39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1235
30.7.12 22:43

Teda ženský, jsme to ale šikulky. A koukám jak jsme všechny začaly rodit v jeden týden :potlesk: To je krásný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
31.7.12 09:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
31.7.12 10:05

Kočky gratuluju :kytka: Krásný miminka :hug: Já sem dneska 39+1 a mám čípek zkrácenej na 1 cm a otevřená taky na 1 cm, takže si myslím, že to ještě chvilku potrvá :zed: Ach joo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
31.7.12 10:10

@Sisi90 ahojky tak podle toho co píšeš tak zas tak dlouho to trvat nemusí :) ze svojí zkušenosti vím že na tohle se dívat člověk zas tak nemůže bo to jde pak zničeho nic strašně rychle takže ted nic a večer může být malé na světě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
31.7.12 10:12

Tak jsem si včera dovezla domu konečně tu svojí lásku. Narodila se 26.7. ve 23:20… Byla to fuška ale zvládly jsme to na 1 i s pupečníkem 3× kolem krčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
31.7.12 10:13

@Sajmulina gratuluju jste šikulky :palec: :potlesk:  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
31.7.12 10:16

@marci85 No mě od začátku tvrdili, že budu rodit o 2-3 týdny dřív a ono nee :mrgreen: Ani bouřky nepomohli… Běhání do schodů, dlouhý procházky, horký vany, červený víno, stimulace bradavek… Prostě nic. Malej se drží jak klíště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
31.7.12 10:28

@Sisi90 tak na to moc já už nevěřím pokud to tělo není připraveno a melj taky tak nic nepomůže mě museli vyvolávat bo malá byla velká přenášela jsem 4dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
31.7.12 11:56

@jannaa tak jsi chtěla, aby se malá narodila na svátek Kubíka a ona ti to splnila :potlesk: Tak budete mít dvě oslavy v jeden den, nádhera.
U nás je to to samé- Jiřík se narodil na můj a dcerky svátek :)
A novým miminkům moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
31.7.12 13:03

Cauki maminky tak gratuluju všem miminkům a hlavně maminkam my jsme 37tt+4 ale posličky už máme týden v nedeli jsme byli i na pohotovosti ale vsechno je v poradku rekli mi ze jsem otevrena na 2cm…vubec nevim co to znamena kazdy mi rika neco jineho termin mame mit 17.8 tak to budu jeste asi 14 dni chodit na 2cm otevrena..dneska jdu na kontrolu tak uvidim co pan doktor doufam ze mi poradi jinak poslicci zacinaji ziskavat na sile a mala taky tak uvidime jak dlouho to jeste vydržíme tak se mejte a užívejte miminek taky už se nemůžu dočkat:o)papa :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
1.8.12 09:48

@kopretinda bud ráda že se otevíráš postupně a pomalu, já jsem se otevíra až před porodem a to byla bolest :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.8.12 10:07

No tak po včerekší kontrole jsem na centimetr..ale pry zalezi na matce :mavam: prirode..nechci to zakriknout ale včera jsem mela klid dlouha prochazka unavila vsechny poslicky:o)
tak se držte teda kdo tady jeste ceka na narozeni miminek..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
1.8.12 10:15

@dituleska Nic si z toho nedelej, ja rodila ve 40+5 tt…Prenasela jsem 5 dni…A taky jsem si rikala kdy to bude, a mimi bylo stale vysoko. A nakonec si rekl sam ale plodovku mi napichly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janela
1.8.12 10:19

Ahoj, já dnes začala 40 týden a prckovi se stále ven nechce, jen cítím, jak se v bříšku pohybuje, kontrakce nemám.. jako kdybych měla rodit až za pár týdnů :) zítra jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, co mi řeknou :)

• Citovat
  • Upravit
126
1.8.12 11:52

@dituleska můžu potvrdit hrozná bolest :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat