39+ kdy to přijde?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
19.7.12 10:24

Holky díky za podporu…jedu až to bude nutné, má se do dvou hodin, bolesti zatím jen jedna kontrakce, tak uvidím…už to budéééééééééééééééééé :lol: bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.7.12 10:31

@SAJMONEKF neboj, zvládneš to :hug: To bude tvoje první dítko nebo už nějaké máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
19.7.12 11:49

@SAJMONEKF mě taky první praskla vod a jela sem hned :-) doktorka mi říkala že mám jen hned aby zkontrolovali jestli je čirá :-)

• Citovat
  • Upravit
6094
19.7.12 12:53

Holky tak se vracím mezi vás..V pátek před půlnocí se mi zětšily bolesti tak jsme se rozjeli do porodky…teda nečekala jsem že budu otevřená jen na jeden prst s tím že dál se neotevírám… :zed: takže každou hodinu monitor, konrola zda se otevírám a neskutečné bolesti. Píchli mi nějakej sajrajt že se to bud zastaví a nebo se to rozjede..Páni doktoři se mýlili-bolesti se zesílily a porod nikde 8o přez celou sobotu pořád bolesti, pořád kontroly, já unavená, prostivná, no děs, dali mi večer opět injekce-tentokrát 2 co to udělá-mno pomalu se to rozjelo ale otevírala jsem se pomalejš než dětátko chtělo. Na přípravně klystýr, sprcha ale bolesti pořád šílený, celá vysílená jsen nakonec porodila v 6.44 v neděli ráno naší Viktorku, Trochu mě potrhala a jěště nástřih. Měla 3350gramů a 52cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.7.12 13:00

@dituleska moc gratuluji, Viktorka je krásná a těch vlásků co má, úžasný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
19.7.12 13:00

@dituleska velká gratulace k miminku!-)Omlouvám se, že Vám sem lezu, ale jak četla tu diskusi, tak mě to zaujala a přesně ten porod, co jsi teď zažila mám za sebou já-úplně vím, jaké to je a jak jsi se cítila-mě šili snad 25 stehů… :zed: a posadit jsem se přoáádně nemohla ještě skoro 2 měsíce…Tak Ti přeju ať se Ti vše brzy zahojí a jste obě v pořádku-btw. pokud čekáme holčičku, tak bychom chtěli také Viktorii-krásné jméno… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.7.12 13:16

@dituleska - taky se přidávám ke gratulaci, porod byl teda něco, já jsem tady taky nová :) - krásná holčička a moc hezké jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
19.7.12 13:22

@dituleska jeeee moc gratuluju je opravdu moc krásná!!! :hug: :kytka: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
217
19.7.12 15:36

Jeee Ditul se nám vrátila… :) už jsem si říkala kde jsi tak dlouho :) já pořád nic (40+6tt-ultrazv. a 42+3tt dle pm) dnes mi udělali zase Hamiltona tak snad už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
19.7.12 15:50

Ahojte pokud můžu ráda se přidám termín mám ve středu, byla jsem včera na kontrole a jsem otevřená na prst, čípek asi 1cm, břicho mám nízko ale malé se pořád nechce ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.7.12 16:48

@A.slunicko tak to závidím, že už si aspoň otervřená, to budeš mít taky zachvíli za sebou. Já byla na kontrole v úterý a cervix skore 5, hlavička je prý už taky dole a mám to tam měkké, ale jinak břicho pořád nahoře. No když jsem rodila malou tak v den porodu, jsem byla úplně tuhá a cervix ani ne 1, tudíž nepřipravená k porodu, takže tohle se dá změnit opravdu z hodiny na hodinu :nevim: Už ale chci aby to přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.7.12 18:04

No holky, já jsem dneska 41+0 a kde nic tu nic. Taky jsem už zkusila všecko, ale nic nepomohlo, jen mi občas tvrdne bříško, ale o kontrakcích nemůže být řeč. Na ty stovky sms každý den jestli uuuuž mě deprimuje odpovídat..takže všem, co taky čekáte řeju, ať se to brzo rozjede, protože já už jsem celá bolavá, nevyspalá, už i rozmrzelá a navíc mi teď v těch týdnech navíc popraskalo břicho, takže parádáááááá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
19.7.12 18:17

Holky babský rady jsou naprd..taky jsem vyháněla a nic, pomohl až ten pitomej hamilton :zed: jinak já před porodem CS 2 asi měsíc…a strie??holky kdybych se nestyděla udělám fotku - já mám na šířku půlcentimetrový a na dýlku taky dost-kolem 5cm-od prsou dolu a končí mi pod koleny na lýtkách-a mluvim vážně… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.7.12 07:11

Jo tak souhlasím s @Beci - rodina mě taky nenechá, každej den tel. jestli jsem v poho a to mám rodit až příští týden :),babský rady u mě asi trochu zabrali, dva dny večer teplá vana + 1 deci červ. vína a poslíčci jak vyšití, jo a taky ta moje tůra po obchoďácích, dneska jsem se teda moc nevyspala, pořád ti poslíčci, ale až malá bude u mně tak se taky moc nevyspím :),ale aspoň bude ve své postýlce a už né v bříšku, i když ho nemám veliké a ráda bych už spala na zádech :)- no @dituleska strie jsem řešila mazáním, ale každá to máme jinak, já u prvního přibrala 17 kg a strie nic, teda mazala jsem každý večer a u druhého mám jen 6-7 kg nahoře(těhu cukr. takže dieta) a taky jsem raději mazala a strie nic, takže z rychlého přibírání to není, je to o elast. kůže :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
20.7.12 07:44

Konečně v pondělí na vyvolání… Kdybych se nebála zkažené vody a přezrále placenty tak ať si je malá v pupku třeba ještě měsíc ale takhle šup ven :D už bych řekla, že přenáším dost dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí