Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, potřebovala bych vyprat vnitřek z hluboke korby na v-cross nemate někdo tip jak se dá rozebrat? Díky.
to samý mě čeká asi za měsíc tak si tady s tebou ráda počkám na rady
ale mám pocit že se tam musí něco odšroubovat
Tak kompletne rozebrano, vyprano, uz vse visi na balkone. Jsem zvedava jak ho zitra dame dokupy
![]()
Merett jak to mas vyresene? planujes „skejbort“ pro skoro dvouletaka? nebo sourozeneckej?
a jak se ti to povedlo rozdělat, musí se něco odšroubovat?
sourozenecký neplánujeme, syn je naštěstí dost akční takže už trénujeme chodit všude bez kočárku. Většinou když jedu sama tak jedu autem (naštěstí nejsem odkázaná na MHD). Přemýšlela jsem že zkusím skate, ale nevím jestli k něčemu bude. Pokud půjdeme někam dál s manželem tak vezmeme mimčo do v-crossu a staršímu vezmeme golfky když by ho bolely nohy.
Tak to je super. Jsem koukala na matky ze jedno dite v satku druhy na motorce
a sup na hriste.
JJ odstroubovat
a je to docela pakarna, jsem zvedava jak to dame zitra dokuypy.
Uz se tesim az se ho zbavim, Gite precuhuji nohy ven ze sportaku a jeste ta tkanicka na polohovani ![]()
Koupila jsem za par korun CAM CORTINU x3
já jsem ho použivala cca do 14m, malý je narozený v prosinci tak to bylo na 2 zimy. Na druhé ho plánuji jen na první zimu s hlubokým a autosedačkou a pak prodat, na me je moc těžký. Na léto a druhou zimu mám podědený takový větší golfky od Hartanu tak to snad nějak zvládneme. My na polohování nemáme tkaničku ale kovovu páčku, asi nejakej novější model.
malý taky miluje motorku, tu bereme když nemáme kočár a jdeme na hřiště ![]()
ahojki Holky chtěla jsem se zeptat nevite kde koupím pláštěnku na V cross kočárek koupila jsem starší a je bez pláštěnky děkuji za radu
já mám nějakou universální, skus se stavit někde vpordejně kočárků, oni ti poradí
jinak kočárek mám odtud a byl i s pláštěnkou, mají universální okolo 300,–
merett píše:
já mám nějakou universální, skus se stavit někde vpordejně kočárků, oni ti poradíjinak kočárek mám odtud a byl i s pláštěnkou, mají universální okolo 300,–
Jj moc děkuji
Ajoj Holky mám dotaz chci vyprat vajičko na tomto kočárku a nevim zda se da vyprat i ta čast uplně poslední co je na tom plastu je to tam nějake čudné.Praly jste to?Diky za odpověd Zuza