Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kakika píše:
ty by jsi mu chtěla odepřít maso???![]()
No slimáky jsme ještě nezkoušely, maso baští, ale právě se ptám na ty slimáky ![]()
@janine24 píše:
Ptáš se blbě, bioslimáky? Samozřejmě. Konvenční slimáky? Fůůůůůj. Zašláplý nebioslimáky? Ještě větší sadistický a výchovně nezvládnutý fůůůůůj.
Co je to BIO? ![]()
@Anonymní píše:
@janine24 nechtěla by jsi mít na starosti ty profilovkyje vidět že máš voko na správném místě.Monika
A co moje profilovka??Nevadí, že je to kouřící chlap?
@Anonymní píše:
@janine24 nechtěla by jsi mít na starosti ty profilovkyje vidět že máš voko na správném místě.Monika
Tak každopádně. Akorát, jestli neva, že přitom rupne, že jsem taky admin, beze všeho. Navíc můžu nabídnout i kvalitní vzdělání, mám vychozenejch 11 tříd a hlavně těch 7 dokončenejch jsem zvládla fakt na úrovni.
@Prcek88 píše:
Co je to BIO?
Výborně, píšu si nezvládnutí základních třídění dobrýho a špatnýho.
@Anonymní píše:
promiň, ale jsem vdaná.Monika
Ja vim. To mi pises porad. Je tezky se s tim smirit.
@Prcek88 promiň, ale není vhodná. Toto je web pro maminky, miminka a snažilky, tudíž kouření NE!!! Co když nějaký capart poběží kolem maminky a zahlédne ji, a druhý den „mamííí já chci cígo“ místo mrkve a brokolice.
Monika
@Prcek88 píše:
A co moje profilovka??Nevadí, že je to kouřící chlap?
Jde vo kvalitu. Nechci radit, ale možná drobet pudru, lepší nasvícení a ještě bych cvakla pár náhradníků a rychle to inovovala. Ale jestli myslíš, že tvoje mateřský kvality už tenhle stav vystihuje, tak pro mě jasnej signál ![]()
@Prcek88 píše:
Co je to BIO?
Bio nebio, bia jedna maminka a ta věděla úplný houno o tom, co je to vlastně bio ![]()
@janine24 perfektní, že jsi admin, moc neříkej ať se neprozradíš
víš že tě potřebujem v těch uzavřených.
Monika
@janine24 píše:
Výborně, píšu si nezvládnutí základních třídění dobrýho a špatnýho.
@Anonymní píše:
@Prcek88 promiň, ale není vhodná. Toto je web pro maminky, miminka a snažilky, tudíž kouření NE!!! Co když nějaký capart poběží kolem maminky a zahlédne ji, a druhý den „mamííí já chci cígo“ místo mrkve a brokolice.Monika
No tak jedno denně mu dovolím ne??
@Prcek88 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Normálka
![]()
![]()
![]()
Člověk se nemůže zeptat na nic hloupého, protože je pak hlupák
založte si skupinu, je vás tu víc. Seznam ti pošlu SZ.
Monika
@janine24 píše:
Jde vo kvalitu. Nechci radit, ale možná drobet pudru, lepší nasvícení a ještě bych cvakla pár náhradníků a rychle to inovovala. Ale jestli myslíš, že tvoje mateřský kvality už tenhle stav vystihuje, tak pro mě jasnej signál
Co máš proti Jackovi?? ![]()
Příspěvek upraven 24.05.13 v 20:59
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat