Ad tehotensvti

146
9.5.23 10:52

Ad tehotensvti

Ahoj holky. Jsem v 8. Týdnu těhotenství. Beru však eliceu 10 mg na úzkostné stavy /latentní tetanie. Společně s hořčíkem. Gynekoložka říkala ať zavolám neurologovi a zeptám se zdá ne/mohu brát. Ten říkal vlastní dceři bych to nedal, pryč s tím…řekl jak snižovat a nazdar…problém je že už jsem jednou vysazovala a po půl roce se vše vrátilo. Tak mám teď vysadit strach. Navíc mám teď strach že beru Eliceu již 7tt tehotensvti. A dost mě s tím vyděsil… Většinou jsem četla že SSRi by mělo být ok…máte někdo prosím jakoukoliv zkušenost? Pro uklidnění? Děkuji :srdce: mám strach že jsem Mimi ublížila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
288
9.5.23 14:33

Ahoj, užívala jsem celé těhotenství Zyprexu. Nevím teď přesně kolik mg, ale Ty máš léky na jiném principu, myslím. Mám zdravého prvňáčka ;)
Moje gyndarka mi tenkrát řekla, ať to beru, jestli nechci skončit těhotná na psychiatrii nebo hůř. Psychiatr to nechal na mě.
Je to fakt složitý, protože léky plod určitě ovlivňují, jenom se neví jak, na těhotných se nesmí testovat. Ale těhotná mamka, která má deprese, úzkosti a spol., je podle mě pro to maličké mnohem horší.
Přeji Ti hodně sil a věř, že všechno bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
9.5.23 18:14

Je to jedno z nejbezpečnějších antidepresiv v tehotenstvi, skupina C, z te skupiny se leky bezne davaji. Navic mas minimalni davlu. Brala bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí