Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Prcek88 píše:
Ne fakt, já teda občas malýmu udělám Granko, sem asi hrozná matka co??
Ostudo
![]()
@Prcek88 píše:Počkejco se tu řešilo s Grankem?
Já tu mám celou rodinu
.
A jinak - všechny jste podezřelé a sledované! To, že jste paranoidní, neznamená, že po vás nejdou.
@Prcek88 píše:
Ne fakt, já teda občas malýmu udělám Granko, sem asi hrozná matka co??
Já šla v týdnu k doktorovi a koupila jsem si na cestu ledový kafe. Stačily 2 minuty a malej mi to celý potají vypil
Myslím, že Granko je oproti tomu ještě dobrý ![]()
Já bych v rámci odhalení adminů ještě zdůraznilo to pravidlo, že sem může přispěvovat jen krásný, mladý a dokonalý. Takže kdo není aspoň tak hezký jako já, nelezte sem http://www.postavy.cz/…ood-foto.jpg Nebo vás kolegové krásni admini budou muset vylistovat.
@tamata píše:
Já šla v týdnu k doktorovi a koupila jsem si na cestu ledový kafe. Stačily 2 minuty a malej mi to celý potají vypilMyslím, že Granko je oproti tomu ještě dobrý
@janine24 hezky napsané
doporučím na valné hromadě aby to bylo doplněno do pravidel. Děkuji za konstruktivní připomínku ![]()
Monika
@Anonymní píše:
@janine24 hezky napsanédoporučím na valné hromadě aby to bylo doplněno do pravidel. Děkuji za konstruktivní připomínku
Monika
Dík. A myslím, že vizuální vylepšení image průměrnýho člena za to fakt stojí. Navíc na čem jiným než na vzhledu stavět kvalitní diskusní forum. To se rozumí samo sebou.
Zajímá mě, čím mám krmit své dítě abych byla dobrá máma, podle některých ![]()
@Prcek88 ale všechno bio. I ty mouchy, co po tom polezou a budou na to s*át musejí být bio.
A není to překonaný? Není lepší v něm povzbudit lovecký sklony a nechat ho, aby byl živ jen z toho, co si uloví? Nejdřív indoor, pak už jen outdoor? Image mě stojí dost času na to, abych řešila stravu. Svojí, natožpak dětí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat