Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky nekoukáte někdo??? vždycky se těším na pondělí a sedíme tu s manželem jak přikovaní. Je to taky jedinej seriál na kterej se mnou manžel kouká bez přemlouvání
včera to bylo teda hustý s tím Šejnem. Nevíte, jak to bude pokračovat nebo co si myslíte??? ![]()
Já si chodím lehnout s malou kolem 21 hod, tak občas zaspím.. Včera jsem koukala a ten konec - se mi zdálo že z lesa leze nějak moc mrtváků! Tak jsem napnutá jak kšandy
No a kdo mi vysvětlí, že z toho nejhezčího frajera byl mrtvák, když ho zapíchnul? Já myslela, že je to jen po kousnutí.. Nebo když umřete a nemáte rozbitou hlavu, tak se taky změníte? Ztrácím se
![]()
Koukám, teda už jsem dokoukala
. Na netu jsem si našla všechny 3 řady. Tak kdyby jste chtěli hodím vám sem odkaz
jen je to teda s titulkama, ale to by snad vadit nemělo
@gabriela82 jsem někde četla, že infikovaný jsou všichni. Jenom někdo má lepší imunitu a zatím to u něj nepropuklo.
@lucenka všicni jsou infikování a jak někdo zemře, stane se z něho mrtvák. Bylo to v tom díle jak byli u toho doktora nebo co to bylo za magůrka
a ten to tam říkal ![]()
@Yfka31 díky, neviděla jsem všechny díly. Nějak na to zapomínám. Ale ten doktor se mi celkem líbil. I ten jeho nápad, že časem se třeba najde lék a bude je moct zachránit. I když ve stodole u baráku bych je mít nechtěla.
@lucenka já právě viděla všehny 3 řady a lék se bohužel nenajde. No máte se ještě na co těšit holky ![]()
Ahoj, já sleduju, ale stahuju si z internetu… Už je 3.řada, akorát ted je do února pauza
Jinak nejlepší seriál co sem kdy viděla,40 minut uběhne ani nevim jak a těšim se na další díl… I když pocit z toho kolikrát nemám nejlepší ![]()
@Alčák1 Jojo, dívám, s manželem TWD milujeme, jediný seriál na který jsem se kdy dívala, jinak koukám na Fox a tak už jede 3 řada:-D. Hlavně mě zaujalo obsazení, Norman Reedus a Andrew Lincoln…to je pro mě prostě nejlepší herecké duo ![]()
Btw jestli chceš můžu ti říct jak to dopadne se Shanem a jak to bude pokračovat… Ale pak to nebude ono, když budeš vědět co se bude dít ![]()