ADHD a 3letý syn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
25.9.14 20:23

@Terka88 ahoj mam dva kluky a oba maji ADHD a berou na to leky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
25.9.14 20:33

Ahoj mám 4letého syna s ADHD, a máme to přesně jako ty, vztekání je na denním pořádku a stížnosti ve školce byly taky denně, než jsme dostaly asistentku. Zaplaťpánbůh za ní :lol: protože jí ještě trochu poslouchá. CHodíme jednou ročně na neurologii a každé tři měsíce k psycholožce. Naposled už nám chtěla napsat léky, ale nevím ještě jsem je odmítla. Zkoušíme teď užívat Esprico.Furt jen slyším že to chce pevné nervy a že věkem se to snad zlepší. Ale u nás čím je starší tím je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.9.14 20:51

@VěrkaB Fakt???noo tak nam prave neurolog rekl, ze to nejhorsi teprve prijde ve skole, ze to prijdou ty nejvetsi problemy…protoze muze mit nejruznejsi poruchy uceni…:( takze vlastne mi tim asi chtel naznacit, ze to co je ted, je jeste dobry, ale ja si zase rikam, ze az zacne poradne mluvit, tak to prece musi byt lepsi…ted proste zvlatla a fakt mu moc nejde rozumnet, spoji max. dve srozumitelne slova, ale i to je pokrok..pred ctvrt rokem to nebyli ani ty dve slova…tak snad to bude lepsi a lepsi. a Esprico je na co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.9.14 20:52

@Bernacka a muzu se zeptat jak to se dvema zvladate??? to musi byt uplne zahul :( a to mate tak moc, ze na to musi brat leky??? to nam zatim nikdo o lekach nic nerikal, jen ten neurolog, ze jedine v pripade skoly by se to dalo resit lekama, ale ze to bysme museli k psychiatrovi…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
26.9.14 05:16

@Terka88 Nezvladam :) jsem z toho sama na prasky;ale uz chodim do prace tak si tam „odpocinu“. Uz chodime do skoly proto ty leky aby vydrzeli aspon chvilu sedet a soustredit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
26.9.14 05:19

Leky berou taky proto; ze jsou nebezpecni sami sobe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.9.14 13:03

@Bernacka fakt??az tak???:( ty jo…tak maly je taky porad sama modrina, porad nekde pada a mam pocit ze nema zadny pud sebezachovy, ze by mel o sebe strach nebo neco…:(
Nooo se ani nedivim, pro me je narocne jedno dite, natoz dve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
26.9.14 20:26

@Terka88 zajdi si k detske psycholozce at vas vysetri s hned budete vedet vic zs
Za to nic nedate a budete mit jistotu.
Cem jste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.9.14 23:42

@Bernacka my uz chodime…mame za sebou asi 3 navstevy. Mame za sebou i neurologa, takze jistotu mame. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.9.14 11:26

Terka88 Esprico je doplněk stravy pro děti s ADHD.My jsme ve třech letech taky mluvily velice špatně, a mluví špatně i teď ve 4letech. Už se musíme objednat k logopedovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.9.14 21:40

@VěrkaB a myslis, ze mu to muzu koupit sama nebo se na to mam zeptat doktorky???
My jsme objednani uz k logopedce, ale asi az 4 logopedka nas vzala, jinak bud spatne recenze a nebo maji plano..a to jsme objednani az na konec ledna:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
6.10.14 12:05

Ahoj, ráda bych se přidala do diskuze.
Syn 3 a 3/4 roku, diagnostikovaná epilepsie. Byli jsme jako akutní případ v nemocnici teď na začátku září. Při tom proběhl i psycholog, skrz vývoj. Vývojově je v pořádku, ale má hyperaktivitu.
Já si nejsem jistá, jestli tím mysleli i ADHD, jelikož jsem začala teda pozorovat, že se fakt blbě soustředí. Třeba nerad maluje, nevydrží u toho.

Diskuzi si pročtu večer. Teď musím do práce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.14 22:13

Ahoj, náš syn byl doporučen v osmém roce na vyšetření neurologem, osm je mu ted, výsledek ADHD prý zděděný jelikož jsem měl v dětství velké problémy tak prý po mě je mi 40let.Jsem po bouračce a s nervama to bylo je špatný, tak psychoterapie a potom že už se dál nepohneme tak k psychiatrovi pro prášky tak je polykám jím hromadu vitamínů a naučil jsem se díky psům sebeovládání, manželka tímto martýriem naprošla a bohužel na syna řve ujíždí ji nervy, je jí stále na zvracení, chce utíkat z domu, nebaví ji nic, nikdo doma nic neudělá dobře, ale manželka si nedopomůže ani bylinným čajem, ani vitamíny, nebo léky víte proč dělá ve farmacii a zcela přesně ví co se kam dává tak si nic neveme. A syn prosí žadoní mami vždyt já se tak snažím, já mu dám desetikorunu za snahu jdeme na kofolu si promluvit a musí mi slíbit, že neřekne manželce že dostal 10kč za snahu. Našel jsem jednou už kdysi dávno na pracovním stole, jak ho donutila napsat žádost do dětského domova, já jsem se vsteky musel tak držet at neudělám průšvih jak mě moja naštvala a přitom jsem brečel jak mimino, ona už musela být v koncích když toto dokázala. Nevím co s mojí ženou tam je větší problém než se synem, to prostě nějak dám, jednou nahoře jednou dole zjistil jsem, že na něho platí motivace, ale manželka to je ořech to nevím co s tím.

• Citovat
  • Upravit
13141
9.10.14 22:25

Doporučuji rodinnou terapii, rodinné konstelace a kineziologi

Jen když to čtu, jímá mě děsná úzkost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.14 01:33

Prosím tě máš své starosti, hlavu vzhůru úzkost nech na mě ju, kdysi jsme měli rodinnou terapii nějak nám to tam šlo sis jsem měl pochybnosti jestli to či ono je pravda ale po bouračce má pamět je prostě špatná ale odešli jsme z budovy a 50metrů od budovy mi manželka ztropila takovou scénu, že jela sama domů auti a já vlakem, následný nebo ještě ten měsíc mi udělala to že se tak vytočila že mě vyhodila z auta at dojdu domů jak chcu, rekord byl necelých 80km od baráku po třetí jsem ji řekl a dost takhle ne jednou mě něco srazí a já tě budu chodit strašit a nedám ti pokoj a prokleju tě, chceš si mě vzít na svědomí? A nechala toho vyhazování. Rodinné konstelace a kineziologi se podívám to nevím co to je díkec. To už na deset dní utekla s klukem co má to ADHD, nebo skákala pod tramvaj.Jsem tak z toho unavanej že se sebou nic nechce udělat ale jen o tom sem tam mluví. Přitom stačí tak málo, říkal jsem jí, že kdyby přišla náhodou o nohu tak jí namažu tan pahýl nasadím protézu a jdeme kam potřebujeme ale je radši ve svém když se trápí a řve.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA