Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den.
Máme sedačku Römer Baby Safe Plus kupovanou v roce 2007. V návodu je pro umístění na kočárek uváděný kovový držák, který by měl být kompaktibilní s kočárky Teutonia a Britax. Chtěla bych se zeptat, zdali jde tato sedačka nasadit na Britax B-Smart nebo ABC design Cobra pomocí těchto adaptérů? http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Nebo je to už moc zastaralý typ? Děkuji za odpověď.
Máte zkušenost s Britax Römer Baby Safe Plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer Baby...tyto adaptéry musíte koupit a připevnit k vajíčku, a pak půjde nasadit na Britax B-Smart- spodní část na kočárku již je.
Pokud chcete vajíčko dát na ABC Cobra, tak ještě musíte přikoupit spodní část adaptérů na kočárek, ten stojí 449,–Kč
Ahoj,adaptér byl součástí této sedačky až od kolekce 2009,já jsem jí už koupila s adaptérem.Máme Romer Baby safé plus isofix plus SHR.
momi33 píše:
Ahoj,adaptér byl součástí této sedačky až od kolekce 2009,já jsem jí už koupila s adaptérem.Máme Romer Baby safé plus isofix plus SHR.
momi, adaptéry má z výroby nasazený model Baby safe plus SHR( ten asi máte)- SHR je vyráběný od roku 2008, standartní Baby safe plus adaptér nemá a musí se dokupovat
steeve píše:
tyto adaptéry musíte koupit a připevnit k vajíčku, a pak půjde nasadit na Britax B-Smart- spodní část na kočárku již je.
Pokud chcete vajíčko dát na ABC Cobra, tak ještě musíte přikoupit spodní část adaptérů na kočárek, ten stojí 449,–Kč
Takže, pokud jsem správně pochopila, potřebuji pro připevnění na ABC Cobru adaptéry dvoje - ty v odkazu a ještě ty další za 449,– ? Nemohu je na webu dohledat. Mohl byste, prosím, vložit odkaz nebo obrázek. Děkuji mnohokrát.
ano , na ABC Cobru a sedačku Römer je potřeba 2× adaptéry, horní pod sedačku a dolní na kočár.
vložit obrázek adaptérů na ABC nemůžu, nikde na webu není- výrobce je nenafotil, dají se objednat spolu s kočárkem. Pokud budete chtít koupit kočárek, klidně mi napište na mail, a seženeme kočár i adaptéry.
našel jsem foto adaptérů na stránkách ABC Design- viz foto, ty na Römera jsou ty zadní - nejmenší
@steeve Prosím prosím moc o konzultaci.. Když mám autosedačku Romer baby safe z roku 2011, nemám k ní adaptéry a nedají se už koupit. Budou mi k ní sedět adaptéry, které jsou na autosedačce Romer z této fotky? Nevím, jak je sedačka stará. Chci koupit celý komplet a vyměnit jen ty autosedačky, tak aby mi to do sebe pasovalo. Moooooc děkuji za Váš čas, já už jsem z toho pátrání po adaptérech zoufalá ![]()
@PetiteFillette ano, na této sedačce jsou adaptéry, které budou pasovat
@steeve píše:
@PetiteFillette ano, na této sedačce jsou adaptéry, které budou pasovat
Díííííííííky
![]()
Ahoj, ja mam taky dotaz. Mam v planu zakoupit kocarek Camarelo Malaga ale nechci trojkombinaci s obycejnou autosedackou a rada bych k tomu zakoupila Romer Baby safe zebra. Pasuje to na to? Da se poridit nejaky adapter? Dekuji moc, jsem v tomhle aboslutni laik.
Hezky den.
@AngeliikaGina na tento kočárek nejde ani pomocí adaptérů nasadit vajíčko Römer, ale jde pomocí adaptérů nasadit vajíčko od Maxi-cosi, takže koukněte na Maxi-cosi
@steeve Dekuji za odpoved, tak to je blby…me se hrozne libi ta zebrovana, jak je takova elegantni, myslite, ze nejaky potah na maxi cosi takovy hezky najdu?
@AngeliikaGina zebrovaný ne, ale je jich tam na výběr dost, cabriofix: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Pebble: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…