Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Imane
25.2.13 16:44

Jo a holky, dobrá zpráva je, že jsou určité náznaky toho, že Carol přežije tuhle sezonu a bude ve čtyřce :dance:. Doufám, že je to pravda :palec: ;).

• Citovat
  • Upravit
393
25.2.13 17:02

Jé to by bylo fajn..je v poho a přála bych jí i nějaké ty pletky s Derilem :hug: Hlavně po tom šmejdovi, co si říkal její manžel :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
25.2.13 19:45

Už se těším na další díl :D a zombí akce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
25.2.13 19:53

Tak jsem to před chvilkou dokoukala, nebylo to moc záživný :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
25.2.13 19:55

@Boudice23 Však ono bude, neboj neboj, mně to vyhovuje, je občas potřeba klidnější díl a vývoj postav, jinak by to nikam nevedlo :D. Ale pobavila mě ta písnička od Waitse na konci :palec:. Tak tomu se teď rapidně zvedne popularita :lol:.

• Citovat
  • Upravit
27259
26.2.13 23:32

Tak konečně jsem se dostala k 11.dílu. Andrea nezklama, pač je ještě blbější, než jsem čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
27.2.13 09:47

Ahoj holky, tak dneska večer taky mrknu 8o už se těším jak malý děcko na lízátko :lol: @Boudice23 jo a zapomněla jsem ti napsat :lol: manžel jezdí týden do práce a týden domů - a díky 3 sérii chudák odjížděl bez sexu :lol: ¨první tři dny ženský problémy a pak jsem se přilepila k tomu počítači a bylo po sexu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: což se ještě nestalo. A když byl v neděli večer před odjezdem klid, tak se přilepil k počítači on. Zkouknul 3 díly a šlo se spát protože vstává ve 4 ráno. Takže tenhle seriál nejen že je návykovej - seriokain - ale je to narušitel manželských poviností :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
27.2.13 09:54

@lleennttiillkkaa taky jsem si říkala :roll: chvilku jsme jí dala naději když vytáhla tu kudlu, a tase nic :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
27.2.13 09:56

@Becky00 To by byl pro Guvernéra moc jednoduchej konec a navíc se obávám, že je do něho vážně zamilovaná :cert: :roll:.

• Citovat
  • Upravit
7201
27.2.13 09:57

@yum-yum26 :zed: aspoň mu mohla vypíchnout to druhé oko :D aspoň NĚCO za to že je to takovej prolhanej parchant, fuj :poblion:

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
27.2.13 09:59

@Becky00 Počkej, druhé oko mu chce vypíchnout Daryl, ne? :mrgreen:. Já jsem vážně zvědavá, jak to speciálně s Andreou skončí :nevim:. Zamotává se do toho čím dál tím víc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14871
27.2.13 10:02

@Alčák1 tak to je dobrý, u nás doma na to koukám jen já naštěstí :mrgreen: :mrgreen:
@yum-yum26 joo taky si myslím, že je do něj zažraná a že je to pro ní teď těžký, ale myslím si, že se nakonec rozhodne a vrátí se časem ke skupině, nemůže být furt zadobře s oběma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
27.2.13 10:06

@yum-yum26 chce :mrgreen: ale ten než se s ním potká tak to bude ještě trvat :think: přeju mu dlouhou a bolestivou smrt :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
27.2.13 20:09

Tak 4.série by se měla začít vysílat v tomto roce na podzim, zdá se, že opět v říjnu, stejně jako třetí :kytka:. A v dalším díle opět nikdo neumře :dance:.

• Citovat
  • Upravit
14871
4.3.13 08:41

@yum-yum26 ahojda tak co už jsi to dneska viděla? :-)
já už se těším až to zkouknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky