Příspěvek na dopravu od zaměstnavatele

Anonymní
9.4.15 21:33

příspěvek na dopravu od zaměstnavatele

Ahoj, mám takový problém, vím, že je to moje blbost…
Již 6měsíců dělám u zaměstnavatele, který poskytuje příspěvek na dopravu, vše jsem měla vyplněné (myslím žádost o příspěvek)…celou dobu jsem žila v domnění, že tento příspěvek je zahrnut v nějakých prémiích nebo tak, než jsem shodou náhod viděla pásku někoho jiného a ten tam má přímo položku příspěvek na dopravu…tzn. 6měsíců ho vlastně neberu ačkoli jsem o tom nevěděla, myslíte, že mám nárok, aby mi byl tento příspěvek poskytnut dodatečně za odpracované měsíce?? Docela mě to mrzí páč jsem úplně nevědomě přišla o peníze, ačkoli žádost a vše jsem vyplněné a podepsané měla. Prosím o radu jak postupovat a hlavně zda na zpětné proplacení mám nárok či ne. Předem dík za odpovědi. S.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65441
9.4.15 21:37
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový problém, vím, že je to moje blbost…
Již 6měsíců dělám u zaměstnavatele, který poskytuje příspěvek na dopravu, vše jsem měla vyplněné (myslím žádost o příspěvek)…celou dobu jsem žila v domnění, že tento příspěvek je zahrnut v nějakých prémiích nebo tak, než jsem shodou náhod viděla pásku někoho jiného a ten tam má přímo položku příspěvek na dopravu…tzn. 6měsíců ho vlastně neberu ačkoli jsem o tom nevěděla, myslíte, že mám nárok, aby mi byl tento příspěvek poskytnut dodatečně za odpracované měsíce?? Docela mě to mrzí páč jsem úplně nevědomě přišla o peníze, ačkoli žádost a vše jsem vyplněné a podepsané měla. Prosím o radu jak postupovat a hlavně zda na zpětné proplacení mám nárok či ne. Předem dík za odpovědi. S.

To asi bude nějak interně upravené. Jediná rada - hned zítra se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
10.4.15 06:03

Vem vejplatnice k účetní a řekni jí že by ses ráda zeptala kde máš příspěvek na dopravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
10.4.15 08:14

Záleží to hodně na tom, jak celou záležitost máte upravenou v interní směrnici.
Máš nějaké potvrzení, že ta žádost byla předána a schválena?

• Citovat
  • Upravit
3711
10.4.15 16:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
10.4.15 16:49
@zvidavajanca píše:
http://www.novinky.cz/…vymahat.html

Ale tam je to myšleno jinak, nelze je vymáhat, pokud je zaměstnavatel nenabízí.
Pokud je zaměstnavatel nabízí a má jejich poskytování upraveno v interních směrnicích či kolektivní smlouvě a zaměstnanec splňuje podmínky pro jejich přidělení splňuje, pak má samozřejmě na benefity nárok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat