Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yum-yum26 píše:
Copak, snad Ti nevadi, že Carl přežije
tenhle protekční fracek bude asi jednou přeživší a založí nové lidské pokolení
, je nesmrtelnej ![]()
hlavně že tam bude Daryl ![]()
@Becky00 Ne, Ricka ne, Ricka mám ráda!
Ricka nesežerou na 100%, to je hlavní hrdina, takže ten umře až někdy v poslední řadě a na jejím konci, to si buď jistá
.
@yum-yum26
máš ho ráda? po tom co mu hráblo a nechal je tam a šel do lesa hledat vílu Amálku?
![]()
@Becky00 z toho co se mu stalo by mi hráblo taky, nemůže bejt věčně vpohodě a svěží
![]()
@Becky00 Jo, mám.
Lincoln hraje naprosto úžasně. A Rick nemá být čistě kladná postava, Rick má být šílenec, i v komiksu se jeho osobnost postupně měnila. Z hodného pana policajta se stával nebezpečný psychopat. Jak na něj postupně dopadaly všechny tragédie.
@yum-yum26 píše:
Kdo nechce, at ted raději nečtePro 4.řadu je do obsazení potvrzen Rick, Carl, Daryl, Michonne. Takže tito 4 určitě přežijí, zbytek zatím nevím
.
Chybí mi tam Carol
![]()
ale jinak se to dalo čekat.
@lleennttiillkkaa píše:
Chybí mi tam Carol![]()
ale jinak se to dalo čekat.
Tak Carol fakt nevím, na tu se názory různí. Světem internetu se prolíná taková malá teorie, ale jen terie, nicméně i já se domnívám, že by to tak mohlo být
![]()
@yum-yum26 píše:
Tak Carol fakt nevím, na tu se názory různí. Světem internetu se prolíná taková malá teorie, ale jen terie, nicméně i já se domnívám, že by to tak mohlo být![]()
sem s ní královno spoilerů
![]()
@Boudice23
Tak tohle není spoiler, ale pouhá teorie, která nemá žádný podklad, spíš jen to, jak by se to pravděpodobně mohlo vyvíjet.
No, prostě, v případě, že se dá Carol dohromady s Darylem, tak jí pravděpodobně rychle zabijí, pokud se to nestane, tak má šanci, že vydrží delší dobu. Pravda je, že Reedus(Daryl) byl silně proti tomu, aby byl s kýmkoliv v nějakém románku! Nicméně, v posledních rozhovorech změnil názor, dokonce mluvil o tom, jak by chtěl nějakou kissy-kissy scénu hrát. Takže uvidíme.
SPOILER!!!
![]()
V příštím díle nikdo z našeho osazenstva neumře, což to je dobře
.
A v díle 12 se dozvíme co se stalo s tím černochem z prvního dílu a jeho synem, protože Rick pojede s Carlem a Michonne zpátky do svého rodného města
.
@yum-yum26
podle mě ti dva asi neměli moc šancí na přežití…přeci jen jeden dospělý a malý kluk…ale třeba překvapí
@lleennttiillkkaa No, já tak nějak vím, co bude, a bude to zajímavé
. Ale celý díl bude jen zaměřený na to, takže z vězení asi neuvidíme nic
. ![]()
@yum-yum26 píše:
SPOILER!!!![]()
![]()
![]()
V příštím díle nikdo z našeho osazenstva neumře, což to je dobře
.
A v díle 12 se dozvíme co se stalo s tím černochem z prvního dílu a jeho synem, protože Rick pojede s Carlem a Michonne zpátky do svého rodného města.
tak to už se těším až uvidim zpatky mesto a co se snema stalo ![]()
Copak, snad Ti nevadi, že Carl přežije