Mdlo, nevolnost

Anonymní
8.5.23 16:28

Mdlo, nevolnost

Ahoj mam nizky tlak kazde rano odpadavam dr rekla ze si mam dat kavu. Ze zacatku to pomahalo ale ted uz ani kava ne. je mi zle a pak mi zacnou trnout nohy a ruce, mdlo denodenne trva to i 20minut uz pres mesu. (lehnu si, piju…) prej je to normalni no nevim nevim.. Co pomohlo vam? Nebo mam jit do nenocnice? jsem termin mam az 19.6

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14726
8.5.23 16:32

To je nejspíš tím těhotenstvím. Slabosti až mdloby jsem měla ve všech 4 těhotenstvích. A úplně stejné potíže jsem měla při užívání Utrogestanu (progesteronu) ještě před těhotenstvím. Termín máš za měsíc a kousek, to už vydržíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.23 16:34

@Janča6. Ano jsem. Achjo tak to ten mesic budu muset ješte vydržet diky za odpoved..

• Citovat
  • Upravit
65232
8.5.23 16:36
@Janča6 píše:
To je nejspíš tím těhotenstvím. Slabosti až mdloby jsem měla ve všech 4 těhotenstvích. A úplně stejné potíže jsem měla při užívání Utrogestanu (progesteronu) ještě před těhotenstvím. Termín máš za měsíc a kousek, to už vydržíš :)

jsi dobrá, já z toho těhotenství vůbec nepochopila, myslela jsem, že v tom červnu má nějaké vyšetření v nemocnici a ptá se, jestli nemá jít dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
8.5.23 16:38
@vokishka píše:
jsi dobrá, já z toho těhotenství vůbec nepochopila, myslela jsem, že v tom červnu má nějaké vyšetření v nemocnici a ptá se, jestli nemá jít dřív :mrgreen:

No já to nejdřív taky nepochopila. Pak jsem koukla na diskuzní kategorii a bylo mi jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65232
8.5.23 16:38
@Janča6 píše:
No já to nejdřív taky nepochopila. Pak jsem koukla na diskuzní kategorii a bylo mi jasno.

aha, na to já se dívám málokdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
8.5.23 16:41
@vokishka píše:
aha, na to já se dívám málokdy

No já taky. Ale ono jí v poslední větě evidentně vypadlo jedno slovo. Proto jsem zapátrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí