.3.14 13:34

Ahoj, tak já jsem dnes 38+0 a přijde mi že ten poslední měsíc se vleče úplně neskutečně. Je teda pravda, že nemám vůbec žádné potíže, bříško oproti minulým těhotenstvím dost malé. Ale stejně, už bych to chtěla mít za sebou, ale pak mě zabolí břicho a úplně se vyděsím a říkám si „ještě ne, dnes ne, radši až zítra“ :D TAk doufám, že mě tyhle pocity brzy přejdou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
9.3.14 13:40

Děvčata, tak já dneska 39+0. Už se nemůžu dočkat! A manžel stresuje nehorázně!!! :cert: Neřekne to, ale je více nervozní než já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
9.3.14 14:01

@missmiri to chlapi bývaj :mrgreen: ten můj to taky nepřizná, ale pokaždý, když zafňukám, tak šílí, jestli už jedem :mrgreen: ale já už mám po termínu, tak to čekáme fakt každým dnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
9.3.14 14:04

@Šťopík Celé těhotenství hrozně rychle letělo, ale čím blíže konci, tím více se to vleče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
9.3.14 14:06

@missmiri pravda pravda…já už mám teda fakt dost… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
9.3.14 14:12

@Šťopík :evil: Já taky, hlavně vždycky večer a v noci, když mě všechno bolí. Přes den je to většinou ok, ale spíše bych to ráda už měla za sebou-první porod, tak nevím, do čeho jdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí