Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@A-N-I-S píše:
Holky to je jen těch deset dílů ze třetí série?Ráda bych to viděla i dál, ale nevím kde stahovat…vše co jsem zkoušela doposud, bylo neúspěšné
11 díl třetí série ještě neměl vysílání v americe
premiéra bude až v
neděli ![]()
@Boudice23 píše:
11 díl třetí série ještě neměl vysílání v americepremiéra bude až v
neděli
ahááá, tak to joo…budeme si muset počkat…děkuju za info ![]()
@Boudice23 Ahojky, tak jsem na to celá žhavá najela a ono se to nechce spustit a pořád mě to háže sem http://html3.usagc.org/…ing_eng.html?… co s tím, jak se tam dostanu??? díky ![]()
@Alčák1 tak to nevím, já si jen kliknu na sérii, vyberu díl a hned vidím náhled, spustím a koukám
, takže ti neporadím páč nevím
![]()
@Boudice23 JÉÉÉÉ tak to funguje, jdu koukat na třetí sérii móóóc díky - to bude noc
manžel sice přijel po týdnu z práce ale má smůlu
taď se tu popereme, kdo bude koukat ![]()
@Alčák1 píše:
@Boudice23 JÉÉÉÉ tak to funguje, jdu koukat na třetí sérii móóóc díky - to bude nocmanžel sice přijel po týdnu z práce ale má smůlu
taď se tu popereme, kdo bude koukat
@Boudice23 manžel sedí na gauči, pouští si Fanntozziho a trucuje, já už mám skouknutý dva díly a jdu na třetí
ale zítra mu to taky půjčím ![]()
@Alčák1 píše:
@Boudice23 manžel sedí na gauči, pouští si Fanntozziho a trucuje, já už mám skouknutý dva díly a jdu na třetíale zítra mu to taky půjčím
hehe to jo, do rána dáš ten zbytek
..připrav si sirky, jelikož jak to rozkoukáš tak se neodtrhneš ![]()
Teda, holky váš hovor mě pobavil
. Jakmile se rozkoukáš, tak už se neodtrhneš a u třetí série to platí dvojnásob
. Jo a mimochodem, včera jsem se dočetla, že natáčení čtvrté série už je 100% jisté
. Mělo by se začít natáčet už na jaře
. A na konci třetí by neměl zůstat nějaký extra napínavý konec, takže by to mělo nějak uspokojivě skončit. Šéf seriálu řekl, že si nemyslí, že by to bylo fér vůči divákům, aby je nechali min. půl roku čekat s nějakými extra nedořešenými konci. ![]()
@yum-yum26 píše:
Teda, holky váš hovor mě pobavil. Jakmile se rozkoukáš, tak už se neodtrhneš a u třetí série to platí dvojnásob
. Jo a mimochodem, včera jsem se dočetla, že natáčení čtvrté série už je 100% jisté
. Mělo by se začít natáčet už na jaře
. A na konci třetí by neměl zůstat nějaký extra napínavý konec, takže by to mělo nějak uspokojivě skončit. Šéf seriálu řekl, že si nemyslí, že by to bylo fér vůči divákům, aby je nechali min. půl roku čekat s nějakými extra nedořešenými konci.
tak to je paráááda
už se těším.-)
Kdo nechce, at ted raději nečte ![]()
Pro 4.řadu je do obsazení potvrzen Rick, Carl, Daryl, Michonne. Takže tito 4 určitě přežijí, zbytek zatím nevím
.
@yum-yum26 píše:
Kdo nechce, at ted raději nečtePro 4.řadu je do obsazení potvrzen Rick, Carl, Daryl, Michonne. Takže tito 4 určitě přežijí, zbytek zatím nevím
.
a sakra
![]()