Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Teda koukám že tady snad všechny přenášíte
Já nechci. Termín mám příští neděli, tak snad to bude i dřív. Jinak já nikam už nechodím. Mám strach, že mi praskne voda na nevhodném místě, tak se snažím být doma, ale opravdu to čekání leze na mozek.
Navíc mám při chůzi delší než na záchod hrozný tlaky na spodek a bolesti v podbřišku, takže i z tohoto důvodu se nikam nevydávám. Ale ještě před 14 dny jsem byla na koncertě ![]()
Holky, já jsem tak ráda, že to tu člověk může probrat, měla jsem pocit, že jsem snad jediná, kdo přenáší a když to všecko od vás čtu, fak se mi ulevilo:)
Normálně jsem chodila ven, bez imezení. Ono když to na vás přijde někde dál od baraku tak dojedete do porodky bez věcí-oni vás nahaté nenechají. Já potřebovala jen svoje plínky nakonec jinak se o mě postarali
@PetulkaKol Já nepřenáším
termin za tyden, tak jsem zvedava jak dlouho tady budu jeste psat… pro me za me by to mohlo byt hned ![]()
@verrru píše:
@PetulkaKol Já nepřenášímtermin za tyden, tak jsem zvedava jak dlouho tady budu jeste psat… pro me za me by to mohlo byt hned
Tak super
No ja bych taky byla nejradsi, kdyby to prislo uz ted.Cely dny se nic nedeje a vzdycky na vecer to prijde…Uz se ale snazim na to nemyslet, jelikoz mi prijde, ze mi z toho zacina pomalu hrabat ![]()
@PetulkaKol tak ono ani nejde na nic jineho myslet
dneska jsme byli ve vinotece a prodavacka rika, vy uz to cekate brzy co?.)tak by me zajimalo jestli to ty zenske uz trebas poznaji
a mit nedelni miminko, proc ne ![]()
Tak to jsem ráda, že nejsem jediná kterou nebaví sedět doma, dneska se chystám do obchodu, je hnusně prší tak vezmu synka do děts. koutku a něco málo nakoupím, akorát ty babičky pořád volají jak se daří a tak, no asi mají obavu aby mi někde nepraskla voda, ale při mém štěstí to takhle asi nebude, zítra ráno jdu na kontrolu tak snad už se něco bude dít, vůbec bych se nezlobila kdyby si mě tam už nechali
,je fakt, že tašku sebou člověk u porodu moc nepotřebuje, všechno většinou dostane tam, akorát ještě nemám vyřízené všechny papíry o jménu dítěte a určení otcovství, ale to klidně stačí až po porodu na matrice- držím Vám palce ať Vám to všem co už přenášíte dobře dopadne ![]()
@Sajmulina tak to ti budu zítra držet palečky, abys to měla co nejpohodovější
A máš se teda, už budeš mít miminko u sebe, to já jsem stále 2v1. Kontrolu mám až ve středu, jestli do té doby nic nebude.
@Sajmulina jé, se máš..já jdu v pondělí jen na další kontrolu a na vyvolání až v úterý. v noci mi tak hezky tvrdlo břicho a teď přes den zas vůbec nic:( tak ani nedělňátko to nebude.. proč ty děcka nechtěj ven, chápete to?
@Beci píše:
@Sajmulina jé, se máš..já jdu v pondělí jen na další kontrolu a na vyvolání až v úterý. v noci mi tak hezky tvrdlo břicho a teď přes den zas vůbec nic:( tak ani nedělňátko to nebude.. proč ty děcka nechtěj ven, chápete to?
Asi nechtějí vidět tatínka ![]()
@PetulkaKol
to jsi mě rozesmála.
Já hlásím, že jsem teď přišla z asi osmi kilometrové tůry po lese a začíná mi odcházet hlenová zátka, takže už aspoň další náznak, že by to mohlo v nejbližších dnech přijít.
@kristýnaM procházky jsou fajn, zvlášt ty dlouhé-určo to bude brzy ![]()