Proležené těhotenství

Anonymní
8.5.23 13:15

Proležené těhotenství

Holky, vy, co jste také proležely celé nebo část těhu.. Jak na tom byla vaše nálada? Já jsem od 26tt ležela týden v nemocnici a od té doby ležím doma. Termín mám 27. června.. Doma máme dvě děti a chlap funguje celkem dobře. Jen netráví moc času doma. Dá děti do školy a zase je vyzvedne, doma poklidí nejnutnější bordel a jede se projet na motorce nebo jde na pivo anebo sedí u pc.. a tak jednou za Týden jsi se mnou večer pustí film. Vím, že když ležím já tak nemusí on ležet se mnou a určitě mu nechci zakazovat, aby chodil ven když je venku hezky.. ale už jsem doma měsíc a pěkně mi to všechno leze na mozek a nevím čím už se zabavit 🤯 Říkám si ještě měsíc tak to vydrž ale někdy jsou ty dny vážně těžký..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10923
8.5.23 13:19

Jé, ja rodím na začátku července, mám doma rok a pul starou holčičku a nekdy si rikam, ze musim porodit uz ted z toho, jak je to narocny a nemam oddych. Odpocivej, koukej na serialy a uzivej si klid, brzo prejde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
8.5.23 13:21

@DandátkoP To, že si ještě musím užívat klid si říkám pořád a je to snad to jediné Co mě drží abych se ještě nezbláznila :lol:
Jen když vidím jak je venku krásně tak mě to prostě pěkně se. e :D :zed:

Mimochodem, zaskrtla jsem omylem anonym a ted nevim, jak to zrušit. Nevite nekdo, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.5.23 13:53

Promluvte si spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie