Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mohu říct, že na 95% Darylův bratr do konce sezóny umře (možná ho uvidíme i jako chodce) a Andrea konečně uvidí Guvernéra takový, jaký doopravdy je. Myslím, že Andreu čekají s Guvernérem nepěkné okamžiky.
No taky mě po tom 13.díle napadlo, že zařve Merl / nebo jak se to píše / a pak mě napadla Andrea - taky neví, co chce ![]()
Nooo hustej díl, sem si říkala, že by bylo nějaký rychlý kdyby ho sežrali chodci
, chudák Andrea
![]()
Ahoj, seriáol jsem objevila nedavno a koukám teď první a druhou serii na netu. Kde koukáte na tu třetí?
Já si teda všimla, že jí dáva JOJ Plus, tak si to nahrávám a musím to dokoukat do toho aktuálního dílu. Na netu jsem našla jen s titulky, na Jojce je to dabované, to se mi líp kouká.
@jazminka27 tak tam budou jen titulky, u třetí řady stopro, druhá bude možná v archivu cool, počítám že třetí nadabujou nejdřív na podzim
, takže titulky jsou jistota ![]()
@Alčák1 taky sledujeme, super serial! jeste se nam libi Grimm, taky neco jinyho a zajimavyho.
@Boudice23 Právě na té JoJce jede 3.série každý večer dvě časti a je to dabované, proto si to nahrávám, na netu jsem to našla jen s titulky ![]()
Ty jo, holky my už tu máme asi invazy
jela jsem autem a před vesnicí Očihov je velká cedule s nápisem zóna 30 - pozor chodci
řeknu vám, že být tam fakt chodci, tak na to spíš šlápnu - ta 30 mě drtí ![]()
Mně ten názor CHODCI nějak nesedí, jsem si zvykla na mrtváky a to jim fakt sedne ![]()