Seriál Živí mrtví

• Fotoalbum (79)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Imane
30.1.13 18:20

@Boudice23 no, kdybys ho viděla v 9 mm, tak bys asi padla..pubescent :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14871
30.1.13 18:24

@yum-yum26 tak já na to kouknu a nebo zatím radši ne, abych si nezkazila oko :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
30.1.13 18:26

@Boudice23 On tam má jen takovou mini roli, možná bys ho tam ani nepostřehla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27256
30.1.13 22:44

Ahoj holky,
náhodou jsem narazila na tuhle diskuzi můžu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.1.13 23:04
@lleennttiillkkaa píše:
Ahoj holky,
náhodou jsem narazila na tuhle diskuzi můžu se přidat?

ahooooj :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:, taky už se nemůžeš dočkat?? :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27256
30.1.13 23:15

No já jsem teď u 8. dílu 2. serie. Jsem totiž líná číst titulky a hlavně většinou u toho něco dělám, takže na to koukám v češtině, ale včera jsem nemohla spát, tak jsem se koukala na proma ke 3. serii a moc se těším…
Když můj chlap přitáhl tenhle seriál před půl rokem domu, tak jsem prohlásila, že je to naprostá chujovina. No a pak jsem náhodou zahlídla kousek v telce a už jsem se vezla.
Na můj vkus je teda dost roztahaný, ale stejně. :srdce:
Dokonce bych se ráda jela minimálně kouknout nebo monžná i zúčastnit zombie pochodu v praze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.1.13 07:43

@lleennttiillkkaa to ani nevím, že něco takového bude, je na to nějaký plakát nebo se lidi domluvili na fb?
Já čekám ten 9 díl 3 série :-), mně ani ty titulky nevadily, občas tomu i rozumím…bych asi nevadržela čekat když vím že to nadabujou třeba až za rok :D :D
Jinak ty dvě série jsou na coolu nadabovaný? Nebo už tam nějdou spustit?

Příspěvek upraven 31.01.13 v 08:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
31.1.13 07:56

@Boudice23 Bylo to tam nadabovaný, ale mně se ten dabing nelíbil. Originální hlasy dělají hodně. Třeba Lincolnovi (Rick) ten dabing tedy hodně ubírá na skutečném hereckém výkonu a že teda hraje fakt skvěle :palec:.
@lleennttiillkkaa Já jsem na to zase navedla manžela, takže u nás to bylo obráceně :lol:. Znala jsem komiks, tak jsem byla nadšená, když jsem se dozvěděla, že budou točit seriál na jeho motivy. A povedlo se, jen tak druhá série byla dost roztahaná, ale třetí už zase jede :pankac:

• Citovat
  • Upravit
27256
31.1.13 09:31

Já stahuju na uložto a dokonce se mi podařilo infikovat i mojí macechu. Taková duše citlivá a ona na to kouká se zaujetím a neustále mě kontaktuje, jestli už mám stažený další.
Já mám komiks v plánu taky, jen co mi ho můj chlap vyhrabe v PC, ale u nás se razí heslo, že není třeba to připomínat co půl roku :D
No já se musela onehdá smát, když jsem koukala na Lásku nebeskou a sledovala jsem tam Andrew Lincolna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
31.1.13 11:19

@lleennttiillkkaa Jo, Andrew Lincoln v Lásce nebeské, tak to je sranda :mrgreen:. Tady má úplně jinou roli a myslím, že mu sedí. :palec:

• Citovat
  • Upravit
27256
31.1.13 11:34

„@Boudice23“ http://www.zombiewalk.cz/ já na to narazila náhodou.
Holky která postava je vám tak nějak blízká?
Mě asi Deryl a Dale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
31.1.13 11:36

@lleennttiillkkaa Jo, Ty ještě nevidělas půlku třetí řady, co? :kytka:. No, já nevím, líbí se mi asi fakt ten Rick, a teď v třetí řadě asi ještě víc. Dale byl dobrej. :kytka: Leze mi krkem Andrea, neskutečně!!! Ať už ji něco sežere :mrgreen: :P.

• Citovat
  • Upravit
27256
31.1.13 11:41

@yum-yum26 nene třetí řadu jsem neviděla.
Jo Andrea mě taky prudí. NO mě vlastně i Rick. Jako probudí se po jaký době do totálně jinýho světa, náhodou najde svojí rodinu a pak se stane samozvaným vůdcem…a ještě když neustále chodí v uniformě…Jako můj favorit byl Shane, ale když on mi ho zastřelil no…Jo a i Lori mi leze na nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
31.1.13 11:43

@lleennttiillkkaa No, počkej, co se stane z Ricka v třetí řade :lol:. Tak už jsi dokoukala 2 sérii, ne?

• Citovat
  • Upravit
27256
31.1.13 11:45

@yum-yum26 nene právě koukám na 9. díl. Nějak včera jsem chtěla koukat, ale rozbil se mi počítač, takže jsem měla smůlu, tak snad dneska něco zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí