Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Má některá z vás zkušenosti s kočárkem ADBOR ARTE 3×3 děkuji ![]()
ano
já koupili jsme si ho na mimčo a zatím ho můžu jen a jen chválit
i kgyž je to polskej kočárek
Taky jsem si ho pořídila. Hluboká korba není špatná, ale sportovní nic moc. Celkově je kočár takový robustní, těžký, ale to každý kočár, který má hlubokou korbu. Spíš to chce vybírat podle hluboké korby a počítat, že potom stejně pořídíš i golfky, až bude mimi sedět. Skládat to totiž do auta, to bych nepřežila. Ale jinak se s ním jezdí dobře, výhodou jsou určitě nafukovací kolečka. Je tichý, dobře se s ním manipuluje a super je cena.
Nám bude půl roku a jsme pořád ještě v hluboké korbě
jinak jsem koukala na sporťák a uvidíme no ![]()
ale jinak skvěle se s ním jezdí, velká nafukovací kolečka, cena je bezva-takže my jsme zatím spokojeni ![]()
uvidíme jak to bude se sporťákem no ![]()
ale stejně si chci na jaro koupit golfky ![]()
ale ještě jedna věc-na to že je polskej-denně ho rozebíráme tahám ho totiž do 3. patra - nemáme výtah
tak nebyl ještě vůbec reklamovanej a to je dost používanej řekla bych
takže my jsme s ním zatím fakt spokojeni ![]()
Děkuji za informace chceme si ho taky koupit tak jsem chtěla vědět jaký je
![]()
Ahoj holky,
nějaké nové zkušenosti ke sporťáku? Prosím, prosím… Děkuji
Děkuji - je prosím vše pratelné a není problém se sporťákem? Chci, aby mi dlouho vydržel, aniž bych musela kupovat golfky - jak je starý tvůj prcek? Jo a má otočná kolečka?
Ráda bych přispěla do diskuze, mám doma Adbor Arte 3×3 používaný půl roku. Hluboká verze ještě docela šla, když byl kočárek nový jezdilo se s ním celkem dobře, ale po půl roce se celá konstrukce začala naklánět na stranu a řízení šlo velice ztuha, nepomohlo ani nafouknutí kol. Co se týká sportovní sedačky, tak je velmi úzká, pouhých 30 cm, takže se tam dítě s fusakem vejde jen těžko, navíc mi malá pořád sjížděla dolů, ten pásek měla úplně zařízlý mezi nožičkama a samozřejmě fňukala a byla nespokojená. Byla jsem z toho smutná protože kočárek je designově opravdu velice krásný. Ale za sebe rozhodně nedoporučuji.
Tak nam vydržel jen na 1.dite.prvni pulrok super. potom se komplet rozvyklala přední kola, jakoby skacou.cela konstrukce je rozvyklana a jako bonus se zlomila přední náprava v konstrukci(urezle komplet zevnitř).opravdu des a sportak je úzký, dítě sedí na dřevěných deskach(kočár jsem komplet rozpitvala),ksirky jsou spatne, dize se mi z nich vyvlikalo..
opravdu nekvalitní, nevydrží dlouho.