ADHD? Posuďte sami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
22.9.13 12:51
@Mchaela87 píše:
@Burj Chalifa Obávam se že takovou nálepku už má. navštívim s ním psychologa nic víc teď dělat nemůžu. Čekat jak pani učitelka řekla taky nemá cenu.

Určitě. Zkus sama vystopovat, jaké jsou typické situace, kdy to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
22.9.13 12:54

S prominutím jseš magor, tohle musíš posoudit z hlediska dynamiky skupiny. A ty s prominutím vůbec netušíš co se ve školce děje a čekáš že si s dítětem sedneš před psychologa kterej ve školce nebyl koukne se na dítě a dá ti rozumnou radu… Proboha promluv si prvně v klidu s učitelkou a koukni se jak se mladej ve skupině chová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 12:55

@martin 35 To ano.budu muset jsem zvedáva jestli si na mě najdou čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 12:59
@martin 35 píše:
S prominutím jseš magor, tohle musíš posoudit z hlediska dynamiky skupiny. A ty s prominutím vůbec netušíš co se ve školce děje a čekáš že si s dítětem sedneš před psychologa kterej ve školce nebyl koukne se na dítě a dá ti rozumnou radu… Proboha promluv si prvně v klidu s učitelkou a koukni se jak se mladej ve skupině chová.

Je ve školce od 2.záři nemám ani tušení co se tam děje jen to co mi učitelky řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
22.9.13 13:01

@Burj Chalifa
No ja jsem prikladem toho, ze dite muze byt zle. Mam tri deti, vychovavam stejne a dve deti chvali a nemam s nimi problemy, ale treti to je peklo na zemi a naprosto nezvladnutelne od narozeni :zed:. Takze kde je chyba?? Uz nekde v prenatalnim vyvoji, to, ze je treti, ja delam neco jinak??? Pozenu ho k psychologovi, protoze nezvladam a mam pocit, ze se narodil mne trestat. Nejde jen tak maminku odsoudit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 13:02

A dík za toho magora to že mi někdo koho neznám ale pokouším se s ním poradit nadáva mi opravdu velice pomůže. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 13:09

Jestli se sem přihlási někdo kdo má stějnou nebo podobnou zkušenost a nebude mě chtít jen soudit.Tak mi prosím napište. je to pro mně nové a citlivé téma a neberu to na lehkou váhu. Jde o moje dítě a já chci aby byl šťastnej a udělám proto všechno. Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
22.9.13 13:09
@Mchaela87 píše:
A dík za toho magora to že mi někdo koho neznám ale pokouším se s ním poradit nadáva mi opravdu velice pomůže. Děkuji

Ale ty se jako magor opravdu chováš ptáš se na radu cizích lidí nepromluvila sis v klidu s učitelkou, a nenašla sis čas aby jsi se nenápadně koukla jak mladej funguje v kolektivu třeba když jsou na vycházce nebo na zahradě. A hned ho chceš tahat k psychologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 13:12

@martin 35 myslela jsem to tak že si s učitelkama promluvím dřív než pujdu k psychologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 13:21

Měla jsem tu možnost se podívat bez toho aby to vědel jak si hraje pár krát si hral v klidu ale když se mu někdo připletl do cesty tak ho odstrčil. A po druhý si hrali všechny deti spolu a zpívali s učitelkou a malej jednoho kluka štípal. Codím do práce a nejde to tak lehce si najít čas abych mohla nenápadne koukat co malej děla. S ucitelkama mluvim ale psala jsem jakym zbusobem.Ok to už vím že s nima musím mluvit.Ale já jsem si tady stěžovala ze ta komunikace vázne. Čekala jsem nějakou iniciativu i od nich já vím jde o moje dítě ale vadí mi že se chovaj jako kdyby se s takovým ditětem ještě nikdy nesetkaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.9.13 13:24
@Mchaela87 píše:
Měla jsem tu možnost se podívat bez toho aby to vědel jak si hraje pár krát si hral v klidu ale když se mu někdo připletl do cesty tak ho odstrčil. A po druhý si hrali všechny deti spolu a zpívali s učitelkou a malej jednoho kluka štípal. Codím do práce a nejde to tak lehce si najít čas abych mohla nenápadne koukat co malej děla. S ucitelkama mluvim ale psala jsem jakym zbusobem.Ok to už vím že s nima musím mluvit.Ale já jsem si tady stěžovala ze ta komunikace vázne. Čekala jsem nějakou iniciativu i od nich já vím jde o moje dítě ale vadí mi že se chovaj jako kdyby se s takovým ditětem ještě nikdy nesetkaly.

To víš, když mají x dětí ve třídě a ke klidu mezi dětmi chování Tvého syna taky moc nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 17:32
@Burj Chalifa píše:
To víš, když mají x dětí ve třídě a ke klidu mezi dětmi chování Tvého syna taky moc nepřidá.???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 17:36

@Burj Chalifa To víš nějak jistě ze je tam jinak klid. Nepochopila jsem vaše komentáře. Chtěla jsem radu od p. učitelky co se tady v diskuzi zmínila že je p. učitelka ve školce. Tá mi bohužel neodepsala. A Vám tedy děkuji za ty vaše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
22.9.13 17:37

@martin 35 @Burj Chalifa Nezlobte se ale @Mchaela87 se neptala vás ale přímo učitelky tady na EM. Žádala jí o radu. Myslím že někoho urážet když ho ani neznáte a nevíte jak vychovává dítě je hodně divný. Je vidět že učitelky nemají moc zájem něco řešit. Bohužel je taková doba že nemůže jen tak dát dítě do jiné školky jako jsem to udělala já před mnoha lety kdy bylo míň dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.9.13 17:42

@wladka73 Děkuju aspoň někdo pochopil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí