Chirurgická extrakce zubu se zánětem v 34 tt

8
6.5.23 21:33

Chirurgická extrakce zubu se zánětem v 34 tt

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nemáte někdo stejnou zkušenost.. Jsem ke dnešku 33+6 a musela jsem na akutní chirurgickou extrakci 7, prý byla infekce až v kosti u nosu, už druhy ATB.. Ten hrozný stres a bolest mi navíc způsobuje teď po zákroku tvrdnuti břicha po par minutách, tak jsem si vzala magnesium, čekám a snažím se odpocivat. Neměl jste někdo podobnou zkušenost? Byli jste do porodu v pohodě? Díky moc za všechny příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44208
6.5.23 22:23

Zuby těhotenstvím trpí. To se říkalo už za našich babiček, že každé dítě stojí matku jeden zub. Já jsem byla na chirurgické extrakci osmičky, taky zánět a ATB.
Neboj, bude to v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.5.23 22:39

@1Pears1 Dekuju moc😞 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
6.5.23 23:02
@lucieb99 píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nemáte někdo stejnou zkušenost.. Jsem ke dnešku 33+6 a musela jsem na akutní chirurgickou extrakci 7, prý byla infekce až v kosti u nosu, už druhy ATB.. Ten hrozný stres a bolest mi navíc způsobuje teď po zákroku tvrdnuti břicha po par minutách, tak jsem si vzala magnesium, čekám a snažím se odpocivat. Neměl jste někdo podobnou zkušenost? Byli jste do porodu v pohodě? Díky moc za všechny příspěvky.

Jejda, to mě mrzí. Ale snaž se co nejvíc hodit do klidu, ten stres je nejhorší.
Antibiotika máš určitě co jsou vhodné v těhotenství, umrtvovaci injekce taky nevadí. To bude dobrý.
Já jsem si u prvního těhotenství taky užila několikrát čištění kanálků a problémů se zubem. Naštěstí zůstal i když je téměř mrtvý a stihlo se vše před porodem.
A v třetím těhotenství, covid 3 týdny před termínem porodu, tak to byla taky lahůdka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
7.5.23 05:28

Pokud to někoho uklidní, tak já jsem ve 26.týdnu musela na zákrok v narkóze z negynekologické indikace. Problém se nedal vyřešit konzervativně. Před tím i potom celé těhotenství v pořádku. Dítě je zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí