Administrativní kvalifikace Brno

6160
9.4.15 21:58

administrativní kvalifikace Brno

Měla bych zájem si udělat nějaký kurz event. např. roční studium na získání znalostí kolem administrativy.
Ideální abych mohla pracovat na úřadě v kanceláři, mám vystudovanou obchodní akademii s maturitou (ekonomika, účetnictví, marketing, angličtina,… prostě klasika).
V současné době jsem na RD a zaměstnaná jsem jako prodavačka, ale toto povolání mi nevyhovuje, není to povolání, jaké jsem si představovala. Chtěla bych se pohnout dál/jiným směrem.

Můžete mi doporučit nějaký konkrétní kurz nebo obor? Na koho se obrátit?
Včera jsem celý večer hledala na netu, ale jsem z toho rozpačitá. Byla bych ráda, abych získala i nějaký papír, který by měl nějakou váhu.
Také bych nerada naletěla nějakým podvodníkům. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7266
9.4.15 22:03

Nepotřebuješ kurz, když už máš ekonomicko-administrativní vzdělání. Já mám ekonomický lyceum na obchodce a pak teda i výšku, ale obchodní korespondenci jsme měli jako předmět… no a na kurzu se naučíš to samé, co ses učila ve škole :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
9.4.15 22:08

@zvědavá borůvka Taky myslím, že pro práci v administrativě máš maximum :nevim: Problém je spíš v tom, že po práci v administrativě touží 95% žen (já jsem teda těch zbývajících pět a to mám taky OA :mrgreen: ) tak je asi o štěstí se někde takhle uchytit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
9.4.15 22:34

Jo do administrativy chodí na stredoskolska místa běžně paní inzenyrky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
10.4.15 06:30

@zvědavá borůvka Co třeba zkusit VOŠ na OA. Dělala jsem si ji dálkově na RD v Brně na Pionýrské a nelituji. Mám obor ekonomicko-právní činnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
10.4.15 07:53

Přesně, kurz se ti už jaksi k ničemu, spíš bych si udělal dálkově VŠ. pROTOŽE CO SI BUDEME POVÍDAT, MÍST V KANCLU JE MÁLO A POKUD MAJÍ VZÍT NĚKOHO, KDO MÁ JEN STŘEDOŠKOLSKÉ VZDĚLÁNÍ, NEBO vš, VEZMOU RADŠI TU S vš :nevim: Sorry za caps :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
10.4.15 21:59
@Dasha01 píše:
@zvědavá borůvka Co třeba zkusit VOŠ na OA. Dělala jsem si ji dálkově na RD v Brně na Pionýrské a nelituji. Mám obor ekonomicko-právní činnost.

Vidina, že bych musela 3 roky studovat je taková nepříjemná a trvá to moc dlouho :?
Určitě by to za pokus stálo :think:

edit - info i web školy jsem si našla :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
10.4.15 22:16

@Dasha01
Z jejich webových stránek jsem zjistila, že se chodí do školy každý pátek a sobota?
A vůbec tam neuvádí školné?
Kde najdou absolventi uplatnění? Jaký mají/nemají titul?
Hlásí se tam hodně lidí?

Docela nad tím uvažuji, přihlášky jsou v srpnu :think:
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.4.15 07:14

@zvědavá borůvka Když jsem tam chodila já, tak jsem platila za rok 2500,–. Do školy jsem chodila jednou za čtrnáct dnů. Vždy to bylo pátek odpoledne a pak sobota až do odpledne. Brala jsem to jako odreagování od mateřských povinností :lol: a hlavně mě to bavilo. Musíš udělat přijímačky, berou jednu třídu na obor. Nevím kolik tam bylo uchazečů, kteří neuspěli. Za nás tam byly obory 2. Titul mám DiS.. Uplatníš se jako účetní a celkově v administrativě. Máš docela slušný přehled o obchodním a občanském právu. Dost si tam taky zakládají na jazyku. Když tam nastupuješ, tak bys měla mít znalost AJ nebo NJ na úrovni maturanta, jinak tam v tom docela plaveš. Jazyk tam není o učení gramatiky, ale je to obchodní konverzace. Je to absolutorní předmět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
11.4.15 13:55

@Dasha01
Super, moc mě to zaujalo.
Zkusím to prubnout :palec:
Angličtina je pro mě jak mateřský jazyk, na tu jsem se neučila ani k maturitě a odmaturovala jsem z ní snadno a dobře :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat