Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak nakonec mě to břicho přestalo tvrdnout tak jsme nikam nejeli. a já už se na jednu stranu těšila že to budu mít za sebou. dnes je mi nejak divně tak jinak než jindy neumím to popsat tak třeba dneska. necháme se překvapit
Hmm my je divne uz 3 den a nic..vubec nevim jak to poznam ale jestli dneska budu mit ty krece v krizi tak jsou to jasni poslicci protoze 3 dny po sobe..je uz to jasne!!jenom jsem v tom zase ojedinela bo vsem praskla voda nebo meli planovany cisar!!TAKŽE SE TO BUDU MUSET NAUCIT POZNAT TY STAHY!!TAK SE DRŽ A KDYBY NĚCO NAPIŠ JINAK KLIDNÝ A RYCHLÝ POROD!!:)
Tak to nejsi sama s tim jestli to poznas. ja mam z toho taky strach. dneska celej den mám bolest zad a tvrdnutí břicha a bolest jako při silnější menstruaci ale příjde mi to nepravidelný. tak nevím jestli radši jet nebo nebo počkat zítra jdu na kontrolu. zkoušela jsem vanu ale nic. jinak taky ti přeju rychlí a co nejméně bolestivý porod
Ahoj neboj se to poznas. to se miminko pripravuje ne mej strach to poznas zatim se ti vrti a hleda cestu dolu ale muze to byt i poslicci zaleti v kolikatem tt jsi. pokud jsi uz 39 tak se jedna o poslicky ale nemej strach to poznas to te bude bolet v krizich a spodek a intervalech po ctvrt min. deset, a pet
zkus teplou vodu na uvolneni ![]()
Porod neboli jen krize ale pokud vas budou nastrihavat a sit tak porod je prochazka ruzovou zahradou
Ahoj holky ![]()
tak sem mi 4.8. narodil malej uzlíček 39+5. A můžu vám říct, že ty pravý kontrakce opravdu poznáte
V životě sem nezažila větší bolest, takže se nebojte, že byste je nepoznaly ![]()
Ahojte, tak to jsem hned klidnější, že to poznám. Byla jsem ve středu u doktora, ale pořád nic - vody má prý ješte jakžtakž, čípek to samé. Taky mě už pobolívají kříže a spodek (ten tedy už děsně). Prcek už mi tam tlačí delší dobu (už cca před měsícem byl moc dole).
Teplá voda mi pomáhá, to se vždycky celkem uvolním. Jinak se snažím odpočívat, chodit už moc nemůžu, a když tak strašně pomalu, každý pohyb mě už bolí. Ale už se na prcka strašně těším. ![]()
Takdnes jsem byla v porodnici na kontrole. když se malýmu nebude chtít ven samotnému tak mě objednali na pondělí na vyvolání. tak jsem zvědavá jak to bude. mám z toho vyvolání trošku strach
Holky ta nejistota je silena no jestli se nezorodis pres vikend tak mas jistotu v pondeli ja mam termin za tyden ale uz nevim jak bych to uspisila..neplanuju zadne prochazky mama starch ze to ne mne prijde.. a ja budu nekde mimo..jinak bych chtela jeste treba na vylet nebo tak jsou to vlastne poslední dny ve dvou:o)ale manzel moje nadseni pro prochazky moc nesdili.. tak uvidime a pocasi asi taky nepreje.. tak budu vitat jen navstevy..držte se holky a přeju nám at uz se to konečně rozjede..
![]()
@kopretinda Tak já bych ti právě doporučila ty procházky. A neboj i kdyby to na tebe přišlo na procházce, tak 100% dojdeš zpátky domů. Ty kontrakce začínají cca po 15 minutách a nejsou moc silné. Mě když začínal porod, tak mi právě nejvíc pomáhla chůze ![]()
@Sisi90 ahojky jestli se můžu přidat tak to ti závidím bo já měla od začátku bolesti v kuse žádne po 15minutách nebo 5 to bylo snad po 1minutě
no ale každá znás je jiná. ![]()
Tak mame Elenku 11.8.2012 46cm a 2690g v 22:50 hod…
psala jsem tady cely prubeh porodu ale zmizelo mi to nez jsem to stacila odeslat takze az budu mit vic casu popisu to znova.. ![]()
@kopretinda gratuluji, Elenka je pěknej drobek. A přeji hodně zdravíčka ![]()
Říká se, že chůze urychluje porod ale když mi po 15hod chůze po hekárně řekli ať ještě chvíli chodím a za žádnou cenu ať si nelehám a nesedám tak jsem myslela, že už mi hrábne…