39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
6.8.12 07:42

Zvedlé nohy zkouším pořád, dokonce sprchování studenou vodou, ale stejně nic. Nezbývá než vydržet. Však už to nebude dlouho trvat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.8.12 11:42

Cauki no tak to je ta věta na kterou myslíme všechny AT UŽ TO PŘÍJDE!!§taky mam problem to rozeznat dneska mne cely dopoledne boli zada kriz v podbrisku ale jen tak natlakove nic opakovanyho..kazda moje kamoska mela uplne jiny priznaky tak se v tom certe vyznej dneska nacinam 39tt masakr!!!každý říka uziveh si to male je u tebe nejlip!!ale nikdo asi uz si nepamatuje jak je to vazne silene vcera 3km prochazka a nic!!dneska jsem chtela jit do zoo ale je silene pocasi a morit se v 35 stupnu tak to uz bych asi roztekla takze nic!!no nic holky musime vydrzet uz jsem to vzdavala a rikala vsak ono to porijde budu delat jako by nic ale ono to vazne nejde!!!no NIC TAKŽE DRŽME SE!!!PAPA :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
6.8.12 12:25

Holky, nebojte porod poznáte na 100%, matka příroda to tak zařídila, aby to každá ženská poznala, zaspat se prostě nedá ;) Což je možná i škoda :mrgreen: Já nedávno byla taky nedočkavá, ale malej naštěstí se na svět začal drát na den termínu, takže žádné přenášení jsem nezažila, což jsem ráda. Myslím na Vás ať Vám to rychle utíká a máte brzy své poklady u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
7.8.12 17:55

Cauki maminky tak porod se nechystá teda zatím u nás ne raano šílene hodinu a pul bolesti v kříži a pak to zniceho nic přešlo odpoledne kontrola zadny posud cipku vse pri starem trochuvic se podival na malou protoze je na 35tt zatim co ja jsem 39tt tak jestli nema spatne vyzivovanou placentu nebo tak ne nic vsechno je v poradku jen se ji nechce nma svet!!!má se u mně asi dobře největší sranda je že se mi začíná víc a víc ukazovat a poslouchat na hlas se vzdycky převratí nebo něco provede..ale kéž by už byla tady s nama…ach jo zas mne chytá depka asi to jdu vyležet!!!mějte se a držte se papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.12 14:51

Tak to je skoda ze tito nepomaha :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
8.8.12 18:39

Chtěla bych se zeptat zda jako příznak začínajícího porodu nebo že to přijde co nejdřív může být i bolest v zádech ale taková jakoby píchání v zádech. záda mě bolí pomalu celé těhu ale tahle co mam dnes asi od 15:30h s malejma přestávkama je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.12 19:38

Ano muze se jednat o zacatek porodu ale u kazdeho je to jine me bolely krize. Lepsi je byt nachystana kdyby nahodou se to rozjelo na plno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
8.8.12 19:42

Tak jsem si zkoušela dávat vanu a nic bolest pořád a ještě mě začalo tvrdnout břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.12 19:47

Tak uz se nachystej kodjezdu a zavolej muzi at dojede nejspis se ti rozjizdi porod :potlesk: ale neplas se si na zacatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
8.8.12 19:49

To tvrdnutí nějak bolestí není a není ani v intervalech. ikdyž budu rodit po druhý tak mám strach že nepoznám kdy jet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.12 20:01

Nedoj se niceho dolesti se budou stupnovat.
Ja sem si ce rodila po prve ale sou to zkusenosti do konce zivota :lol: me porodni dolesti chytly v obchodaku :lol: a pak se to stupnovalo sranda byla ze sem nemohla nasednout do auta :lol:. Proste bud v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
8.8.12 20:05

No tak uvidíte. taky bych to už chtěla mít za sebou. a děkuji že jsi mi odepsala na můj dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11111111111
8.8.12 21:28

Jinak ti drzim palecky a klidny porod a malickeat je v potadku hlavne

• Citovat
  • Upravit
47
9.8.12 13:31

Čauki tak jak jsi dopadla jela jsi do porodnice který jsi týden? pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.8.12 13:54

Hele mi je dneska tak blbě normálně jako na zvracení a hlava a tvrdnutí břicha myslíte si že už to může přijít myslím porod bolí mně záda už od noci kříže šíleně pak to přestalo a teď zas kéž by se to už rozjelo..jak to ssakra poznám…přece mně to nemůže bolet bez příčiny.. :o( díky pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí