Příspěvek na dopravu od zaměstnavatele
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový problém, vím, že je to moje blbost…
Již 6měsíců dělám u zaměstnavatele, který poskytuje příspěvek na dopravu, vše jsem měla vyplněné (myslím žádost o příspěvek)…celou dobu jsem žila v domnění, že tento příspěvek je zahrnut v nějakých prémiích nebo tak, než jsem shodou náhod viděla pásku někoho jiného a ten tam má přímo položku příspěvek na dopravu…tzn. 6měsíců ho vlastně neberu ačkoli jsem o tom nevěděla, myslíte, že mám nárok, aby mi byl tento příspěvek poskytnut dodatečně za odpracované měsíce?? Docela mě to mrzí páč jsem úplně nevědomě přišla o peníze, ačkoli žádost a vše jsem vyplněné a podepsané měla. Prosím o radu jak postupovat a hlavně zda na zpětné proplacení mám nárok či ne. Předem dík za odpovědi. S.
To asi bude nějak interně upravené. Jediná rada - hned zítra se zeptat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vem vejplatnice k účetní a řekni jí že by ses ráda zeptala kde máš příspěvek na dopravu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží to hodně na tom, jak celou záležitost máte upravenou v interní směrnici.
Máš nějaké potvrzení, že ta žádost byla předána a schválena?
- Citovat
- Upravit
@zvidavajanca píše:
http://www.novinky.cz/…vymahat.html
Ale tam je to myšleno jinak, nelze je vymáhat, pokud je zaměstnavatel nenabízí.
Pokud je zaměstnavatel nabízí a má jejich poskytování upraveno v interních směrnicích či kolektivní smlouvě a zaměstnanec splňuje podmínky pro jejich přidělení splňuje, pak má samozřejmě na benefity nárok.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mám takový problém, vím, že je to moje blbost…
Již 6měsíců dělám u zaměstnavatele, který poskytuje příspěvek na dopravu, vše jsem měla vyplněné (myslím žádost o příspěvek)…celou dobu jsem žila v domnění, že tento příspěvek je zahrnut v nějakých prémiích nebo tak, než jsem shodou náhod viděla pásku někoho jiného a ten tam má přímo položku příspěvek na dopravu…tzn. 6měsíců ho vlastně neberu ačkoli jsem o tom nevěděla, myslíte, že mám nárok, aby mi byl tento příspěvek poskytnut dodatečně za odpracované měsíce?? Docela mě to mrzí páč jsem úplně nevědomě přišla o peníze, ačkoli žádost a vše jsem vyplněné a podepsané měla. Prosím o radu jak postupovat a hlavně zda na zpětné proplacení mám nárok či ne. Předem dík za odpovědi. S.