Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
19.2.13 16:26
@A-N-I-S píše:
Holky to je jen těch deset dílů ze třetí série? :nevim: Ráda bych to viděla i dál, ale nevím kde stahovat…vše co jsem zkoušela doposud, bylo neúspěšné :(

11 díl třetí série ještě neměl vysílání v americe :-) premiéra bude až v
neděli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
19.2.13 16:27
@yum-yum26 píše:
Ne, ne, prosím, to ne, to mi zlomí srdce :lol: :hug: :mrgreen:.
Já řeknu cokoliv, cokoliv :mrgreen:.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
19.2.13 16:29
@Boudice23 píše:
11 díl třetí série ještě neměl vysílání v americe :-) premiéra bude až v
neděli ;)

ahááá, tak to joo…budeme si muset počkat…děkuju za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
20.2.13 20:26

@Boudice23 Ahojky, tak jsem na to celá žhavá najela a ono se to nechce spustit a pořád mě to háže sem http://html3.usagc.org/…ing_eng.html?… co s tím, jak se tam dostanu??? díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
20.2.13 20:38

@Alčák1 tak to nevím, já si jen kliknu na sérii, vyberu díl a hned vidím náhled, spustím a koukám ;), takže ti neporadím páč nevím :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
20.2.13 20:41

Tady to je taky ke shlédnutí ;)
mrkni jestli ti půjde toto :

http://www.serialycz.cz/…alking-dead/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
20.2.13 20:47

@Boudice23 JÉÉÉÉ tak to funguje, jdu koukat na třetí sérii móóóc díky - to bude noc :lol: manžel sice přijel po týdnu z práce ale má smůlu :P taď se tu popereme, kdo bude koukat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
20.2.13 22:34
@Alčák1 píše:
@Boudice23 JÉÉÉÉ tak to funguje, jdu koukat na třetí sérii móóóc díky - to bude noc :lol: manžel sice přijel po týdnu z práce ale má smůlu :P taď se tu popereme, kdo bude koukat :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak kolik je boulí?? 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
20.2.13 22:40

@Boudice23 manžel sedí na gauči, pouští si Fanntozziho a trucuje, já už mám skouknutý dva díly a jdu na třetí :lol: ale zítra mu to taky půjčím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
20.2.13 22:44
@Alčák1 píše:
@Boudice23 manžel sedí na gauči, pouští si Fanntozziho a trucuje, já už mám skouknutý dva díly a jdu na třetí :lol: ale zítra mu to taky půjčím :mavam:

hehe to jo, do rána dáš ten zbytek :D :D..připrav si sirky, jelikož jak to rozkoukáš tak se neodtrhneš :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
21.2.13 07:10

Teda, holky váš hovor mě pobavil :mrgreen:. Jakmile se rozkoukáš, tak už se neodtrhneš a u třetí série to platí dvojnásob :mrgreen:. Jo a mimochodem, včera jsem se dočetla, že natáčení čtvrté série už je 100% jisté :palec:. Mělo by se začít natáčet už na jaře :mrgreen:. A na konci třetí by neměl zůstat nějaký extra napínavý konec, takže by to mělo nějak uspokojivě skončit. Šéf seriálu řekl, že si nemyslí, že by to bylo fér vůči divákům, aby je nechali min. půl roku čekat s nějakými extra nedořešenými konci. :)

• Citovat
  • Upravit
7204
21.2.13 09:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
21.2.13 09:54
@yum-yum26 píše:
Teda, holky váš hovor mě pobavil :mrgreen:. Jakmile se rozkoukáš, tak už se neodtrhneš a u třetí série to platí dvojnásob :mrgreen:. Jo a mimochodem, včera jsem se dočetla, že natáčení čtvrté série už je 100% jisté :palec:. Mělo by se začít natáčet už na jaře :mrgreen:. A na konci třetí by neměl zůstat nějaký extra napínavý konec, takže by to mělo nějak uspokojivě skončit. Šéf seriálu řekl, že si nemyslí, že by to bylo fér vůči divákům, aby je nechali min. půl roku čekat s nějakými extra nedořešenými konci. :)

tak to je paráááda :-) už se těším.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
21.2.13 10:10

Kdo nechce, at ted raději nečte :mrgreen:

Pro 4.řadu je do obsazení potvrzen Rick, Carl, Daryl, Michonne. Takže tito 4 určitě přežijí, zbytek zatím nevím 8).

• Citovat
  • Upravit
14871
21.2.13 10:16
@yum-yum26 píše:
Kdo nechce, at ted raději nečte :mrgreen:Pro 4.řadu je do obsazení potvrzen Rick, Carl, Daryl, Michonne. Takže tito 4 určitě přežijí, zbytek zatím nevím 8).

a sakra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky