39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
1.8.12 12:04

@Jaja87 také 5 dní přez s napíchnitím plodovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.8.12 06:45

Holky poradte prosim :( jsem prvorodicka a uz treti den mi vzdy rano a vecer odtece kousek cire tekutiny asi plodovky nevim. Dnes rano vstanu ze jdu na WC a kdyz jsem udelala dva kroky po curani najednou mokro mezi nohama a stekajici voda po stehneh ale jen asi 5kapek stekajicich a medzi nohama mokro a vcera vecer to same dala jsem si sprchu a kdyz jsem vychazela opat stecene asi 5kapek cire tekutiny a na podlaze asi 3 kapky uz je to dnes treti den co se to deje a jsem z toho zufala dnes jsem 39+0 a v pondeli mam mit kontrolu tak nechci panikarit ale zacinam se bat aby ten puldecak co mi zatim vytekl nejak neposkodil plod aby mu ta voda nechybela teda jestli to je plodova voda myslim ze ano. Tak nevim co delat jestli cekat nebo radeji zavolat a zajit na kontrolu naposledy jsem byla v pondeli a to mne ani neprohlizela rekla ze priste tak treba jsem otevrena na 1cm a je to tym ze mi pomalinku unika je to normalni nebo co by ste delali? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
3.8.12 06:53

Šla bych na kontrolu protože jestli je to plodová voda, tak se mi něco plete, že by se mohla dostat k miminku infekce ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
3.8.12 08:35

Buď si skoč do lékárny pro test na plodovku a nebo zajdi k doktorce. Mě se asi před 3 dny, když sem vylézala ze sprchy taky stalo, že ze mě najednou vyhrklo trochu vody a tekla mi po stehnech, ale od té doby mám jen silný výtok. Dočetla sem se že by to mohla být zátka, tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.8.12 11:46

Cauki no hele tohle jsem mela od 24tt a pak z toho byl jen silny vytok ale dneska jsem 38tt a v noci a rano taky po zachode ze mne vylezlo normalne tuhe jak snurka bila..taky nevim co to mohlo byt ani nevim jak ta hlenova zatka vypada??
zkusila jsem napsat porodni asisetnce a te mne ujistila ze je to spis vytok ze hlenova zatka je nahnedla.. :kytka: takze spis se taky priklanim k tomu vytoku..hodně štěstí na kontrole a a kdyz tak se nenechej odbit a ptej se na vsechno!!!za to nic nedas…papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
3.8.12 12:12

@kopretinda klidně to hlenová zátka být mohla, já jí měla bílou konzistence jako vaječný bílek, nahnědlá byla až tak druhý den, neodešla mi najednou. Začala mi odcházet v neděli odpoledne a v úterý ráno byl malej na světě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.8.12 12:12

Cauki no jeste doplneni cetla jsem si diskuzi o hlenove zatce a ta moje bila cira taknicka je presne ono..no nic tak uvidime dneska ma moje PA sluzbu tak uvidime jestli se mala uz dnes ozve:o)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.8.12 12:15

Hmm a kontrakce nebo plodovka byla ..nebo az ten 3 den my je dneska zase divne navaly horka a tvrdnuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
3.8.12 12:16

@kopretinda tak držím palce a přeji pohodový bezproblémový porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
3.8.12 12:24

No mě ráno odešel ten výtok (zátka?) :nevim: a teď mě bolí břicho jako při ms, ale pořád v kuse ne po intervalech :think: Dala sem si dvě sprchy, ale nepovolilo to. Je to docela protivný a celkem často mi tvrdne břicho. Tak nevim jestli z toho něco kouká :nevim: Dneska sem 39+4…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.8.12 12:33

Hmm mam stejny pocity a to uz jsem od rano po 3 na velke a ty bolesti jak bricha tvrdbuti neprestavaji ale poslicky uz jsem nemela od uterka..vubec nevim ale je mi tak nejak divne..celkove..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
3.8.12 14:13

Holky mě už tak hodinu šíleně tlačí čípek :zed: To je bolest :zed: Myslíte, že se tlačí dolů? Nebo se začínám otvírat? Zátka mi odtekla kolem 8 ráno. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
3.8.12 17:45
@PetulkaKol píše:
Můj Jiříček… Já bych ho spapala. Konečně jsme doma, sice trochu stres, jak to bude probíhat, ale určitě se do toho brzo dostaneme ;)

krásný miminko, :-) hodně štěstí a zdr :palec: :palec: :palec: :palec: avička broučkovi,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.12 19:27

porod

Ahoj neni ceho se bat but v klidu a nestresuj se miminko si rekne kdy bude chtit ven.
To ze te boli dole a tvrdne brisko tak to jedobre znameni ze se chysta na svet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.12 19:29

Ahoj to se zacinas uz otevirat hlavne klid a polehavej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat