Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Becky00 píše:
@yum-yum26 kurňa ty seš rychlá![]()
Jsem asi tak o 20 minut napřed, protože jsem ho dokoukala právě teď ![]()
@yum-yum26 píše:
Jsem asi tak o 20 minut napřed, protože jsem ho dokoukala právě teď
kdes ho stáhla? bohužel na seriály. cz ho ještě nedali
, sem s odkazem ![]()
@Boudice23 Nestahuju. Mrkni na www.eserial.cz, tam už je to otitulkováno. Stačí pustit online. ![]()
Teda já jsem oplakala Deryla…
nééé, kam odešel? bez něj jsou v háji, navíc když se Rick zbláznil ![]()
k Andree můžu napsat jenom to že už jí nechápu… ví že jsou tam ostatní ale přesto stále zůstává s tím magorem ![]()
jen jsem nepochopila proč se díl jmenuje král sebevraždy
pokud jsem pozorně koukala tak se tam nikdo nezabil ![]()
@Becky00 píše:
Teda já jsem oplakala Deryla…nééé, kam odešel? bez něj jsou v háji, navíc když se Rick zbláznil
![]()
k Andree můžu napsat jenom to že už jí nechápu… ví že jsou tam ostatní ale přesto stále zůstává s tím magorem
jen jsem nepochopila proč se díl jmenuje král sebevraždypokud jsem pozorně koukala tak se tam nikdo nezabil
Holky prosím žádné spojlery…já to ještě neviděla a chci mít nějaký překvápko :/
@Becky00 Víš proč Král Sebevražda? Protože v balíčku klasických karet je král, který drží v ruce meč a tím si míří na krk a této kartě se říká „Král Sebevražda“, protože to vypadá jako když se chce zabít. Myslím, že to bylo mylšno k Rickovi a jeho duševnímu stavu a také, že Daryl se rozhodl, jak se rozhodl a vzhledem k situaci je skupina v pytli. (SPOILER!!! - Daryl se brzy vrátí ke skupině
)
@yum-yum26 tak to mně fakt nenapadlo ![]()
nemáš prosím ten odkaz na komix? že bych se na to podívala viděla i jinou verzi? než bude další díl tak at mám co dělat ![]()
@Becky00 No, mě to taky nenapadlo. Přemýšlela jsem, proč se to tak jmenuje a pak mě asi osvítilo zhůry a opravdu je to tak
.
Odkaz na komiks nemám, něco bývalo na kocogel.cz ke stažení, zkoušela jsi ulozto.cz? opravdu nevím. Stojí za přečtení, je to úplně jiný příběh. (Ale Daryla tam nečekej, ten v komiksu není)
.