Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jela bych na pohotovost. Mě takhle z ničeho nic začalo zamlké těhotenství. málem jsem vykrvácela ale nechci tě děsit. raději bych volila pohotovost ![]()
Na krvácení z vyšetření se mi to zdá dlouho…může to být jen tím že je tam vše prokrvené, mě hla prasknout nějaká se bna žilka tím jak běháš na záchod. a nemusí to nic znamenat nicméně máš plné právo jet klidně teď hned na pohotovost protože to že v pátek bylo vše vporadku ti nezaručí že je to tak i teď..
Holky moc dekuju
tak jsem byla na pohotovosti, a miminko je v poradku, oproti patku i vetsi, jen mi nasla maly hematom cca 30mm, a pry to muze byt z toho. Mam mit klidovy rezim. Mate stim nektera zkusenosti?
@TerkaS98 měla jsem hematom na začátku těhotenství, trvalo cca 3 týdny než jsem přestala špinit. Podle doktorky je to poměrně časté, protože když se embryo zahnízďuje, tak se občas utvoří hematom. Doporučili mi brát Ascorutin, aby se lépe vstřebal, ale já to zkusila bez něj a vstřebal se sám.
@Magda124 nepamatujes si jak velky? Jinak moc dekuju za zkusenosti😘 😘
@TerkaS98 velikost mi neříkali a ani to nemám v papírech. Je tam uvedeno pouze drobný hematom. Jeden večer jsem krvácela docela dost a už jsem si myslela, že je konec. Ale naštěstí to prcek zvládl a byl to jenom hematom. Momentálně jsem 25+6tt.
@Magda124 Tak to rada slysim, snad to u me bude stejny pripad, dneska jsem uz nekrvacela 🙏🏻 tak se s miminkem opatrujte, a dekuju🤗
Ahojky, pokud z tebe nejdou proudy krve, je to v poradku, chce to ale lezet a lezet ![]()
Mela jsem na utreni krev 7+6tt.
Jela jsem na pohotovost a zmeril ho tam asi na 2cm.
Uz jsem vic nikdy nekrvacela.(dle de tam asi 1cm furt je, ale dite uz je tak velke, ze to nema vliv).
Jsem 22tt ![]()
Bohuzel predchozi tehotenstvi jsem byla samy hematom a novy, ale to byly jatka, bohuzel to nedopadlo na 23tt kvuli tomu, ze se furt tvorili nove a nove a plodovka neunesla tu naloz krve…
Tim te nechci strasit vubec, proste lez nic nedelej, vubec nic!!!
Ja jsem lezela asi do 15tt.
Bude dobre ![]()
@Eliska1402 dekuju za zkusenost😘 ja jsem opravdu ani nekrvacela, spis spinila, a od pondeli uz ani naznak. Vcera na kontrole mi rekli ze se hematom ani nezvetsil ani nezmensil, tak doufam ze to bude dobre. Hematom ma 3cm a prcek uz 4cm, tak to snad zvladne 🙏🏻
A tvoje ztrata v takhle pokrocilem stadiu me moc mrzi, vubec si to nedovedu predstavit🥺
Drzim palce, at tohle tehotenstvi je bez jakykoliv komplikaci ❤️
Ahojky holky, vim, že diskuzí na toto téma je tu mraky, ale upřímně nemám moc sílu je všechny pročítat, abych se nevystrašila ještě víc
dekuju Vam 
Dnes zacinam 11tt. V patek jsem byla na kontrole, a vsechno bylo v poradku. Vcera jsem rano mela na toaletnim papire jakoby „cervene krvave nitky“. Dneska uz mam pruhledny vytok s primesi krve (nejsem uplne schopna zhodnotit jestli se jedna o cervenou nebo ruzovou barvu, proste neco mezi.. Bricho me boli, jakoby na stranach (tam kde si predstavuju, ze jsou vajecniky). Ale nevim jestli bych to poznala pres bolest bricha, protoze mam prujmy a boli me bricho prakticky furt.
Moje otazky zni.. mate nektera s takovym spinenim zkusenosti? Myslite, ze se muze jednat o krvaceni po vysetreni, ktere bylo pred 3dny? Myslite, ze mam zitra plasit u doktora?
Uklidnuji se tim, ze v patek doktor nenaznacoval, ze by bylo neco v neporadku… ale i tak jsem vydesena, urcite mi budete rozumet