Adventní kalednář ČT

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
831
13.12.12 10:24

adventní kalednář ČT

Prohlížíte si s dětmi tento elektronický kalednář? Moje téměř 4-letá dcera je z něho úplně nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
13.12.12 10:58

@zasemamina ahoj, zatím ne.. Myslíš, bavilo by to i dvouletou?? když tak hod odkaz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
13.12.12 11:09

Mladší to bavit nebude, není to nikterak „akční“. Naše Adélka - 4,5r už si ty hry tam hraje sama a kalendář sama ovládá, jsou tam různé puzzle, orchestrion, pak nějaká záchrana komet, všechny hry taky ještě nezvládne - třeba jak Mufa honí zdravé a zkažené zuby :lol:.
Jsou tam pěkné pohlednice, co se dají poslat emailem, nahoře jak je ta obálka s křidélkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.12.12 11:14

@Adélky a dáš prosím odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
13.12.12 11:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.12.12 11:30

My se včera dívali na pohádku co tam je. Akorát starší syn u toho hned usnul, tak jsme se koukali jen s manželem.

Celkově se mi to líbí, ještě jsem ale neměla čas to celé prolézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.12.12 11:57
@Kamka33 píše:
@zasemamina ahoj, zatím ne.. Myslíš, bavilo by to i dvouletou?? když tak hod odkaz :-)

Na 2-letou možná trošku složité, ale zkusit můžeš. Syna to loni ohromně bavilo (loni 3letý), hlavně vytváření sněhůláků. Letos se na sněhuláky moc těšil a vyptával se. Místo nich je tam dělání perníčků a i to ho moc baví. Nakreslí a rovnou tiskne. :-) Ostatní aktivity ho až tak moc neberou. Možná ještě to puzzle.. Ale miluje to přejíždění přes obrázky, když pán uklouzne a tak…

http://advent.ceskatelevize.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.12.12 13:49

Dcera si to taky sama ovládá, už loni ji to bavilo. Snad jediné s čím sem zatím pomáhla byl Muf včera komety a Micimutr. Ta se nám nepodařila dohrát do konce, vždycky skončím na konci toho zámku, nevíte jak probudit nebo se dostat k tomu Vladimírovy? Uvidíme dnes co přibude, nechám to na dceři až přijde ze školky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
13.12.12 14:01

Já jsem Micimutr nepochopila vůbec :lol:. Nám to řekne, že se kytka trhá až ráno, pak je tam hřib a dál se nedostaneme, ale je fakt, že jsem to ani nějak více nezkoumala… Jinak ty komety jsou fajn, ale měly by se ovládat spíše šipkama nahoru a dolů nebo myší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.12.12 14:06
Na začátku sesbírej všechno kromě tý první kytky, pak se vratˇ, vzbuď kohouta a seber tu kytku, toho strážnýho nebo co to je proměň na loutku :palec:
@Adélky píše:
Já jsem Micimutr nepochopila vůbec :lol:. Nám to řekne, že se kytka trhá až ráno, pak je tam hřib a dál se nedostaneme, ale je fakt, že jsem to ani nějak více nezkoumala… Jinak ty komety jsou fajn, ale měly by se ovládat spíše šipkama nahoru a dolů nebo myší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
14.12.12 00:45

Tak díky holky, o víkendu na to mrknem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí