Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yum-yum26 to je škoda… každopádně to téma je zajímavý, člověk když se nad tim zamyslí… myslim že jednou něco podobnýho svět nemine…
@xxalea
No, každopádně ten seriál se mi libí, poté co jsem viděla Millu Jovovich, jak běhá polonahá se samopalem a střílí do všeho živého i mrtvého v Resident Evil, tak jsem na tento žánr poněkud zanevřela, ale s Walking Dead jsem opět změnila názor ![]()
NO ODEŠLA JSEM K BABIČCE A NĚJAK SE TU TA DISKUZE ROZJELA ![]()
![]()
@xxalea když jsme viděli prvních 5 dílů, leželi jsme s manželem v posteli a povídali si, co by jsme dělali, kdyby se fakt něco takovýho stalo. Mrtváky máme cca 100m za prdelí
a teď si vemte, kdyby někdo něco takového vymyslel jako biologickou zbraň. No hrůza. Jenom by mě holky zajímalo, jestli někdo nevíte, co se stalo s tím černochem a jeho synem, co byly v prvním díle. Jestli se ještě potkají nebo ne ![]()
@Alčák1 Hej, můžu to napsat do diskuze, jen aby mě nekdo nekamenoval, že tu říkám, co se pravděpodobně stane ![]()
@yum-yum26 stačí, když mi to napíšeš ke mě do zprávy, abychom někoho nepohoršili, že jsme mu zničili zážitek na kterej čeká
jinak bych ráda fakt věděla co je s tím černochem DÍKY ![]()
Až na ty neuvěřitelně nesympatický postavy (krom dvou pohodářů) je to dobrej nápad natočit seriál s tímhle tématem…a v hodně dílech by se teda mohlo míň blábolit a víc něco dít…a ten „šerif“ z třetí řady má strašně divný uši…když je v záběru, nemůžu se soustředit na děj jak furt ty uši očumuju…
@yum-yum26 ještě sem si ted vzpomněla, jak Rickovi někdo volal v posledních dílech do vězení, nevíš kdo to byl? ![]()
@xxalea Byly to pouze jeho představy. Volali mu mrtví lidé z jeho skupiny(Amy, Jacqui, poslední byla Lori),myslím, že volal i Jimmy. Tohle je i v komiksu.
@yum-yum26 mě bylo divný že pak řiká Lori…
a i ten Hershel na něj divně koukal, ale mě to nedocvaklo ![]()
@xxalea No jo, Herschel viděl, že ten telefon je hluchý, ale asi do toho nechtěl rýpat, když viděl, že mu přehazuje v hlavě ![]()
@yum-yum26 a ještě jedna věc, co mě ted napadla a zůstala v seriálu zatím? nedořešená… byl to díl jak Lori rodila, na začátku někdo prostříhal plot, nalákal mrtvoláky dovnitř… kdo to byl? ![]()
@xxalea Jako něco málo se o tom viru během seriálu dozvíš, ale kde nebo jak se vzal, to se řešit nebude.