Seriál Živí mrtví

• Fotoalbum (79)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
11.12.12 15:14

Třetí řada by měla mít 16 dílů..pokud jsem to četla dobře..ale taky jsem narazila na to, že do unora si musíme počkat s dalšíma dílama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
11.12.12 15:15

@yum-yum26 no některý scény jsou i v seriálu drsný… ale hrozně se mi líbí ten děj… neni to seriál jako každej, má něco do sebe… a člověk má pak o čem přemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
11.12.12 15:15

@swwet jojo je to tak, mají pauzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
11.12.12 15:16

Holky, tak to jste mi udělali radost, že se má točit i 4 řada, by mě opravdu nas… kdyby to mělo skončit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
11.12.12 15:18

@yum-yum26 http://www. youtube. com/watch? v=RHPMocTmC08 tady je odkaz na to video… no já bych se asi po… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.12.12 15:19

@xxalea Hlavně ti hlavní protagonisti vážně umí hrát, když vidím některí rádoby herecké výkony v jiných seriálech, na které náhodně narazím, tak je vidět rozdíl, ale je fakt, že druhá série byla taková utahaná, někdy mě ty nekonečné rozhovory o ničem trochu vytáčely, resp.Carl vs. Shane, to už mi trochu vadilo, ale napravili to :lol:

• Citovat
  • Upravit
Imane
11.12.12 15:23

@xxalea No,chacha, ale je vidět, že lidi v New Yorku už jsou asi zvyklí na větší horory :lol:.

• Citovat
  • Upravit
300
11.12.12 15:26

@yum-yum26 já znám akorát Sarah Wayne Callies, z Prison Break… A potom Maggie, která hrála v The Vampire Diaries, ale tam mi byla hrozně nesympatická, nesedla mi… A v tomhle seriálu překvapila :) Jinak ostatní sem viděla poprvé, a tím lepší, nejsou okoukaní :) Mě v 2.řadě štval Carl více méně pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.12.12 15:28

@xxalea Jo, tam hrála tu doktorku, ne? Já na to nekoukala, ale manžel jo. Já právě znám Normana Reeduse (Daryl) a jestli jsi viděla film Láska nebeská, tak tam hraje A. Lincoln(Rick). No, Carl se povedl, no :). Ale v 3.sérii už není tak nesnesitelný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
300
11.12.12 15:37

@yum-yum26 jojo myslim že to byla doktorka, nebo sestra… Ricka sem si v Lásce teda nevšimla, i když mě ten film moc nezaujal tak asi proto :) Ale co mě docela zklamalo že snad v žádnym díle pořádně nevysvětlili, kde se ta nemoc vzala, jak to celý vzniklo… čekala sem celou 1.řadu nějaké vysvětlení… a pořád nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.12.12 15:38

@xxalea Tak to se nikdo nikdy asi nedozví, ani v komiksu to nikdo neřešil. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27281
11.12.12 15:48

Taky tenhle seriál děsně žeru… splečně s manželem… stahujeme teda hooodně napřed… První dvě série jsme viděli před rokem a řeknu vám - byl to teda výkon čekat rok na třetí :pankac: Ale ůůůž!!!

Každé pondělí je na ulozto.cz nový díl s titulkama. Zítra máme v plánu skouknout 9tý díl třetí série (cekem jich má 16)

Už ve druhé sérii jsem se zamilovala do Daryla (ten s tim lukem) :pankac: Je nejlepšíííí :pankac:
Jo a kdo nevííí - jeho brácha, ten bez ruky… Merle…
SE VRÁTÍÍÍÍ…HŮŮŮŮ!!! :cert: :cert: :cert: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
11.12.12 15:50
@Yfka31 píše:
@Judynka já ted jdu kouknou na 8 díl 3 řady. Jsem myslela, že už je to konec, jestli ne, tak to je super.

jojo to je dobrej díl my už jsme ho viděli :) štve mě že to bude až zas v tom únoru na co já budu koukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
11.12.12 15:52

@Cmochy Nechci Ti kazit radost, ale 9.díl 3 sérky bude až 11.2.13 :P

• Citovat
  • Upravit
300
11.12.12 17:13

@yum-yum26 jasně ale mohli to nějak objasnit… mě by to teda zajímalo :lol:

• načítám...