ADHD a 3letý syn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
10.10.14 08:14

Když chceš někoho měnit, začni u sebe.
Ono stejně toho druhého ke změně nedonutíš, když nechceš. Můžeš jen inspirovat. Ale to teda dělají ženy pro muže. Ony jsou tou múzou ve vztahu. Chlapi jsou spíše rytíři, ochranitelé.
Ale změnou sebe sama, uvnitř sebe, ze srdce, ovlivňuješ i své okolí.

Chápu, že pro chlapa je to něco nepředstavitelného. Ten můj to vždycky horkotěžko přežvýkává, aby mi třeba po týdnu řekl, no možná na tom něco bude… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
10.10.14 18:52

Ahoj, já to chápu co říkáš a myslím že se sebou něco dělám a to zdůvodu že si uvědomuji z mého dětství jaké to bylo když se tutlalo a neřešilo, když má někdo nějaký problém a já tou cestou nechci jít chodil jsem na psychoterapii kde mi bylo nebo jsem byl s určitými kroky seznámen. chodil jsem na terapie, jsem po bouračce a chodím na psychiatrii pro antidepresiva takže i se mnou to holka nemá lehký a když jsem začal vždy zlobit udělal jsem radikální změnu třeba výměnu patáků nebo zase terapie, a ted doplnuji patáky spousty vitamínu co tady holky doporučují a různě po netu co najdu info, lékaři už zlomili hůl a jejich pomoc je ve stadium předepisování dokola a dokola léků, manželku vytáčí že díky i těm vitamínům jsem víc v klidu a nedivočím protože se to zlepšilo, dnes to z ní vypadlo při snídani, tak jsme spolu šli do lékárny a koupila si vitamíny a synátorovi tady psané Esprico, ale řádně to okomentovala. Já předělávat nechci v pravém slova smyslu vím že když člověk nechce tak je veškerá snaha marná. Tak držím pěsti a držte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.10.14 19:24

Ahoj, náš synátor má 8,5roku má ADHD a posledních cca 14dní jsme začali pozorovat, že si začal plivat do rukou a rychle si je protře, to celé začalo nenápadně jednou či dvakrát za den.Ale třeba dnes jsem ho přistihl během hodiny osm krát. Když ho pošlu umýt ruce a namazat krémem, umyje si je a namaže. Ale hned v zápětí potají si zas do nich plivne a rozetře, tak zavolám na něho a on, jo už jdu se umýt. Povykládali jsme si proč to dělá, on prý neví prostě musí. Řekli jsme mu, že takhle rozšiřuje nemoce, ale zatím nic. Jdeme s ním v pondělí k doktorce tak uvidíme. Ale zajímá mně jestli jste se s tím někdy někde nesetkaly.Na netu jsem nic nenašel. Ruce má normální neseschlé bez ekzému prostě zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí